Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 622
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • На брега
Богиня, значи поне с това съм извадила късмет днес Laughing. Разликата в температурата прави проблеми върху самия под или само върху лепилото за плочки и плочките? И аз имах някакви съмнения за моя под. Много шоково се смени голяма жега, после рязко захлаждане, а накрая и зверската жега от кюмбето... Ей на - оплаках се, че печката ми топли ужасно Sunglasses!

# 16
  • Варна
Нова, като в анимационен филм беше - чу се пук и две редици плочки се надигнаха, а някои се натрошиха на парчета. Много странно. И това следобяд, т.е. явно доста време е "набирало".
Оф, кога ли ще се наложи изцяло да ремонтирам офиса... Не ми се мисли.

# 17
  • София
Нова, като в анимационен филм беше - чу се пук и две редици плочки се надигнаха, а някои се натрошиха на парчета. Много странно. И това следобяд, т.е. явно доста време е "набирало".
Оф, кога ли ще се наложи изцяло да ремонтирам офиса... Не ми се мисли.
Ох, тези неволи с надигащи се плочки в офиса са ми толкова болезнено познати...и при нас сагата започна след първата нова година, когато една седмица бяхме спрели климатиците, тогава цъфнаха само 4. А по-миналата година се надигнаха под краката ми, в което стъклено ъгълче, с един невероятен тропот, аз бях ей така  Shocked Shocked Shocked и бегом при ММ в другия край на офиса. А миналата година се надуха в съседния отдел и решихме проблема с нов гранитогрес, с много по-голяма фуга, и на всеки осем плочки една още по-широка фуга.

# 18
Shhhh, честит рожден ден! bouquet  bouquet  bouquet

# 19
  • Варна
Shhhhh , честит рожден ден. Да си много здрава, а каквото си нямаш-скоро да е при теб  bouquet
Нова, аз имах дилема кой да поръчам от двата свещника, те си приличат, единия е по-висок, другия по-нисък, накрая съм поръчала все от високия .
Този е , но още не е пристигнал да кажа толкова ли ще ми хареса, колкото и на снимката  http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0284108001.html

Боги, такава ти е кармата -с майстори да се занимаваш . Бързо да се решава въпроса.
Днес бях в Пикадили Парк,  на първия етаж има едно магазинче, до пицарията, има страхотни зелени стъклени вази, от тоя тип, сканди-стъкленица. Има и във мега тъмно пембено, и тюркоаз, но зеленото е върхът.
Не си купих, ама ...незнам как се стърпях, утре ще ходя пак там, за подарък от детския магазин, и втори път дали ще устискам ... Crazy

Сега да се изразя или изявя-което предпочитате  Laughing  И аз като Има ли значение (къде си ?) незнам сиво ли искам да ми е, бяло ли ...И нали в старата тема пуснахте снимка, как едно перде и килим променят цялата стая, че и аз -смених ленените сиви завеси с онези белите от Акв.

И сега не мога да реша кои да оставя ..

С белите е много светло, тия дни нали пече слънце, имам чувството, че всевишната светлина влиза вкъщи-което е супер, обаче пък сивия лен много ми харесваше, и някак исках да имам тежест в стаята, пък с тях точно така се получаваше .
 Показвам , пък вие да ме побутнете :

Със сивите :
Скрит текст:

И с белите :
Скрит текст:

И покрай свещниците си курдисах нов принт, вече си смуча от пръстите какво и къде да променя :

Скрит текст:

Ох, изказах се и аз !  Laughing

# 20
  • София
Shhhh..., честит рожден ден и от мен. Само хубави неща да ти се случват и повече дамаджанки, да си ги комбинираш и да ни показваш  Laughing
Богиня, голямо предизвикателство те чака с този апартамент. Любопитна съм да видя как ще го преобразиш с вълшебната богинска пръчица.
Г-це, аз съм за сивите завеси, обаче аз по принцип харесвам да ми е мрачно и много не обичам да ми влиза слънце в къщата.

# 21
  • Варна
Госпожице, и аз съм "за" сивите. Белите са хубави, много хубави, но са доста прозрачни и светли и се губят.
И да знаеш, за да няма после мрън-мрън - поръчах си свещниците  baby_neutral

Роз, мдааа, предизвикателство е. Сега особено като ми казаха и бюджета.  Sad

Споделете, моля, дали одобрявате идеите ми за кухнята. Намирате ли подобно решение за интересно или трябва да разкарам всичко и да го направя наново?
Къртенето на тази мивка ме плаши дори само като я гледам.

Споменах ли, че ще правя паралелно и ремонт в малкия ни стар апартамент?  И трябва да съм готова за по-малко от месец от началото на къртачните дейности? Sunglasses

# 22
  • София
Соломоново решение - зимата белите, лятото - сивите.

Богиня, кърти поголовно.

# 23
+1  за сивите. Много са готини

# 24
  • София
Г-це,  какво е изложението? Прекрасна светлина.
Заради нея през зимата бих ползвала белите, а през лятото сивите.

# 25
  • Варна
...аз забравих да кажа, че много обичам да ми е светло и бяло, и зимата западната стая е много тъмна, а сега е направо друго жилище, хем източната е облещена, хем и западната  Laughing

Леле, момичета, ще си отвися да сменям и нижа кукички  Laughing

Боги, не е лошо апартаментчето, няма да му казвам аквариум, то си има три стаи. Такава кухня аз харесвам, всичко нужно ти е прибрано, като в ниша, в дневната ще е трапезната маса/столове и меката мебел.
Мивката можеш ли да я облечеш с нещо? Може да се лепят плочки върху плочки, или върху тези плочки да се монтира термоплот, те ще останат под него, може да се направи, ама да случиш на майстор. А само коритото да облепиш с нови плочки.
 Кухнята ще глътне най-много, без да знаем как е санитарния възел ...

А за свещника -няма проблем, ама ми е жал за зелената ваза, и ако утре не я купя, някой да иде от вас - Нова , Богиня, Лейди  да вземе туй хубавото зелено .

# 26
  • софия
Благодаря, много сте мили  Heart Eyes
Г-це, и аз съм за сивите. Честити ти свещници! Да покажеш стъкларийката  Grinning
За къртене съм и аз, иначе има не лош паркет.

# 27
  • Варна
Мивката искам да я махна - заема много място, без да носи кой знае какво като полза.
Мислех и къта за хранене да го оформя в кухнята, понеже в дневната трябва да сложа разтегателен диван, а тя е може би 12-13кв.м
За гръб белите плочки не ги ли бива?

Паркетът е доста зле - трябва циклене, префугиране, лакиране. Не знам дали ще се събера в бюджета.

Госпожице, идеята за летни и зимни завеси си струва да се обмисли.

# 28
  • На брега

Днес бях в Пикадили Парк,  на първия етаж има едно магазинче, до пицарията, има страхотни зелени стъклени вази, от тоя тип, сканди-стъкленица. Има и във мега тъмно пембено, и тюркоаз, но зеленото е върхът.
Не си купих, ама ...незнам как се стърпях, утре ще ходя пак там, за подарък от детския магазин, и втори път дали ще устискам ... Crazy

Знаем го, знаем го Laughing! До сега от там си пазарувах коледните сувенири за подаръци. И едни много смешни чинии с дупки имам (без няколко счупени Mr. Green) от там, за някакви смешни пари. Сега завивам към другия ъгъл. Знаеш какво има там Sunglasses.
Скрит текст:
Опитай Поморийското каберне, отлежавало в дъбови бъчви от бренди, ако не си го пробвала или розето на Старо Оряхово.
Бялата светлина много ми харесва. С бяло памучно хасе съм, докато ми направят етажерките и скроя по тях пердетата и усещането ми с бели завеси е, че светлината и сянката се разтварят в една бяла нереална мъгла. Иначе, предложението на Sharky* е супер!
Богиня, аз пък златните харесах Laughing! Ако разровиш скандинавските сайтове, със сигурност ще намериш интериори и с отляти мивки. Някой тук се закани преди време, че ще си прави такава. Зависи за какво ти е този апартамент и след колко време планираш да му правиш истински ремонт.
Скрит текст:
Не допускай много майстори там, че като ти знам късмета с тях, ще ти опукат бюджета в оправяне на грешките си.
Циклене, фугиране и лакиране, понякога вървят в пакет с нелоша отстъпка.
Скрит текст:
Лятото попадах на фирма с много изгодна пакетна оферта. Само за цикленето ги наехме тогава.

# 29
  • Варна
Tea Rose ми е квартално магазинче. Добре поработих за разработването му - Богиньов ми забранява да припарвам там. Въпреки отстъпките за редовен и любим клиент. Наскоро бях взела един свещник за подарък и ми досвидя....  Embarassed да го дам /последна бройка/. Оставих го за себе си, а за подарък взех свещниците на ШШШШШШшшш.

Нова, бе, много смотана тая лята мивка. И заема ненужно много място в иначе микрокухничката. Апартаментът е само за под наем, не мисля, че някога ще живеем там - много е аквариумно. Но е на хубаво място и може да се поработи над него.

Бюджетът основно ще се изяде от смяната на дограмата и купуването на климатици. Банята, слава богу, е относително прилична и ще се наложи само козметично пипане.
Паркетът май също ще поеме доста. Като погледнах сметките за сегашния ни апартамент - колкото е цената на материала, толкова е и цикленето-фугиране-лакиране.

Общи условия

Активация на акаунт