Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 47

• 64 869
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Вчера сразихте BernieS за червената й мечта, сега Lara за синята.  Joy
Сега в ролята на добрата да ви кажа - вярно, че те трябваше да попрочетат темата и да видят какво се показва и цени тук и да преценят другаде да питат, но пък чета доста крайни изрази. Дори и аз - всепризнатата критикарка не съм си позволявала такива оценки  Wink. Защото - щом някой нещо е направил така, значи така му харесва.

# 571
Браво Ваяна!

# 572
# 573
Тези трегери да не са свързани с конструкцията на тавана, макар че едва ли. Ако се боядисат в бяло ще е по-добре, защото така тези голями стаи изглеждат много ниски.

# 574
  • софия
А таванът син ли е, или просто поема от другите цветове?
През прозорците се вижда красива зеленина, от мен също едноцветни светли пердета.
Какви са отворите по стените?

# 575
Lara,и според мен боядисаните гипсокартони на тавана са грешка и след време ще искате да я оправите!Тогава ще е много по-трудно от сега преди мебелите!Ако са някакви греди и не могат да се махнат според мен ги боядисайте бели да не бият на очи!Също тока според мен обзавеждането трябва да е цветно и с повече акценти за да отклоняват вниманието от тавана!

# 576
Lara - решили са да имат кръстосани трегери, може да е конструкция, може да са въздуховоди, може просто да им харесва. Иначе попита за щори...

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 11:06 от bubanka

# 577
Според мен е по-добре пишештите тук да си дадат мнението отколкото само да й кажат откъде да си купи щори!Повечето тук имат предимството да са видяли много интериори от показваните сайтове и да са могли да си направят вкуса към красивото,повечето хора просто нямат това предимство,не че нямат вкус!
Има голяма разлика след като видиш различни интериори да решаваш вече!

# 578
# 579
Според мен е по-добре пишештите тук да си дадат мнението отколкото само да й кажат откъде да си купи щори!
Важно е обаче как. Защото "Как можа толкова грозно нещо да сложиш?!" и "Ооо, ужас! Събаряй!" не помага.

# 580
Според мен е по-добре пишештите тук да си дадат мнението отколкото само да й кажат откъде да си купи щори!
Важно е обаче как. Защото "Как можа толкова грозно нещо да сложиш?!" и "Ооо, ужас! Събаряй!" не помага.
Точно. Питащите не са могли да си направят вкус, ясно.
Но да тръгнат сега да събарят стени? Когато са стигнали до щорите.

# 581
  • София

Така е, сапьорка!   newsm10
 Това е за истинските, но има и други - с дъх на старо  Joy

# 582
  • Варна
Извода е:  ако ще имате някакъв тюркоаз вкъщи, най-добре да е дамаджана, захарница, стъкленица всъщност , в краен случай -лежанка

Ако ли не -Има ли значение ще ви обясни, как се пребоядисва за един работен ден ...

# 583
От една страна, това е форум. Трябва да очакваш, че като искаш мнение, може и да не е положително. От друга страна, всеки си има вкус, това че някой се е изказал негативно за даден интериор, не го прави лош. Означава просто, че на потребителят Х, не му е харесало. От трета страна не е хубаво да губим добрия в темата.

А гипсокартонът не е страшен. Аз в апартамента имам две вградени казанчета и една преградна стеничка за вграден гардероб, изградени от гипсокартон. Не са грозни, според мен. Явно за други хора са грозни, но затова света е шарен. По тавана не ми допада, но това пак си е мое мнение, на собственика на жилище му допада.

Като цяло е чудесно да се изказваме, но да не забравяме, че тонът трябва да е, че това е нашето мнение, било то положително или отрицателно, а не да генерализираме, говорейки че нещо е хубаво или грозно.

Ние днес си купихме ключове и контакти. Чудех се, чудех се, накрая всички са бели... понеже не мога да преценя, ако са графитено сиво, ще се връзват с другите графитени сиви неща или само ще „избождат” очите. Достраша ме.

# 584
Реших вместо да разпечатвам постери ли, каквото там е модерно, да си закача снимки от нашите пътешествия. Тези са ми чуднички  Flutter малко да ви разсея.

Последна редакция: ср, 20 яну 2016, 11:47 от blue_water

Общи условия

Активация на акаунт