ЧЕТВЪРТИ КЛАС

• 69 021
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
При нас някои учители са казали, че това ще е годишната оценка,така поне каза детето.
Блъфират. Не ги е срам! Twisted Evil

Или моето човече нещо не е разбрало, което е типично за него EmbarassedОфициална информация няма, но аз си имам едно на ум! Simple Smile
Подобни страховити теории периодично се вихрят във форума в темите на четвърти и седми клас.
Има наредба за оценяването. Прочетете я. И следващия път, когато някой ви плаши с подобни неща, дайте му едно копие, че да я прочете и той.

# 286
Ама теорията не е страховита. Надеждна е! hahaha

# 287
  • Варна
"Ама теорията не е страховита. Надеждна е!"

Тъй, тъй, току виж завършил с 6.00! Simple Smile

# 288
  • густо майна Филибето
Какво е АК?

# 289
Американски колеж. Информация има достатъчно много, време до 7 клас също:) Сега на преден план е приемът в МГ-тата:)

# 290
  • София
Виждам, че темата се е посъбудила след пролетната ваканция Wink Калоян с целия клас заминават на зелено училище в понеделник и хич не се вълнуват за НВО, а за това как ще се забавляват във Велико Търново Laughing
Нашата класна не ги пресира, че колкото изкарат на матурите, толкова ще им пише и вече май никое от децата не ги възприема по-различно от поредния тест.
MIK права си, че сега предстои кандидатстването за 5 клас в МГ -та, но ей сега ще се извъртят 2 годинки и ще се стигне до 7 клас. Моят син от сега знае, че иска училище с програмиране - например ТУЕС, за който е чувал от наши приятели, а аз мисля и за АК да се пробва пък за видим. 
Хубава слънчева събота на всички Nature Sunny

# 291
Бързичко минава времето наистина:) Ние сме вече почти на финала на кандидатската одисея и вече нямам търпение да се приключва! Учебната година аз поне я броя приключила,  наблягаме на страничните занимания:)

# 292
Пожелавам успех на тия, които ще кандидатстват в МГ. Но ми се иска да обсъдим тук и всички възможности за след седми клас, ще съм доволен да чуя различни мнения. Освен за АК, чувам и чета отлични отзиви за испанската, немска и английска Г. Но реално, език може да се научи винаги, без профилиране. Искам да бъда максимално ясен, че ме интересуват всички бъдещи възможности за децата ни. Дори предпочитам да е нещо реално, с което биха могли да се реализират по всяко време. Не ми се отглежда специалист, с трайна бъдеща безработност.За АЙ - Ти, след 10 г, няма да има работа. Лекарите избягаха newsm78

# 293
Пожелавам успех на тия, които ще кандидатстват в МГ. Но ми се иска да обсъдим тук и всички възможности за след седми клас, ще съм доволен да чуя различни мнения.

Успех и от мен! В темата, а и в класа ни зная, че има успешни и амбициозни деца! Да им е светъл пътят и възнаградени усилията!

За след седми клас май е още рано.Но няма да крия, че и аз се замислям, още повече, в нашия, макар и не малък град възможностите не са особено големи.Имаме отлични ,елитни училища, но докоснати от ръцете на дилъри на наркотици. Имаме и по-семпли училища, с добра реализация. Имаме и конюнктурни, "модни" тенденции. Във всеки случай, съм "изчислила"- още поне една година въздух.До началото на шести клас, живот и здраве!

# 294
  • Габрово
При нас пък вариантите след 7-ми кл. не са много. Три са приемливите училища - МГ, Априловската гимназия и Техническата гимназия (екс Механотехникум). Мислим си за Априловската, но трябва да се постегне в оставащите години.
Неговото най-голямо желание е музикално училище, но с баща му не сме навити толкова рано да заживее сам в друг град. Много се промени действителността, когато аз бях гимназистка (преди 30-тина години) доста мои съученици отидоха след 7 кл. по други градове, сега опасностите и изкушенията са много и изобщо не си го представям. Единствен вариант е детето да е настанено при роднини, но уви при нас тази опция вече не съществува.

# 295
  • някъде ... тук ...
Аз смятам, че отделянето на баткото в друг град ни се отрази много добре, а той се чувства перфектно. Има контрол, има учене, има дисциплина.
Дребният не е показал все още определени интереси както беше батко му, освен футбола. Има време, но определено няма да е напън към модерните МГ и ЕГ, по-скоро при бате  (ИТ) или като мама/тате (Строителния).

# 296
  • София
Пожелавам успех на тия, които ще кандидатстват в МГ. Но ми се иска да обсъдим тук и всички възможности за след седми клас, ще съм доволен да чуя различни мнения. Освен за АК, чувам и чета отлични отзиви за испанската, немска и английска Г. Но реално, език може да се научи винаги, без профилиране. Искам да бъда максимално ясен, че ме интересуват всички бъдещи възможности за децата ни. Дори предпочитам да е нещо реално, с което биха могли да се реализират по всяко време. Не ми се отглежда специалист, с трайна бъдеща безработност.За АЙ - Ти, след 10 г, няма да има работа. Лекарите избягаха newsm78

За IT работа ще има за години напред. Това, че лекарите са избягали означава само, че ще стават по-търсени и високо платени. Що се отнася до езика - така е, може да се учи навсякъде, обаче разликата в нивото е осезаема. В работата ми английския е официален език за комуникация, съответно има много хора, както завършили езикови гимназии, така и учили на друго място. По- добре от завършилите езикова, се справят само тези живяли в чужбина.
И последно - не го приемайте като заяждане - стува ми се, че малко сте се объркали с това "Не ми се отглежда специалист, с трайна бъдеща безработност." Какъв специалист ще стане и в коя насока трябва да реши детето - според собствените му възможности и предпочитания, не вие. В противен случай рискувате да отглеждате не харесващ работата си специалист, който ще ви обвинява за неуспехите си до края на живота ви.  Peace

# 297
  • Sofia
Аз пък моя го "плаша" с матурите,че да се позасили малко с ученето  Mr. Green. Много 'лабаво е почнал да го раздава  Thinking. От 20 дена не беше ходил на училище (ваканция и боледуване) и от вчера голяма жалба и мрънкане  Crazy.
Аз го препитвам по ЧО и ЧП,добре,че внимава в час,концентрира се и няма пропуски  Peace.
Намеренията ни  и ентусиазмът да го местим в ПЧМГ поспаднаха.Особено натежава ремонтът по бул.Цар Борис 3  Whistling. Ще се яви на изпитите,пък ще мислим...ако има върху какво. Позагуби интерес към математиката, тежи му самоподготовката,писането на домашни за курса... Склонни сме да отложим смяната на училището,за да има още няколко години възможност да разполага повече с времето си и да задоволява спортните амбициии Peace. Само няколко деца от класа са споменали,че имат намерение да се местят... newsm78.

# 298
От нашият клас уж няма да се местят много деца, аз знам за 2, които имат такива планове, но ще си правят албум на класа със снимки и координати.

# 299
  • София
Здравейте,

Къде празнувате рождените дни на четвъртокласниците? Предстои ни парти в края на април.

Общи условия

Активация на акаунт