ЧЕТВЪРТИ КЛАС

• 69 021
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Утре ще има резултати, така каза и нашата учителка Peace
Огледахме задачите, ако не е объркала неволно някоя от тези със сметките би трябвало да има 19 точки. 18 задача не е излязъл самия двор на ксерокса и всички деца са я объркали, смятали са с целия правоъгълник  ooooh! учителката е бясна, но уви-не знам кой е виновен за това-директорката, квесторът?! Ако само това е грешно-пак си е 6  bouquet

# 481
  • Пловдив
Тази скала, която сте показали не мисля че е вярна.
Нашата госпожа ни каза, че точките ще се прехвърлят към оценка по следната формула  2+ (4. Точките на детето/ Точките на теста)

# 482
Както и предполагах - високи оценки в нашия клас. Днес са им ги казали. Масово 20 и 19т. Тук-там 18 и 17. Което ще рече няколко петици и масово шестици.

# 483
Моята госпожица има 19 точки, пълно 6 - супер! newsm44 (и това, заради грешката при разпечатване на 18 задача, ама здраве да е).

# 484
  • София
Има ли някъде качени резултатите? При нас и класната не ги знае още.

# 485
  • Варна
Детето каза, че оценките от матурите щели да са ясни в края на учебната година   Shocked.

# 486
Както и предполагах - високи оценки в нашия клас. Днес са им ги казали. Масово 20 и 19т. Тук-там 18 и 17. Което ще рече няколко петици и масово шестици.
Хм,  не би трябвало 5-ици, по някаква скала която гледах из нашият сайт 17 т си е  отличен 5.50, по-късно ще се пробвам да копирам.

# 487
Нашите оценки днес ги съобщиха, масово са с 19-20 точки,само няколко деца са с по-малко.
При такива лесни задачи не съм и очаквала друго.

# 488
Хм,  не би трябвало 5-ици, по някаква скала която гледах из нашият сайт 17 т си е  отличен 5.50, по-късно ще се пробвам да копирам.
Още по-добре тогава. Значи сме клас, пълен с отличници  Crazy

# 489
  • Пловдив
Нашите днес имат празник на училището и нищо не са им казали.

# 490
Ами аз гледам оттук: http://www.mon.bg/?go=page&pageId=1&subpageId=97
Не знам дали е актуално.

Да, това е, в сайта на класа точно оттук е публикувана информацията.

# 491
Поздравявам ви, скъпи родители, с това обръщение на учител към учениците си: http://cleverbook.net/blog/kakvo-kazva-edin-uchitel-predi-maturite

Може и да сте го чели, но е съвсем по темата с матурите. Да си пожелаем такива учители за децата, ама надали... Е, тук-там ги има, слава богу Simple Smile

Иначе и класът на дъщеря ми очевидно е клас от отличници. Днес класната им е съобщила резултатите.

# 492
Много силни, разтърсващи думи. Просълзих се докато го четох!

# 493
  • Пловдив
Моята дъщеря каза, че има 18 точки и петица.

# 494
Моята дъщеря каза, че има 18 точки и петица.

Освен посочената тук скала, в сборник с нови тестове има също публикувана скала, според която 18 точки е равно на Отличен 5.75

Общи условия

Активация на акаунт