ЧЕТВЪРТИ КЛАС

• 69 002
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз го погледнах и ми се стори лесен днешния тест. Като изключим математиката Калоян има 20т. на трите други теста и сега е много щастлив, че всичко приключи newsm68

# 616
  • Варна
Детето казва, че резултатите от матурите ще им кажат след днешната - утре може и аз да знам как се е представил синът ми Simple Smile.
За днешната матура каза, че била много лесна и изходното ниво по ЧО било по-трудно.

# 617
      Много лесен тест и по мое мнение, това е най-лесният тест до момента.

По ЧО още не знаем резултатите, но проверявали в клас, каквото са запомнили и нито едно дете няма 20 точки. А са силен и амбициозен клас в училище с предни позиции.

Днес малко се разочаровах. Питах кога ще бъдат готови резултатите- още никакъв изглед . Вярно, че могат и да не вземат пред вид резултата от ВО, но все пак, спукаха се децата да правят тестове в училище, а някак няма да усетят резултата от труда. Чудя се, има ли друго училище, в което нито едно ВО да не е готово с резултатите.

Днес попълних заявление за ЗИП. Като написах V клас и леко ме стегна сърцето, ами съвсем сериозно звучи, вече не е онова пате в начална училищна възраст. Чак нереално ми изглежда.

# 618
Нашите ще ги съобщят наведнъж след празниците... 26-7 май..  Rolling Eyes

# 619
# 620
# 621
  • Sofia
И моят с максимален брой точки  Party. А баш за ЧО брахме най-много страх  Crossing Arms. Лесен е тестът, но аз има къде да сбъркам  hahaha.
И на нашите резултатите не са обявени още  Rolling Eyes.К'во се мотаят...Само два  четвърти класа са в нашето училище...както и да е.Мина и замина  Peace!

# 622
  • Бургас
Ваканция!Ура!
Утре връщаме учебниците.

# 623
margo** много рано  newsm78
Моя е доволен даже вече си знае и голяма част от годишните оценки .

# 624
  • Бургас
Ами те останаха само 4 дни.Всички уроци са взети.

# 625
И нашето училище не е обявило още резултатите. Все още си учат, преговарят. Не са казали кога ще се връщат учебниците, но предполагам както до сега, ще е в последния учебен ден.

# 626
  • Варна
 И на нас още не са ни казали резултати от нито един тест досега.
Някой вече връщат учебници,а нашите ще правят изходно ниво по английски на 27-ми.
И такова домашно по математика имат днес 5 стр.,всичко,което е останало да се направи в къщи.
Чакаме 8-те дни почивка с нетърпение.

# 627
За днешната матура каза, че била много лесна и изходното ниво по ЧО било по-трудно.
И моето така каза.
Ние на 19ти връщаме учебници. Утре заминават на екскурзия за два дни и всъщност учебната година свърши. Аз още не мога да го осъзная, а младежът само тананика "Ваканция, ура!"  Laughing

# 628
Изходното ниво по английски отдавна е направено, след всяко НВО връщат съотвения учебник, сега класа репетира разни неща, които ще представят пред родителите накрая на учебната година. 19-и е празник на училището и тогава е организирано награждаването на учениците, има две екскурзии, някой друг рожден ден, с една дума- Ваканция:)

# 629
Кво стана с тоя Кембридж? Цяла година се напъваха да ги готвят, изведнъж датите били неподходящи. Иначе от матурата днес ми стана ясно, че 24 май е ден на будителите Кирил и Методий, били са будители, спор няма, хохохо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт