ЧЕТВЪРТИ КЛАС

• 69 001
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • густо майна Филибето
Ние като деца не празнувахме ли 24 май - ден на будителите Кирил и Методи? Simple Smile

Моят син пък иска да учи само математика и английски, направо не ми се мисли за момента, когато ще трябва да пише теми,интерпретативни съчинения или както го кръстят там Confused

# 661
  • София
Иначе от матурата днес ми стана ясно, че 24 май е ден на будителите Кирил и Методий, били са будители, спор няма, хохохо Mr. Green
Не мога да те разбера  newsm78. Нали верният отговор на въпроса какъв празник е 24 май е:
Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост, в какъв смисъл пишеш за ден на будителите?
И аз бях изненадан, но логиката и беше следната...

Aaa, ясно. Моят син миналата година на входно ниво беше писал, че 1-ви май е Ден на майката, защото не го бил чувал този празник  ooooh!. Аз съм родена на 8-ми март и прекрасно знае какъв ден е. Трудно им е на децата с толкова празници, да са ни живи и здрави.

# 662
Според моя син пък София си има президент, не кмет. Mr. Green
На нас резултатите от НВО ни ги казаха, без тези по ЧО. По принцип в 3-дневен срок трябва да се съобщят или публикуват, но не навсякъде се спазва.

# 663
  • Бургас
На нас пък ни казаха резултатите само по ЧО и ЧПр.Математика и БЕЛ другата седмица.

# 664
      При нас са казани по ЧО, а по другите предмети- не.
      Бележниците са събрани, оценките вероятно са оформени, НВО- неизвестно. А голямо юркане за тестове беше в училище.  Губи ми се някак връзката и мотивацията .

# 665
На нас пък ни трябват служебни бележки за новото училище с резултатите от НВО и директорката е казала, че трябва да подадем заявление за издаване на същата  Thinking

# 666
  • София
Здравейте!Прелитам тук от темата на третокласниците с молба за съвет.Кое издание на старогръцки митове и легенди четоха децата ви миналата година?Притеснявам се че ще остане неразбран и четенето на това произведение ще е насила.В иждам че има и адаптации разни.. newsm78Класната е посочила изданието на Николай Кун...

# 667
  • някъде ... тук ...
...изданието на Николай Кун...
Точно същото Simple Smile
У нас имаме и едно от мое време, но не се хареса.

# 668
  • София
Калоян чете тази Митология и му беше много интересно
http://www.infodar.com/show_book.php?ISBN=978-954-761-306-5 - пише обаче, че е изчерпана.

# 669
  • Варна
Синът ми е приет в МГ Варна Simple Smile

ura ura

Пожелавам на него и всички деца прекрасна ваканция

# 670
Честито Ноември! Чудесна новина, успех и още много хубави емоции да има момчето ти в новото училище:)

# 671
Честито, Ноември и попътен вятър в новото училище!
Поздравления за детето, че е успяло да се пребори в такава силна конкуренция!  bouquet

# 672
  • Пловдив
Честито Ноември! Страхотна новина!

# 673
Моят син  е също приет в  МГ Варна! Simple Smile
Честито на Ноември!
Още много успехи и напред!

# 674
Моят син  е също приет в  МГ Варна! Simple Smile
Честито на Ноември!
Още много успехи и напред!

Браво, браво!!! Само хубави новини:) Успех на детето