Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 677
  • 700
  •   1
Отговори
# 180
  • морето и сините вълни :)
Момичета здравейте,
днес реших да си пускам изследванията за ЖК и от сутринта съм по улиците.Голям студ-вкочиних се направо.Само да спомена относно изследванията че преди време се коментираше че токсоплазмозата не влизало по здравна каса.
Ами на мен лекарката ми ги е пуснала по ЗК за токсоплазмоза,хепатит Б и т.н,някакви други завъртяни
Аз в петък съм на преглед да видим маймунчето и надявам се пол  да видим Mr. Green
Инъче съм ок-все едно не съм бременна,само корем където имам

# 181
Здравейте момичета, и аз цяла сутрин бях напред-назад, бях при моята лекарка, после до гинекологията да ми продължат болничния и на всичко отгоре, паднах на стълбите Sad  добре че се подпрях на коляното си , та не беше толкова зле.. дано остатъка от деня да е хубав Simple Smile поне видях бебето , в документите за болницата го записаха " Жив ембрион в мобилно положение "  Crazy

# 182
Браво,много добре за бебето.И хубаво че не си се ударила по стълбите Peace

# 183
ani-bani, коя седмица си, че имаш коремче? Аз напипвам моята матка на около 3-4 пръста под пъпа Thinking Иначе имам общо подуване в областта и не мога да си нося дънките, но нямам бременно коремче.

# 184
оооо аз имам много бременно коремче.Понеже съм втора бременност.Определено си нося дънки за бременни и ми личи.Утре влизам в 15-та седмица ,инъче съм в 4-ти месец вече.

# 185
оооо аз имам много бременно коремче.Понеже съм втора бременност.Определено си нося дънки за бременни и ми личи.Утре влизам в 15-та седмица ,инъче съм в 4-ти месец вече.

Мда, знам че матката по-лесно се разтяга при всяка следваща бременност.
Момичета, които сте с първа бременност, вие имате ли коремчета? Simple Smile

# 186
И аз нямам коремче, нося си дрехите от преди да забременея и тези на които не съм казала, дори не са забелязали промяна. Качила съм 1,5 кг от началото, последния път доктора дори каза , че обиколката на корема е по - малка от предния път. Почти в 14 г.с. съм.

# 187
  • Враца
На мен ми е втора бременност и съвсем в последната седмиза започна да се изличава някакво коремче, но понеже съм качила само 2,5 кг до тук и ако някой не знае няма да зобележи. Ще помисли, че съм напълняла леко. С предната бременност пак по същото време започна да расте корема. Ще видим занапред как ще е. Аз съм на преглед след 1 седмица и нямам търпение. Дано се види полът.Simple Smile

Ваня, аз със сина ми ако знаеш как се влачих по едни стълбииии... В 7 месец бях. Но пък както ти казваш на колене паднах и на колене се влачих надолу 5-6 стъпала. Добре, че не беше по корем. Само малко стрес и една синина отпред на подбедрицата си носих сума време, щото точно на кокала си съм паднала. Радвам се, че ти се е разминало падането по очи и на теб. Simple Smile

# 188
ох добре ,че мина леко само коляното ме наболява, но важното е бебето да е добре Simple Smile Иначе на мен също ми е втора бременност, но още не ми личи, 13 седмица съм, има време де Simple Smile обаче тази сутрин се мерих и съм свалила 1 кг. Странно е , защото слава богу , тази бременност не повръщам, но пък нямам апетит.. както и да е, има време да качваме и коремчетата да растат , само да родят живи и здрави бебчета  Hug

# 189
  • Варна
Аз съм в 16-та и имам коремче,но е много смешно. Все едно съм се понаяла и съм се подула .И на мен не ми личи особено и баща ми постоянно пита майка ми ,защо не ми растял корема.  Laughing 
  Иначе и аз паднах в началото на годината. Хързулнах се на един лед. Слава Богу по дупе  Whistling

# 190
Аз съм в края на 15 г.с. и имам коремче. Като си облека повече дрехи си личи повече. Аз преди да забременея бях 48-49 кг, а от както съм бременна съм 47 кг. На ФМ докторката каза, че бебето си взима от витамините, които пия и да не се притеснявам - ще почна да качвам. И по-внимателно на всички ни по тези поледици. Добре, че сте ок, тези дето сте паднали, душички  Hug

# 191
И на мен ми е първа бременност. На кг не съм мръднала, но не мога да си нося панталоните и дънките - взех си два панталона за бременни и са уникално удобни- направо се чудя защо се опитвах да се набутам в старите : D

# 192
И аз нямам корем въпреки че съм 18 седм но аз и много кг свалих. Онзи ден се чух с доктора и той каза,.че щом гаденето и повръщането не са спрели до сега може до края на бременността да съм си така. Е много се "успокоих". Не знам вече не мога и от леглото да стана. Дано като вляза в пети месец попремине.

# 193
Момичета, от къде си взимате дънки за бременни? Ходя за втори път до H&M - първия път имаше избор, но аз нещо се напрегнах и реших да го оставя за друг път. Втория път бяха изкупили почти всичко и харесах едни за 110 лв., но не ми се дават толкова пари. Мимах и LC Waikiki, защото прочетох, че имало сектор за бременни. Ами 2 модела като за баба ми #Crazy
Зара не предлагали дрехи за бременни...

# 194
На мен също ми харесаха дънки в H&M но и на мен не ми се дават такива пари. Взех си от Waikiki и имаше избор - няма дънки, има панталони имитиращи дънки, такъв си взех. Иначе черни и тъмносини панталони имаше модели от различни материи.

Общи условия

Активация на акаунт