Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 40 647
  • 700
  •   1
Отговори
# 195
На мен също ми харесаха дънки в H&M но и на мен не ми се дават такива пари. Взех си от Waikiki и имаше избор - няма дънки, има панталони имитиращи дънки, такъв си взех. Иначе черни и тъмносини панталони имаше модели от различни материи.

Надявам се да не съм те обидила, Diddyss  Hug
Аз просто там нищо не харесах, но може и да не съм им дала много шанс.
Иначе имам един клин в момента и явно ще трябва да взема още някой, но ми се иска да си имам и 1 дънки, та съм отворена за предложения.

# 196
Здравейте!
Обръщам се към момичетата от Пловдив. Къде в Пловдив може да се направи БХС2 и знаете ли къде се изследва кръвта - изпраща се в Майчин дом - София или се изследва в лаборатория в Пловдив?
Питам, защото за първия БХС пътувах до София и в автобуса едва не припаднах - 4,5 часа път май се оказаха много, пък и връщането..., та сега си мисля за Пловдив, че е по-близо.
Поздрави и леко бременеене!

# 197
Момичета, от къде си взимате дънки за бременни? Ходя за втори път до H&M - първия път имаше избор, но аз нещо се напрегнах и реших да го оставя за друг път. Втория път бяха изкупили почти всичко и харесах едни за 110 лв., но не ми се дават толкова пари. Мимах и LC Waikiki, защото прочетох, че имало сектор за бременни. Ами 2 модела като за баба ми #Crazy
Зара не предлагали дрехи за бременни...

Една приятелка ми каза, че на пътеките в Младост имало магазин /на самите пътеки, но тя роди преди година и половина и не знае дали още го има/, а знам и за още един там на ъгъла срещу бившето кафе "Яго". Не знам от къде си, това за София става въпрос.

# 198
Младост ми е супер, мерси Simple Smile
Ще мина сигурно тези дни. Аз днес отидох и до Дева/Дива Thinking в Младост 1А, но се оказа, че не работи в понеделник.

# 199
Suesue,аз първото Бхс го правих при моя доктор Карагьозов,голям професионалист,той си ме гледа на ехограф и след това ми взеха кръв в лаболаторията,изпращат ги в Майчин дом,иначе и в Торакс ми предложиха да ми го направят,пак изпращат в МД,но за втория скрининг май те го правят в клиниката
Ани бани и на мен ми пуснаха токсоплазмата по каса,но само за настояща инфекция а аз си пуснах и за минала
И аз си имам корем,първа Б ми е но като съм с дрехи не ми личи,данките не съм ги слагала отдавна  Grinning

# 200
Момичета тези които сте били на ФМ около 20 г.с. може ли да ми кажете каква е цената, запазих си час , но забравих да питам за пари.

# 201
Момичета тези които сте били на ФМ около 20 г.с. може ли да ми кажете каква е цената, запазих си час , но забравих да питам за пари.

Аз си запазих днес. Казаха ми 100 лв.

# 202
Аз съм в 17 седмица и имам бая корем, колежка ме попита сигурна ли съм, че съм в 4-и месец, хаха. Но като си гледам снимките от предишната бременност, корема си ми е същият като тогава. Тогава, както и сега, си имах бременно коремче още в 3-и месец, а в 9-ия беше нещо страшно Grinning

# 203
 Моите дънки са от H&M. Взех ги на разпродажба. Имам и други, които първата бременност бях купувача от Мания - 2ра употреба, но са идеални. Излязоха за около 7лв.
И на мен ми се показа вече бременното коремче и се наложи да кажа на работа.

# 204
Коремът ми е доста голям, заради миомите, даже акушерката ме пита сигурна ли съм в кой месец съм. Laughing И килограми си качвам стабилно, уж не ям толкова много, но предполагам заради хормоните се получава така.
Още си влизам в старите дънки, имам и няколко клин-панталона и така се оправям.
Не знам пазарувате ли втора употреба дрехи, но са ми казвали, че там има хубави и запазени дънки за бременни. Каня се да пообиколя, ама засега не ми идва музата. Иначе и аз харесах НиМ, но определено не ми се дават толкова пари.

# 205
Корем и аз имам, но още си влизам във всички дрехи отпреди да забременея и затова и не съм гледала дрехи за бременни. Иначе килиграми не съм качила много-като забременях бях 50, сега съм 53 в нач.на четвърти месец.

# 206
И аз си имам малко коремче. ММ постоянно ме пита кога ще ми стане по-голям, защото няма търпение. Laughing
От дънките се отказах още в 3-тия месец. Много по-удобно ми е с клинове.  Simple Smile

# 207
  • морето и сините вълни :)
Здравейте,
Ходих днес при АГ докторката по ЗК да ми продължава болничния и вчераа ми излязоха изледванията на които  утайката ми беше тройно завишена.А аз естествено силно притеснена-ами няма страшно вдигала се при бременните Mr. Green
Амаа аз в петък съм при моя док и ще го питам тъй ли е аджеба Blush
И на двамата им имам вяра-ама на този който си ме е наблюдавал и с предната и израждал повече baby_neutral

# 208
Здравейте,момичета.

Благодаря на Бог, че и аз мога да се присъединя към тази група!Пожелавам успех на всички ни и само хубави емоции. Аз съм на 31 г. от София, първа  бременност, с термин на 18.07.2016 г. Следя ви, но от притеснения не се бях включила с време.
На 29.01 съм на преглед и страшно се вълнувам, надявам се всичко да е наред. Тъй като чета вие вече сте записали час за ФМ.Мисля в петък след прегледа да се занимая и аз с това.

Успех момичета. Стискам палци за всички ни. Някак като ви чета намирам ентусиазъм и избягвам страшни мисли. Simple SmileSimple Smile

# 209
Аз след няколко дни влизам в 5 месец, първа бременност и също имам коремче:) Качила съм 3 кг досега, като моите дънки си ми стават, но ходя разкопчана:) Днес вече се ядосах и си купих и аз от H&M за бременни - друго си е наистина.
Днес ми казаха и че чакам момиченце:) Но изобщо не го усещам още..
Изписаха ми и Огестан. Вие какви витамини пиете?

Общи условия

Активация на акаунт