Вече шава ЮЛСКОТО човече,мама го усеща вече-ТЕМА 2

• 41 493
  • 700
  •   1
Отговори
# 345
Аз оня ден много я усещах, вчера и днес по слабо

# 346
И аз си мисля, че го усещам долу едно като въздухче за секунди все едно бута нагоре и спира...Но онзи ден като бях на доктор казаха, че за първа бременност е рано да го усещам...Излезе ми и влагалищния секрет Уреаплазма улитикум + Sad Хора много ме е страх...  Четох, че е много опасно при бременност. Sad

# 347
krischana, какво стана с вас, как е температурата, видяхте ли човечето?

Клеевата тинктура и аз много я уважавам, пием я и двамата с детето при нужда, вместо лекарства, слагам я и във физиологичен разтвор, вместо капки за нос.
Днес обаче, малко ме изплаши хлапето. С висока температура, с много силна ангина и постоянно плаче, а вирусът се разви страшно бързо, така че се съгласихме на АБ. Не бяхме купували такова чудо точно от 1 година, когато всъщност не го пи, а се оправи без него.

Аз съм на 18 седмици, втора бременност, усещам го от доста време много рядко и много слабо, и само в една определена поза - седнала, приведена и с увиснал корем Laughing. Днес за пръв път го усетих легнала по гръб.

Uvajenie, за съжаление нищо не ми говорят нито единият, нито другият резултат Confused Защо не се обадиш на док newsm78

# 348
Уважение обади ли се на док да видите какво ще правите. Аз вече нямам търпениеда раждам, че ми писна да повръщам и да ме боли корем и да лежа постоянно. Искам пак да съм си дейна, а не такъв плазмодий. Първата бременност не я усетих, сега какво е това чудо не знам

# 349
  • София
Уважение, това първото на урината ми звучи като бактериите да са в незначително количество (несигнификантна стойност, ако е така, тия па как са се изцепили с този израз), което значи, че може би пробата е била замърсена , пише ли какво е количеството на бактериите, 10 на 3-та, на 4-та? Ако не пише нищо, най-вероятно е това, което предположих, но все пак лекарят ще каже. И аз утре ще пускам кръв и урина.
За усещанията - усещам лекичко побутване и пърхане от време на време, даже доста отдавна, но не им обръщах внимание, защото още съм със спомена на яките ритници в края на предната бременност.

# 350
На лекар съм в понеделник следобед за УЗИ за втори БХС /първият резултат ми беше добър, но заради частичното отлепване в началото от МД ми препоръчаха и втори/. Тогава ще си занеса и всички изследвания. На урината не пише такова нещо като на 3-та, 4-та и т.н. От всичко уреаплазмата ме притесни. Трябва да си погледна стари изследвания, но май са ми правили такова и не съм имала, а не съм си сменяла и партньора...Просто пишеше, че може са се предаде на плода...Много ме е страх за бебчо. И само чета някакви неща и се стресирам и не знам. Сега съм обещала на ММ, че няма да чета повече, защото много се шашкам, а така още повече вредя на бебо. Няма как да се обадя на док, нямам й телефона /и май за сега е по-добре, че сигурно ще й звъня поне по 2 пъти.../

Krischana Какво става?

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 21:19 от Uvajenie

# 351
Вампирка, Уважение, не можах да се добера до ЖК, защото малката ми вдигна такава температура, цял ден се мъчим. Аз съм почти пушка - нямам температура и слава Богу, че иначе няма кой да се оправя с малката. за съжаление чак понеделник рано сутринта ще ида до докторката и то ако ми оздравее детенце. Тъй като досега нямах усещания откъм корема два дена ръчкам, та да се размърда човека да го усетя най-накрая и да се успокоя и наистина имам сега пък прекалено много освен движение май повечето е тежест, не мога да преценя

# 352
Момичета мн набързо минавам , само да споделя за клеевата тинктура, от години ме спасява от ангините и апцеси на сливиците които правех и до сега винаги в сезона на настинките си капвам по няколко капки в млякото сутрин и вечер, но лекаря ме предупреди по време на бременността да не я ползвам , защото меда и всичко от което се произвежда е силен алерген и мога да предизвикам алергия към мед на бебето. надявам се грипа да ме подмине, защото това е едно от основните ми оръжия в този сезон , но сега съм без него за първи път от години през зимния сезон

# 353
Момичета мн набързо минавам , само да споделя за клеевата тинктура, от години ме спасява от ангините и апцеси на сливиците които правех и до сега винаги в сезона на настинките си капвам по няколко капки в млякото сутрин и вечер, но лекаря ме предупреди по време на бременността да не я ползвам , защото меда и всичко от което се произвежда е силен алерген и мога да предизвикам алергия към мед на бебето. надявам се грипа да ме подмине, защото това е едно от основните ми оръжия в този сезон , но сега съм без него за първи път от години през зимния сезон
Аз също използвам клеевата тинктура - като усетя дразнене в гърлото или носа с клечка за уши намазвам сливиците и носа и много бързо ми минава. Иначе на съм пила, само мажа.

# 354
Здравейте и от мен, и на мен малката ми е болна , но за щастие не е сериозно - само хрема и лека кашлица. За сега пие само сироп и капки за нос. Добре, че така или иначе съм вкъщи , та си я оставих от детска тези дни. При такива леки настинки съм и давала Осцилококцинум и винаги много е помагал да не развият нещата на по-зле. До колкото знам става и бременни, с първата ми бременност взимах профилактично и не съм се разболявала. Сега не взимам нищо, но се чувствам добре.
От два-три дни обаче, като се изправя рязко и ме заболява корема долу ниско. Не ме беше болял скоро, иначе в началото всеки ден се случваше да ме заболи, особено на работа като стоях по цял ден на крак.

За усещанията , като бях на ЖК лекарката ми каза. че било невъзможно сега да усещам бебето, били ми червата  Simple Smile Но все пак аз си знам какво усещам, тя не ми е корема  Wink

Uvajenie, не се притеснявай и наистина недей да четеш. Интернет не е доктор, бъди възможно по-спокойна, за да е добре и бебето. Като идеш на лекар ще ти кажат как да процедираш. Недей предварително да се шашкаш  Hug

# 355

За усещанията , като бях на ЖК лекарката ми каза. че било невъзможно сега да усещам бебето, били ми червата  Simple Smile Но все пак аз си знам какво усещам, тя не ми е корема  Wink

Абсолютно Grinning
Все пак си познавам корема, ясно различавам червата си от пеперудката Simple Smile

Уважение, не съм съгласна за телефона на доки, бременна си, всичко може да се случи (пу, пу). Първото което направих, когато се записах на ЖК, беше да си запаметя номера на док в телефона си. По-добре да го имаш и да не ти се наложи да го използваш, отколкото обратното.
При миналата ми бременност една близка ми каза да не мърдам никъде без телефон, дори и до тоалетната. Преди няколко седмици бях сама вкъщи и почти припаднах в банята, случвало ми се е и познавам усещането, тогава се сетих за съвета й и сега телефона ми е постоянно в джоба.

Последна редакция: сб, 06 фев 2016, 11:20 от вампИрка

# 356

За усещанията , като бях на ЖК лекарката ми каза. че било невъзможно сега да усещам бебето, били ми червата  Simple Smile Но все пак аз си знам какво усещам, тя не ми е корема  Wink

Абсолютно Grinning
Все пак си познавам корема, ясно различавам червата си от пеперудката Simple Smile

Уважение, не съм съгласна за телефона на доки, бременна си, всичко може да се случи (пу, пу). Първото което направих, когато се записах на ЖК, беше да си запаметя номера на док в телефона си. По-добре да го имаш и да не ти се наложи да го използваш, отколкото обратното.
При миналата ми бременност една близка ми каза да не мърдам никъде без телефон, дори и до тоалетната. Преди няколко седмици бях сама вкъщи и почти припаднах в банята, случвало ми се е и познавам усещането, тогава се сетих за съвета й и сега телефона ми е постоянно в джоба.

Съгласна съм, но аз още не съм регистрирана. Ще ме регистрират чак на 09.03.16 г. просто тогава беше първата свободна дата за преглед по ЗК на тази докторка, при която искам да се следя. Предполагам, че тогава ще ми дадат и телефонен номер.

# 357
Съгласна съм, но аз още не съм регистрирана. Ще ме регистрират чак на 09.03.16 г. просто тогава беше първата свободна дата за преглед по ЗК на тази докторка, при която искам да се следя. Предполагам, че тогава ще ми дадат и телефонен номер.

Няма значение дали си регистрирана за ЖК по ЗК, все някой те следи в момента нали. Вземи номера на лекаря, който те преглежда в момента, за да има на кого да звъннеш при проблем.

# 358
Ох момичета, стискам ви палци да се оправяте бързо! Относно АБ мога да кажа, че 3ма лекари ме убеждаваха как имало много пречистени АБ, които били абсолютно безвредни за бременни и т.н. и т.н., но аз така и не се навих да започна прием. Доста се бях подредила след НГ, 5-6 дни имах Т и се притесняваха да не направя бронхопневмония, за щастие всичко приключи за 1 седмица. Пих само Осцилококцинум и Стодал. За усещанията, въобще не съм ги коментира с лекаря, знам че е рано, но все пак и аз мисля, че мога да направя разлика м/у къркорене на червата и това толкова сладко пърхане. За контракциите които обяснявате нищо не мога да кажа, аз много рядко усещам някакъв лек дискомфорт ниско долу и вярвам, че е в рамките на нормалното. Но със сигурност трябва да имате номера на лекар на който можете да разчитате, дали личния или гинеколога който ви следи и да не се притеснявате да се консултирате с тях! Моя лекар ми направи много добро впечатление, като отидох за установяване на бременността ми даде визитка с неговия номер и каза, че ми забранява да чета в интернет, че е на разположение 24/7 и ако имам въпроси първо към него.

Накрая да ви се похваля след вчерашната консултация вече е сигурно 100% МЪЖ, с невероятното тегло от 158гр  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

И понеже аз късно се включих, коментирали ли сте кой какви витамини или добавки пие и въобще необходимо ли е според вас?

# 359
  • морето и сините вълни :)
Аз пия имуностимулант от декември Биозин мама.Витамини не пия но с хемоглобин 109 другата седмица може и да ми изпишат добавки

Общи условия

Активация на акаунт