Закинтос

• 68 911
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Благодаря, и аз така прочетох  Simple Smile  Единият беше Контеса – http://contessahotel.gr/ Отказах го. Другият е Медитерениън – http://www.booking.com/hotel/gr/mediterranean-beach-resort.bg.ht … total;ucfs=1&
Него резервирах, дано този път всичко да е наред.

Била съм в хотела. Супер е!!!
Плажа е голям и със страхотен пясък в морето камъни няма. Храната в ресторанта също беше много добра. Хотела е близо до центъра на градчето и може да се ходи пеша на разходка.

# 91
  • София
Звучи ми идеално  Simple Smile

# 92
  • София
Ако те интересува още нещо питай  Wink

# 93
  • Варна
Точно щях да кажа, че може още на летището да се засечем и видях, че ще бъдем преди вас – от 26 август  Simple Smile
Ние сме от 2-ри Simple Smile, но пак ще се засечем Simple Smile

# 94
Здравейте! Някой бил ли е в хотел "Varres"?

# 95
Здравейте! Обмисляме ходене до Закинтос и харесахме настаняване в Alikanas. Не се ориентирам много какво можем да видим за 4-5 дни престой от тази страна на острова?! Периода е края на май - няма да става за къпане, евентуално за плаж може би.
Къде е разумно да разделим пътя, няма да можем за един ден да стигнем?
Ако сега не успеем да отидем острова си остава желан за лятното море и всяка информация ще ми е полезна  bouquet

# 96
  • София
Сетих се да питам за острова трябват ли аква обувки?

# 97
  • София
Сетих се да питам за острова трябват ли аква обувки?
Почти всички плажове са пясъчни. На Навагио са бели меки камъчета.

# 98
  • София
Благодаря  Simple Smile

# 99
Здравейте, момичета. Страхотна тема и много полезна информация Simple Smile Плануваме почивка на Закинтос края на септември с автобус за 8 нощувки. Исках да събера мнения от тези, които са били там за  Аргаси, там предлага тур фирмата отсядане. Прочетох и доста негативни коментари за тур фирмата ТАНСУ ТРАВЕЛ.. , която организира почивката, та още не сме решили на 100 % дали ще ходим с нея. Искаме да видим задължително Кери, Навагио, но от върха, плажовете Дафне и Банана Бийч както и Porto Limoninas. Някой от вас бил ли е на върха на Навагио, заслужава ли си пътя, защото не е малко никак и каво във вътрешността  на Закинтос може да видим по пътя към Навагио. Също така автобусите знаете ли дали работят и вечера ако решим след 21 часа да отскочим до Лаганас за късна разходка например?

# 100
  • София
Здравейте, момичета. Страхотна тема и много полезна информация Simple Smile Плануваме почивка на Закинтос края на септември с автобус за 8 нощувки. Исках да събера мнения от тези, които са били там за  Аргаси, там предлага тур фирмата отсядане. Прочетох и доста негативни коментари за тур фирмата ТАНСУ ТРАВЕЛ.. , която организира почивката, та още не сме решили на 100 % дали ще ходим с нея. Искаме да видим задължително Кери, Навагио, но от върха, плажовете Дафне и Банана Бийч както и Porto Limoninas. Някой от вас бил ли е на върха на Навагио, заслужава ли си пътя, защото не е малко никак и каво във вътрешността  на Закинтос може да видим по пътя към Навагио. Също така автобусите знаете ли дали работят и вечера ако решим след 21 часа да отскочим до Лаганас за късна разходка например?

Автобусите бяха толкова нередовни, че се наложи да си наемем АТВ, за да се придвижваме по острова. Ние бяхме в Лаганас, не беше лошо, обаче ако планирате да се разходите по плажа на костенурките, там не пускат след 19 часа, за да не се пречи на яйцеснасянето им.

Навагио от върха е красиво място, но ако не си падаш по гледки и фотография, там няма какво да се прави.
Ето го върха:
Скрит текст:

И гледката от него:
Скрит текст:

По пътя също няма кой знае какво за гледане, но често може да се срещнат местни хора, продаващи домашен зехтин и сувенири от маслиново дърво.

# 101
Исках да събера мнения от тези, които са били там за  Аргаси, там предлага тур фирмата отсядане. Прочетох и доста негативни коментари за тур фирмата ТАНСУ ТРАВЕЛ.. , която организира почивката, та още не сме решили на 100 % дали ще ходим с нея. Искаме да видим задължително Кери, Навагио, но от върха,

Aз съм била с тях преди 6 години, нямахме проблем при пътуването, но не бяхме в Аргаси, а в Циливи. Тогава обаче не можаха да организират нито една допълнителна екскурзия и си запазихме всички през местните агенции. Не знам как е Навагио от върха, но определено не е за изпускане да се стигне с корабче по вода - три пъти вече съм ходила и всеки следващ път пак бих отишла по вода до там.

# 102
Ние миналото лято бяхме в Аргаси в началото на селото. Има много заведения за хранене, няколко бара, два мини голф-а. Плажа по мое мнение там не става, затова ходихме всеки ден на различен - на Банана бийч, Василикос, Лаганас. Най-добре е да си наемете скутерче или ATV и да обикаляте където си искате - ние си бяхме наели скутерче за по 15евро на ден и с 5евро му се пълни резервоара до горе и изкарва около два дни. На много места предлагат различни екскурзии. Може да посетите и аквапарка на острова, ако харесвате подобни забавления.

# 103
Благодаря за бързите отговори : ) За гледката от върха на Навигио само да намерим рента кар на добра цена и отиваме, че мъжа ми като чу 79 евро за ден, леко казано лошо му стана Grinning А да разбирам, че разстоянията не са чак толкова големи, за да можем да се предвижваме и с АТВ. А по този повод какви са цените на АТВ - чисто информативно ? 
В самата ни екскурзия е включено посещение на аквапарка, определно си падаме, но така и не открих да видя как изглежда, за да мога да сравня с нашите по Южното Черноморие, да знам дали си стува цял ден да прекареме  там : )

# 104
  • София
Моля всички, които нямат опит с АТВ или скутер, да не наемат такова превозно средство. Има си специфики на каране. Или поне да си направят здравна застраховка с голямо покритие.

Общи условия

Активация на акаунт