Закинтос

• 68 913
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Чудя се нещо: Има ли вариант да наемем самостоятелна лодка, която да ни откара до Навагио, да седим там колкото решим и след това да разгледаме и Сините пещери?

# 76
  • Варна
Чудя се нещо: Има ли вариант да наемем самостоятелна лодка, която да ни откара до Навагио, да седим там колкото решим и след това да разгледаме и Сините пещери?
Бях чела че едни се били разбрали да ги откарат и после в колко часа да ги вземат от плажа Навагио, но след това до сините не знам...иначе и това е идея  Thinking и искам да е малка лодката защото нали под арките влизала при Сините пещери...

# 77
  • в града на вечния купон
Здравейте,
имам въпросчета че нещо се обърках. Става въпрос за Сините пещери и плажа Навагио. В чуденка съм дали да отидем с лодка само до сините пещери с някаква по - малка, а след това с лодка само до Навагио за да имаме повече време там? Също така в разни описания които съм си изкарала виждам че лодките се наемат от Porto Vromi и от Агиос Николас от къде е по добре, примерно ако ще е само за сините пещери от Агиос Николас ли е по добре на колко време са лодките, колко струват, също и за Навагио по добре е от Porto Vromi ли? И малко се обърках със Сините пещери те от източната част ли са на острова, защото гледам и чета че имало и от западната не разбрах за едни и същи ли става въпрос?  Thinking ooooh! .Моля който е ходил за малко разяснение. Благодаря Simple Smile
Ха, точно днес и аз се чудех за тях  Grinning  Приблизително същите въпроси имам.

ПП На 26 авг. заминаваме за Циливи  Simple Smile
и ние сме тогава, в хотел цивили бийч

# 78
Хотелът е ЦиЛиви бийч  Peace
Приятен престой и хубаво време!  Simple Smile

# 79
  • София
Ще бъдем в Plaza Pallas  Simple Smile

# 80
  • Paradise
Здравейте,
имам въпросчета че нещо се обърках. Става въпрос за Сините пещери и плажа Навагио. В чуденка съм дали да отидем с лодка само до сините пещери с някаква по - малка, а след това с лодка само до Навагио за да имаме повече време там? Също така в разни описания които съм си изкарала виждам че лодките се наемат от Porto Vromi и от Агиос Николас от къде е по добре, примерно ако ще е само за сините пещери от Агиос Николас ли е по добре на колко време са лодките, колко струват, също и за Навагио по добре е от Porto Vromi ли? И малко се обърках със Сините пещери те от източната част ли са на острова, защото гледам и чета че имало и от западната не разбрах за едни и същи ли става въпрос?  Thinking ooooh! .Моля който е ходил за малко разяснение. Благодаря Simple Smile

Ха, точно днес и аз се чудех за тях  Grinning  Приблизително същите въпроси имам.

ПП На 26 авг. заминаваме за Циливи  Simple Smile

Масово агенциите на Закинтос предлагат в едно Навагио и Сините пещери.
http://nefis-travel.com/nefis-travel-services/tours/vip-tour-shi … k-and-blue-caves/

На място или по имейл може да пратите запитване за индивидуални разходки.

В нета има и други фирми, потърсете ги.

# 81
  • София
Благодаря  Simple Smile Разгледах ги. Цената е 35Е на възрастен и 20 за дете. Предполагам, че на място ще се намери и по-ниска.
Скрит текст:
Пише, че тръгват рано сутринта от Микро Ниси; лодката е за 25 човека, с прозрачно дъно; пристигат в Навагио преди навалицата; престой 1 час; след това се отправят към Сините пещери, там; който иска плува; след това отиват на Xingia Spa Beach, където имало сяра и колаген във водата – не е написано ориентировъчно времетраене. На мен ми звучи добре.

# 82
  • Варна
Да изглежда добре, но ми се струва скъпичко, нашите познати ми казаха че са платили около 19 евро за тези неща...не знам май на място ще го видим това  Thinking

# 83
  • София
Току-що ми се обадиха от фирмата, че има проблем с хотела и ми предлагат два варианта. Единият е близо до Аргаси. Може ли отзиви за плажа там?

# 84
  • Варна
Току-що ми се обадиха от фирмата, че има проблем с хотела и ми предлагат два варианта. Единият е близо до Аргаси. Може ли отзиви за плажа там?
Кои са хотелите, които ти предлагат и къде са и двата?

# 85
  • София
Не е хубав плажът на Аргаси.

# 86
  • Варна
И аз съм чела, че не е много хубав плажа там.

# 87
  • София
Благодаря, и аз така прочетох  Simple Smile  Единият беше Контеса – http://contessahotel.gr/ Отказах го. Другият е Медитерениън – http://www.booking.com/hotel/gr/mediterranean-beach-resort.bg.ht … total;ucfs=1&
Него резервирах, дано този път всичко да е наред.

# 88
  • Варна
Благодаря, и аз така прочетох  Simple Smile  Единият беше Контеса – http://contessahotel.gr/ Отказах го. Другият е Медитерениън – http://www.booking.com/hotel/gr/mediterranean-beach-resort.bg.ht … total;ucfs=1&
Него резервирах, дано този път всичко да е наред.

Този който си резервирала е до нашия Simple Smile Може да се засечем някъде по плажа  Simple Smile

# 89
  • София
Точно щях да кажа, че може още на летището да се засечем и видях, че ще бъдем преди вас – от 26 август  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт