Закинтос

• 68 919
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Благодаря за бързите отговори : ) За гледката от върха на Навигио само да намерим рента кар на добра цена и отиваме, че мъжа ми като чу 79 евро за ден, леко казано лошо му стана Grinning А да разбирам, че разстоянията не са чак толкова големи, за да можем да се предвижваме и с АТВ. А по този повод какви са цените на АТВ - чисто информативно ? 
Кое е 79 евро на ден? Рент а кара ли? Трябва да е някаква супер луксозна и голяма кола за тази цена. Нормално малките коли струват около 20 до 30 евро на ден. На Закинтос ние сме вземали рент-а-кар от летището с предварителна резервация, но предполагам не е проблем да се намери и в курортите. А гледката от високо към Навагио определено си заслужава. Невероятно, наситено синьо.

# 106

Гледах по сайтове, но ще проуча по - добре определено : ) Мерси за инфото. Аз лично не смятам, че с АТВ ще ми бъде ок, въпреки, че мъжът ми е карал доста пъти, за това се надявам да намерим кола Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 юни 2016, 14:59 от Flowbee

# 107
Здравейте!
Искам да попитам ходилите на Закинтос: района на Циливи, Кипсели и Аргасио ок ли е за настаняване? С достъп до плаж (с кола), за разходки, пазаруване, хапване?
Ако решим да отидем с лодка до Навагио - постижимо ли е с 5 -годишен Smile?
Колко дни преди пътуването е добре да се резервират фериботните билети?
Говорим за след 20-25 дни като период. Всякаква друга информация за острова би ми била полезна.
Предварително благодаря на отзовалите се!

# 108
  • Варна
Здравейте,
наближава пътуването ни до Закинтос иии разбира се агенцията няма как да не ни попрецака нещата и отменя полета за следващ ден, а на нас не ни е добре така, защото се застъпват полетите ни за Санторини. Тааа ще пътуваме самостоятелно с колата ни, резервирах и хотел вече, всичко в последния момент общо взето. И понеже няма да сме с агенцията, а ми се искаше да се възползвам от някои екскурзийки, да попитам който е ходил на остров Закинтос в кои градове е ходил при местни агенции, горе долу цените същите ли са? Също така дали ще предлагат до Кефалония за един ден ексурзии? Ей в такива чуденки съм, ще се радвам ако някой помогне  Simple Smile

# 109
  • Варна
Също забравих да питам, необходима ли е резервация за ферибота, че ще хванем този към 20 часа, да не би да се препълни и да не остане място за нас... Ако е необходимо къде се прави резервацията?

# 110
  • София
Здравейте,
наближава пътуването ни до Закинтос иии разбира се агенцията няма как да не ни попрецака нещата и отменя полета за следващ ден, а на нас не ни е добре така, защото се застъпват полетите ни за Санторини. Тааа ще пътуваме самостоятелно с колата ни, резервирах и хотел вече, всичко в последния момент общо взето. И понеже няма да сме с агенцията, а ми се искаше да се възползвам от някои екскурзийки, да попитам който е ходил на остров Закинтос в кои градове е ходил при местни агенции, горе долу цените същите ли са? Също така дали ще предлагат до Кефалония за един ден ексурзии? Ей в такива чуденки съм, ще се радвам ако някой помогне  Simple Smile

Да, има всичко необходимо като екскурзии в местните агенции. Цените може да са и по-добри. Спомням си, че дори се спазарихме, като бяхме втори път с една и съща. Това в Циливи, на главната със заведенията...Но по принцип на по-късен етап вече обикаляме с кола...
Никога не сме правили резервации за ферибот. Но винаги гледаме да има и следващ.

# 111
  • София
Също така дали ще предлагат до Кефалония за един ден ексурзии? Ей в такива чуденки съм, ще се радвам ако някой помогне  Simple Smile
На Кефалония можете да отидете и сами без екскурзия. Ние така направихме. Ферито тръгва и се връща в удобни часове. От Закинтос тръгва от Аг. Николаос, а от Кефалония  - от Песада.

# 112
  • в града на вечния купон
а фери от Закинтос до Лефкада?

# 113
Няма такова.

# 114
   Аз да попитам Циливи или Лаганас предпочитате ? И  защо ?

# 115
  • София
а фери от Закинтос до Лефкада?
Не, но може с два ферибота - първо до Кефалония, после от Кефалония до Лефкада. Приятелите, с които бяхме на Закинтос си тръгнаха за България по този начин. Simple Smile

# 116
Ама доста по-евтино ще излезе с един ферибот до Килини и оттам по суша до Лефкада Simple Smile макар и малко по-бавно.

# 117
  • София
Ама доста по-евтино ще излезе с един ферибот до Килини и оттам по суша до Лефкада Simple Smile макар и малко по-бавно.

Съгласна съм, но хората решиха, че пътьом ще отметнат някой друг остров.  Laughing

# 118
  • в града на вечния купон
Параход колко е ферито от Килини до Закинтос и трябвали предварително да го букна?

ако имаш спомен

Аз планирам след Закинтос Лефкада за 2-3 дни
нямам време и за Кефалония

Другият вариант е един ден на Кефалония, 2 за Лефкада

Иначе идеята за фери до Кефалония и после Лефкада е ок, номай трябваше по рано да го помисля.

# 119
  Аз да попитам Циливи или Лаганас предпочитате ? И  защо ?

Зависи какви приоритети имате. Аз лично не бих предпочела нито едното нито другото, особено ако става въпрос за активния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт