ДУБАЙ 11-та тема

• 82 247
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,  тъй като съм в търсене на хотел снощи попаднах на един сайт с до -80% намаление ба хотели в Дубай.
http://www.onlinehotelreservations.co/Hotel/Search?fileName=Arma … 7%26scroll%3D1255

Какво мислите за този сайт и дали офертите са с включени такси?

# 121
Здравейте,  тъй като съм в търсене на хотел снощи попаднах на един сайт с до -80% намаление ба хотели в Дубай.
http://www.onlinehotelreservations.co/Hotel/Search?fileName=Arma … 7%26scroll%3D1255

Какво мислите за този сайт и дали офертите са с включени такси?

Има опция "price details"" - със сравнително малки букви... За хотела , който аз гледах, таксите не бяха включени.

А аз имам питане за плажовете...В определени дни някои плажове са само за жени и деца. А има ли ограничения за жените - тоест, плажове и дни , когато не могат да ходят на определени плажове?

# 122
deyzyi   Hug

Bibon4e, този сайт събира офертите на други сайтове. Цените най-вероятно са без включени такси.

Du, досега не съм чула/видяла да има ограничение за жени.

# 123
deyzyi   Hug

Bibon4e, този сайт събира офертите на други сайтове. Цените най-вероятно са без включени такси.

Du, досега не съм чула/видяла да има ограничение за жени.

Мерси:)
 Извинявам се, ако въпросът звучи смешно, но чета за забрани и разни други неща, за които не бих се сетила изобщо ...

# 124
Изобщо не звучи смешно Hug

# 125
  • BG
Тогава може да хванете от летището автобус F55, той спира до метро станция Ibn Battuta. Там ще ползвате метрото и ще слезете на станция Mall of the Emirates. Автобусът и метрото са с nol карта, който може да ги купите от летището. Информация за тях има на 1-ва страница. Simple Smile

Благодаря много..... Hug

Барелина извинявай летището ни е DXB dubai International.Пак ли същият автобус се взима ?

# 126
deyzyi, не! От летището имате 2 опции.
Първата е да хванете метрото и пак да слезете на станция Mall of the Emirates. Имай предвид обаче, че хотелът ви е на около 2км от нея.
Другата опция, която според мен е много по-добра е от летището да хванете SkyBus №11, който за 15 дирхама на човек ще ви закара директно до хотела. Grinning
Карти ще си купите и заредите от летището.

Инфото за SkyBus е от тук: http://dubai-buses.com/s2.aspx
Тук можеш да планираш маршрута: http://wojhati.rta.ae/dub/XSLT_TRIP_REQUEST2?language=en

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 17:53 от Барелина

# 127
  • BG
Мнооогооо ти благодаря,прекрасна си......

# 128
Hug

Не мога да не споделя това клипче:

# 129
А можв ли да се качим в автобуса и там да платим като билвтче?

# 130
Супер е клипчето!
Ето едно и от мен - благодаря на всички, които се отзовават с информация(не благодаря след всеки отговор за да не спамя темата)...

# 131
само да кажа за тези, които решат скоро да посетят Емирейтс палас в Абу Даби самостоятелно, че за неопределено време няма да има свободен вход, единствено с резервация за някой ресторант или Le cafe в лобито. Видях да влиза туристически автобус и не зная каква им е там договорката, но за частни посещения доколкото установих, най-евтиният вариант е резервация за Le Cafe с минимум консумация по 100 дхс на човек. Резервация се прави по телефона 1-2 дни напред, или ако сте късметлии, за същата вечер.

Здравей, писах на Emirates Palace , за да попитам за февруари месец дали ще може да се влиза свободно и ми написаха, че Emirates Palace е отворен за разходки и не е задължително да правя резервация.

# 132
само да кажа за тези, които решат скоро да посетят Емирейтс палас в Абу Даби самостоятелно, че за неопределено време няма да има свободен вход, единствено с резервация за някой ресторант или Le cafe в лобито. Видях да влиза туристически автобус и не зная каква им е там договорката, но за частни посещения доколкото установих, най-евтиният вариант е резервация за Le Cafe с минимум консумация по 100 дхс на човек. Резервация се прави по телефона 1-2 дни напред, или ако сте късметлии, за същата вечер.

Здравей, писах на Emirates Palace , за да попитам за февруари месец дали ще може да се влиза свободно и ми написаха, че Emirates Palace е отворен за разходки и не е задължително да правя резервация.

може ли да ми покажеш писмото на лични? Възможно е ограничението да е до края на януари, но не ми дадоха ясен отговор, дори не ми дават сутрешен тур до края на тази седмица. Лично ме върнаха от входа преди два дни.

# 133

може ли да ми покажеш писмото на лични? Възможно е ограничението да е до края на януари, но не ми дадоха ясен отговор, дори не ми дават сутрешен тур до края на тази седмица. Лично ме върнаха от входа преди два дни.

Изпратих ти го... дано е било само за тази седмица ограничението

# 134
Тити ти в дубай ли си?

Общи условия

Активация на акаунт