ДУБАЙ 11-та тема

• 82 244
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • BG
Да питам-от летището международното до хотел Рамада Челсеа Ал Барша как се стига,с какъв транспорт?Освен с такси?

# 106
  • Русе
Deyzyi може ли да споделиш после как е хотела?

# 107
# 108
Роже, благодаря ти, непременно ще го погледна, така и така още нямаме съставена програма и се лутам колко дни в Абу Даби и колко за Дубай за предвидя? Hug

# 109
Да питам-от летището международното до хотел Рамада Челсеа Ал Барша как се стига,с какъв транспорт?Освен с такси?

На първа страница Барелина е публикувала пълна информация!

# 110
По спомен дирхамът им е вързан с долара, както левът с еврото. Един долар мисля, че беше 3.65 дирхама.

Редактирам - вързани са двете валути и 1 долар е 3.6725 дирхама.

В банките сменят 1 долар за 3,64 максимум 3,65 дирхама

# 111
http://www.dealgobbler.com/dubai/safari/dubai-deal-safari-glt-de … html#.VqE978kbnqD
КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ТАЗИ ОФЕРТА?  ДАЛИ ИДВАТ ДА ВЗИМАТ ОТ ХОТЕЛА?

# 112
Deyzyi КОЛКО ви излиза хотела? Аз през техния сайт зададох за нашия период и ми излезна 773 дирхама за 7 нощи възможно ли е или нещо бъркам? Някой ще ми помогне ли?

# 113
  • VARNA
http://www.dealgobbler.com/dubai/safari/dubai-deal-safari-glt-de … html#.VqE978kbnqD
КАКВО МИСЛИТЕ ЗА ТАЗИ ОФЕРТА?  ДАЛИ ИДВАТ ДА ВЗИМАТ ОТ ХОТЕЛА?

Снощи купих 4 ваучера, видях, че имат висок рейтинг.Надявам се всичко да е наред. Може би след лична уговорка и допълнително заплащане ще Ви вземат от хотела. bouquet

# 114
STIVAs, от къде купи ваучерите? Как става с тези ваучети, някой ще обясни ли?

# 115
  • VARNA
STIVAs, от къде купи ваучерите? Как става с тези ваучети, някой ще обясни ли?

Купих 4 ваучера от офертата която Бонбонче е постнала. Купих ги по същия начин,  по който си купувам от нашите сайтове за колективно пазаруване.Платих ги с карта/не ми прие VISA на ДСК, но стана с VISA на Експресбанк/,разпечатах ги и смятам другата седмица да им пиша. Нашето пътуване е от 30,01 до 06,02- 7 нощувки.

# 116
Дейзи, кое е летището? Освен с такси, можете да се придвижвате с метро. Метро станцията на която трябва да слезете се казва Mall of the Emirates. Simple Smile

# 117
  • BG
Deyzyi КОЛКО ви излиза хотела? Аз през техния сайт зададох за нашия период и ми излезна 773 дирхама за 7 нощи възможно ли е или нещо бъркам? Някой ще ми помогне ли?

Излезе ни 1000лв.за трима човека през букинга.А летището е Ал мактум,мисля беше

# 118
Тогава може да хванете от летището автобус F55, той спира до метро станция Ibn Battuta. Там ще ползвате метрото и ще слезете на станция Mall of the Emirates. Автобусът и метрото са с nol карта, който може да ги купите от летището. Информация за тях има на 1-ва страница. Simple Smile

# 119
  • BG
Тогава може да хванете от летището автобус F55, той спира до метро станция Ibn Battuta. Там ще ползвате метрото и ще слезете на станция Mall of the Emirates. Автобусът и метрото са с nol карта, който може да ги купите от летището. Информация за тях има на 1-ва страница. Simple Smile

Благодаря много..... Hug

Общи условия

Активация на акаунт