ДУБАЙ 11-та тема

• 82 263
  • 729
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,
Ние със семейството ми също планираме Дубай през април, самостоятелно организирани.
Голямата чуденка е - хотел от известна верига, но в района на Дейра примерно около Дейра крийк или евтин хотел в скъп район - Джумейра или Дубай Марина?
Моля за съвет от по-запознатите с Дубай.

# 151
http://www.amoma.com/hotel.php?id=458462&key=201606042016061 … 0&districtId=

Dali e blizo metroto?  Struva li si tui kato ni izluza za 5 noshti bez pari samo 500 leba

сигурно заради Рамадан е тази цена. провери ли отзиви в трипадвайзър?

Taxes and fees information

All displayed prices include Tax Recovery Charges and Service Fee

The total price of your booking does not include extra city taxes.
    Mandatory city tax to be paid at the hotel is 315 AED for the entire booking

това видя ли?

Да това го видях. Притеснява ме само ако резервирам и отидем там и се окаже, че нямаме резервация Wink

# 152
Какво е трипадвайзър Wink

# 153

Алтернатива на Букинга.

# 154
Здравейте, въпросът ми е към Тити и Диляна - за Емирейт палас, има ли някаква яснота за февруари дали е с резервация или без? Благодаря ви, момичета.

# 155
Здравейте,
Ние със семейството ми също планираме Дубай през април, самостоятелно организирани.
Голямата чуденка е - хотел от известна верига, но в района на Дейра примерно около Дейра крийк или евтин хотел в скъп район - Джумейра или Дубай Марина?
Моля за съвет от по-запознатите с Дубай.
mila07, не бих избрала Дейра изобщо. Джумейра не е скъп район. От трите бих избрала Дубай Марина.

Алтернатива на Букинга.
Трипадвайзъра изобщо не е алтернатива на букинг  Laughing Това е сайт за пътешественици с информация и отзиви за забележителности, атракции, ресторанти, хотели и каквото се сетите за дадено място. Има и форум, който е много полезен. За хотелите е на принципа на http://www.kayak.com/, търси цени в различни сайтове, към които ви препраща и печели комисион, ако резервирате. Ето го сайта: http://www.tripadvisor.com/. Директен линк за Дубай: http://www.tripadvisor.com/Tourism-g295424-Dubai_Emirate_of_Dubai-Vacations.html

# 156
Вече съм по спокойна за сайта, тъй като в триваго като търся хотел в дубай и там излизст оферти от booking, amoma и други Wink

# 157
Здравейте, разбрах, че в понеделник и сряда плажовете са само за жени и деца, но това за всичките ли се отнася, или все пак има поне един "двуполов" Sunglasses?

И същата ли е забраната за плажовете в Абу Даби?

Аквапарковете са ми краен вариант за тези дни, интересуват ме нормалните плажове, пък били и те частни.

# 158
НИЕ ще сме за 7 дена с организирана екскурзия объркано ми е защото до сега не съм ходила и малко сякаш се плаша дали ще се оправим ,близо има ли плажове какво бихте ме посъветвали и в този център добре ли е ходили сте там какво бихме могли да си купим цените как са по магазините... хиляди въпроси летим на 9.03

# 159
какви дрехи да си носим  Embarassed

# 160
  • след Околовръстното
Здравейте, разбрах, че в понеделник и сряда плажовете са само за жени и деца, но това за всичките ли се отнася, или все пак има поне един "двуполов" Sunglasses?

Общественият плаж до Бурж ал араб няма ограничения.

НИЕ ще сме за 7 дена с организирана екскурзия объркано ми е защото до сега не съм ходила и малко сякаш се плаша дали ще се оправим ,близо има ли плажове какво бихте ме посъветвали и в този център добре ли е ходили сте там какво бихме могли да си купим цените как са по магазините... хиляди въпроси летим на 9.03

Ти чете ли поне първата страница на темата?

# 161
mirados, какво има да се плашиш след като сте с организирана екскурзия? Нищо в Дубай не е близо, там разстоянията са големи, но има метро, автобуси, има даже от хотелите безплатни автобуси до някой от плажовете... Къде ви е хотела? За кой център питаш, вероятно за някой от моловете? Цените в магазините са долу-горе като във всеки магазин в западна Европа, само дето цените са в дирхами... Не мога да кажа, че е супер евтино там, особено цените на атракциите.... Но храната е на нормални западни цени.... Mr. Green Дрехи като за топло време, но не супер изрязани деколтета, къси поли и панталонки, потници и т.н. Все пак отивате в мюсюлманска страна... Peace Ако посещавате джамия трябва да сте с дълги панталони и покрита с шал глава... За мъжете също с дълъг панталон, без сандали и джапанки....

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 21:06 от lunna pateka

# 162
четох я да доста от нещата ми се изясниха благодаря за информацията според вас от тези места за тези 7 дена кой си заслужават да се видят защото едва ли ще имаме врема за всичките
Модерен Дубай
Ø Вечеря на арабска галера
Ø Сафари с барбекю в пустинята
Ø Екскурзия до Абу Даби 
Ø  Посещение на Дубай Мол и Burj Khalifa
Ø  Екскурзия до Шаржа
Ø  Посещение на Ferrari World
Ø Miracle Garden
Ø Шестте емирства
Ø Нощен Дубай

# 163
 mirados, като гледам задължителни са всички без Екскурзия до Шаржа и Шестте емирства. Ферари центъра е за тези, които са фенове на Ферари и Формула 1 и обичат екстремни влакчета и подобни забавления. Ако решите да отидете до там ви трябва поне един ден, намира се в Абу Даби и може да се съчетае с Екскурзия до Абу Даби... Другите неща са в Дубай и могат да се видят за 7 дни при една добра програма... За сафарито, разходка с лодка (със или бе вечеря по Марината или по Creek), за качването на кулата Burj Khalifa трябва предварително да се купят билети или ваучери. За градините Miracle Garden билети се купуват на място (градините има един период лятото не са отворени)... Нощен Дубай не знам какво включва, но е много красив осветен Дубай и е хубаво да се види и вечер, например с разходка с лодка по Марината.... Peace

# 164
Не знам какъв е вашия опит с ваучерите от сайтовете за групово пазаруване, обаче моя е плачевен...Още не съм тръгнала, а вече се изнервих много. Нито на мейл отговарят, нито на телефона. Букнах си сафари, и то от фирмата с най - много купени ваучери. Народната мъдрост "Евтиното излиза скъпо" се оказва истина, за пореден път... В заключение - избягвайте Avia Tourism.

Общи условия

Активация на акаунт