ДУБАЙ 11-та тема

• 82 880
  • 729
  •   1
Отговори
# 315
Можеш да купиш:
-ваучер за Desert Safari
-ваучер за Dhow Cruise
-ваучер за 30 Minute Quad Bike

# 316
  • на третия етаж
Привет, дами,
благодарение на препоръките на много мила съфорумка вече имаме резервации за неделя и понеделник.
Остава програмата за вторник. Какво бихте ми препоръчали - 4 човека сме и ще ползваме главно таксита. Чудя се за Миракъл гарден сутринта, но после? newsm78
За BURJ KHALIFA нямаме време вечер, освен да резервирам последния ден за обедните часове, но дали е добра идеята?

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 12:20 от Арлет

# 317
  • София
Защо да не е.аз съм резервиралапоследния ден в 11 и май се прецаках,защото се оказа,че чек аута на кораба можел да продължи и цял ден..това значи че всичко се прецаква.тр.да видя кога мога да канселирам...

# 318
Вчера отрих The Lebanon Island Dubai прилича ми на малдивски остров защо не се пише за него според мен е едно от забележителностите на Дубай.

# 319
 Bibon4e, тези острови от The World Islands са мисля частни острови и могат да се посетят само с някаква екскурзия до там.... Мисля, че в книгата видях ваучер и за това.... Иначе свободно до колкото знам не може да се ходи до там, то и няма как де....  Peace

# 320
Здравейте! Благодаря на всички за прекрасните пътеписи, мнения, впечатления и препоръки за един от най-уникалните градове в света - Дубай!!! Вече се навихме за самостоятелна екскурзия и от около две седмици чета и се образовам по темата! Вече купихме билетите и на 24.05 летим за 7 дни с WIZZ!!! Тепърва ще питам по-подробно и конкретно, но като за начало ме интересува от къде да изчисля цената на такситата в Дубай и Абу Даби - от линка, който е на първа страница http://www.dubaitaxi.ae/en/Pages/TaxiFareCalculator.aspx или от http://www.taxifarefinder.com ??? Разликата между двата сайта е ogromna - и за Дубай и за Абу Даби!!! Например от плажа на остров Садият в Абу Даби до джамията на официалния сайт ми дава 285 ЕАД а на другия сайт - 65 ЕАД!!! Това е колосална разлика ... ! Ние ще сме 4 човека и затова мислим повече с такси да се придвижваме. Почти съм избистрила програмата и ще питам за съвети, но да не прибързвам!!! Предварително благодаря за отделеното време! Поздрави и хубава вечер!!!
Прекрасно, и аз закупих билети за 04.06 за 7 дни с wizz, надявам се да не е адскаааа жега ..още избирам хотел. Ще питам в бъдеще.

# 321
Вчера отрих The Lebanon Island Dubai прилича ми на малдивски остров защо не се пише за него според мен е едно от забележителностите на Дубай.

Ако става въпрос за това:
http://theisland.ae/couchcms-1.4/theIslandCMS/about-us.php[/b]]http://theisland.ae/couchcms-1.4/theIslandCMS/about-us.php

мисля, че все още не е напълно готово. Или поне не беше преди около месец.

# 322
Mina Georgieva, тогава не започваше ли техния Рамадан? Някой момичета се оплакаха за този период на Рамадана, не трябва да се яде, пие на публични места, някои атракции не работят.... Проверете това... Peace

Някой има ли отзиви за фирмата "DUBAI DESERT SAFARI", има добри предложения и са сравнително по-евтини...  newsm78

# 323
Mina Georgieva, тогава не започваше ли техния Рамадан? Някой момичета се оплакаха за този период на Рамадана, не трябва да се яде, пие на публични места, някои атракции не работят.... Проверете това... Peace

Някой има ли отзиви за фирмата "DUBAI DESERT SAFARI", има добри предложения и са сравнително по-евтини...  newsm78
Е, как се прецакахме,не сме съобразили.. да на 06/06 започва рамадан, просто върха..цяла година си мечтаем за този Дубай ...ами какво да се прави, каквото такова

# 324
Аз и семейството ми заминаваме на 04.06 до. 11.06.2016 . Имаме билети, но все още се чудим за хотел и се колебаем между Auris boutique hotel apartments Al barsha и First central hotel apartments
И ние пътуваме на същите дати. Още умуваме за хотел. Има един сайт www.otel.com с изгодни цени. Някой ползват ли е сайта? Има ли допълнителни такси , както в букинг? Благодаря предварително

# 325
Разликата между двата сайта е ogromna - и за Дубай и за Абу Даби!!! Например от плажа на остров Садият в Абу Даби до джамията на официалния сайт ми дава 285 ЕАД а на другия сайт - 65 ЕАД!!! Това е колосална разлика ... !

oх, това е някаква пълна смешка, и аз проверих първия сайт. Не видях какъв точно е проблемът, но нито дистанцията е 80 км, нито цената е 285. Нито пътят изобщо е този, освен да е бъг, защото излиза извън града. 65 дхс е очакваната цена за този маршрут.
Благодаря за отговора!!! И аз помислих, че е бъг! Сега да попитам за круиза и сафарито! Решили сме да ползваме " Arabian Nights" за сафарито и "Xclusive cruise" за круиз по Марината като ще купя ваучери и за двете от e-bay или от някой от форума! Добър избор ли сме направили за фирмите? Писах мейл за сафарито и ми изпратиха някаква форма за резервация, където трябва да попълня данни за кредитната карта  (ползвам MasterCard Debit Pay Pass дали ще е проблем като е дебитна, а не кредитна) и да приложа снимка   на картата!?! Това нормална практика ли е и не е ли рисковано? Дали ще ми дръпнат сумата или само ще проверят наличност? Кога е добре да направя резервацията - пътуваме на 24.05 и мисля, че сега е рано още или??? За круиза им писах мейл, но не ми отговарят? Нa формата от сайта, като въведа бг номера си и ми дава грешка? И тук искам съвет, кога да направя резервацията и как да уточня, че ползвам ваучери? За хотел сме избрали City Stay Prime Hotel Apartment в Ал Барша! Имат много изгодна оферта на сайта на хотела - 15 % отстъпка пре резервация на 7 нощувки и ни излиза 1490 лв. със всички такси за 4 човека! Тук мнения? Единствено ме притеснява, че не пише дали може да се анулира, а само, че 24ч. преди настаняване ще се удържи една нощувка и до там?!? Май се поолях с писането Simple Smile Поздрави!!!

# 326
Аз не разбирам защо им пишеш е-мейли? Просто харесваш фирмата с която искаш да ходиш на сафари или на круиз, влизаш в сайта им и онлайн си купуваш ваучери за сафари или круиз... Не се дава никаква информация за кредитна карта... В сайта им има ли посочени цени за сафарито или круиза? Може ли да се купи онлайн или може само да се букнат? Когато искаш да ползваш ваучер от книгата, купуваш го от някъде и тогава им пишеш, че ще ползваш и ваучер... Или по-сигурно първо им пиши да ти кажат дали ако имаш ваучер от книгата ще ти го признаят за сафарито или съответно за круиза и ако потвърдят тогава си купи ваучерите от книгата...  Peace
Аз писах на една фирма да ги питам ако имам ваучер от книгата за сафари дали мога да го ползвам и те ми отговориха веднага за кое сафари само важи ваучера от книгата... Така че ако някой не ти отговори до 2-3 дни, не се занимавай с тази фирма... Mr. Green

# 327
Ами пиша им мейли, защото искам да ползвам ваучери от книгата! Ако резервирам онлайн, никъде няма поле да посоча, че ще ползвам ваучери!!! Ние сме 4 човека, значи 2 резервации и два ваучера! Та така Simple Smile   Ще се радвам на още помощ и съвети по ферманс, който написсх по-горе Simple Smile

# 328

Ако става въпрос за това:
http://theisland.ae/couchcms-1.4/theIslandCMS/about-us.php[/b]]http://theisland.ae/couchcms-1.4/theIslandCMS/about-us.php

мисля, че все още не е напълно готово. Или поне не беше преди около месец.

Gledah klipche v youtube.com i mnogo mi jaresa , tui kato mnogo iskah da posetq maldivite ,no i sus tozi ostrov shte sum dovolna.  Edin den tam e 100 leva koeto e bez pari; )

# 329
Аз и семейството ми заминаваме на 04.06 до. 11.06.2016 . Имаме билети, но все още се чудим за хотел и се колебаем между Auris boutique hotel apartments Al barsha и First central hotel apartments
И ние пътуваме на същите дати. Още умуваме за хотел. Има един сайт www.otel.com с изгодни цени. Някой ползват ли е сайта? Има ли допълнителни такси , както в букинг? Благодаря предварително

Nie gledame oferti za hotel ot amoma.com,  no vse oshte si mislq che mai mesec zaradi Ramadan moje bi shte namalqt cenite na hotelite i izchakvame sus rezervaciqta.

Общи условия

Активация на акаунт