Парите в семейството

• 33 653
  • 553
  •   1
Отговори
# 315
За жените казват, че са с багаж, ако са сами и с деца, а пък за мъжете такова нещо не казват. Мъжете могат да са си свободни като птички.

Много правилно. Нещо , което изключително много мразя в този глупав свят.
Сега към темата... На авторката и пука по-малко за биенето и сега ще ви кажа защо..
Тя се опитва да гледа на 26г. две деца с едно майчинство и единствения човек , който може да и момогне финансово е мъжа до нея. Не искам да звуча грозно . но той плаща също и за по-голямото и момче. След като плаща сметките няма как и голямото и момче да не се къпе (примерно) , да не ползва жилището и други неща , които засягат и общото им дете. Знам, че е пресилено ... но с пърово ти дете сте му хрантутници. Не подкрепям хората , които управляват насилие над жените си, но и не разбирам какво го провокира чак толкова ? Всяко нещо си има причина.
Друго което ще кажа е , че при раздяла, държавата няма да ти позволи да си гледаш и двете деца предвид твоя нищожен доход и неговия , който казваш,  че е десеторен на твоя. Ще трябва да се разделиш със дъщеричката си, ако искаш да живееш при родителите си. ( освен ако някак си не докажеш за боя, а това става само със съдебен лекар )

П.С. Нарочно мисля и говоря като мъж..защото авторката се чуди какво ли си мисли той . И ако трябва да бъда честна и да мисля отново като мъж няма да взема жена с чуждо дете. И ще ти кажа , че не иска брак , само защото не му е по сметка и не иска да разделя неговите неща с теб, особенно ако не си дала кой знае какво за голямото ви вече семейство.

Абе като цяло този мъж си е абсолютен простак, мухльо и т.н.
Дори и да приемем, че тя го е вързала, това не му дава право на такова отношение. Донякъде може да има някакъв гняв заради "връзването", но нищо не го оправдава.
Негов избор е да каже "Не искам да живея с теб, ще поема разходите по моето дете, това е"
Тъжно е, че заради финансите авторката трябва да търпи това. Още при първата обида е трябвало да му тропне и да му покаже някак си, че не трябва да търпи това.
Имах един приятел такъв мухля. Пред хората е мил и любезен, но се оказа комплексар. Помисли си, че бих търпяла такива неща и започна постепенно да се държи грубо, но не позна. Започнах да му репликарам и аз. Просто не знаеше аз колко груба и зла мога да бъде. Като ме обиди ей така без причина му изсипах на главата толкова обиди и остри реплики, че го разплаках. После станах и си тръгнах. Завинаги. От бившата му разбрах, че си е такъв. В началото мил и готин, а после си показва истинското лице.

# 316
Започнах да му репликарам и аз.
И аз съм така.. хвърлят ли ми ролце от раци в челото, мяткам бутилка с вино директно в неговата глава. Ко ще да ме удря, няма да седя като теле в зеле.

# 317
Олеле, ако вие имате някой кирлив мъж, който най-вероятно плаща единия ток, малко отопление зимата, вода и някой телефон - не се споменават големи разходи като наем или жилищен кредит, дали ще приказвате, че този мъж ви хрантути, докато се чудите как да платите храната в домакинството, дрехи на трима души и всички разходи по децата. Щото аз при подобно положение ще извадя калкулатора и ще докажа, че аз го хрантутя.

# 318
Аз говорех от страна за самия брак... на жената парите се харчат до последната стотинка, а неговите отиват на село. Така , че за него си той си има пара, а жена му все му иска уж 10лв като и свършат и накрая все едно нищо няма. ( Така излиза според него..не забравяйте, че мъжете не са толкова сложна личност, за разлика от нас хаха Wink  )

# 319
Аз говорех от страна за самия брак... на жената парите се харчат до последната стотинка, а неговите отиват на село. Така , че за него си той си има пара, а жена му все му иска уж 10лв като и свършат и накрая все едно нищо няма. ( Така излиза според него..не забравяйте, че мъжете не са толкова сложна личност, за разлика от нас хаха Wink  )

Не те разбирам. Те нямат брак. Тя нищо не печели от това, че той строи къща на село с неговите си пари, вероятно на негово име, докато тя си хвърля всички пари за издръжка на семейството. При евентуална раздяла тя нищо няма да получи,  нищо, че през времето от раждането на детето му тя вероятно е вкарвала повече пари в това домакинство, отколкото той. И не разбирам какви са тези безумни намеци, че първото дете на авторката не е негово и затова всеки евентуално даден лев от страна на мъжа за това дете е хрантутене. Няколко жени го намеквате и натвърдвате, че той с нищо не е длъжен на това дете. Напротив, длъжен е. Щом е решил да живее с жена, която има дете, което е в нетрудоспособна възраст и няма как да се отдели от майката да си живее самостоятелно, а живее с нея, значи трябва да приеме факта, че това дете върви с майката. На втория ми баща майката беше такава, обработваше го постоянно, че той чужди деца не е длъжен да гледа и направо ѝ се късаше сърцето, ако се случеше той да даде нещо. Дано не ви се наложи някой ден мъжът, с когото сте, да ви покаже, че той вашето дете от друг мъж няма да го гледа..

# 320
  • Куциндрел
За жените казват, че са с багаж, ако са сами и с деца, а пък за мъжете такова нещо не казват. Мъжете могат да са си свободни като птички.

Много правилно. Нещо , което изключително много мразя в този глупав свят.
Сега към темата... На авторката и пука по-малко за биенето и сега ще ви кажа защо..
Тя се опитва да гледа на 26г. две деца с едно майчинство и единствения човек , който може да и момогне финансово е мъжа до нея. Не искам да звуча грозно . но той плаща също и за по-голямото и момче. След като плаща сметките няма как и голямото и момче да не се къпе (примерно) , да не ползва жилището и други неща , които засягат и общото им дете. Знам, че е пресилено ... но с пърово ти дете сте му хрантутници. Не подкрепям хората , които управляват насилие над жените си, но и не разбирам какво го провокира чак толкова ? Всяко нещо си има причина.
Друго което ще кажа е , че при раздяла, държавата няма да ти позволи да си гледаш и двете деца предвид твоя нищожен доход и неговия , който казваш,  че е десеторен на твоя. Ще трябва да се разделиш със дъщеричката си, ако искаш да живееш при родителите си. ( освен ако някак си не докажеш за боя, а това става само със съдебен лекар )
И ще ти кажа , че не иска брак , само защото не му е по сметка и не иска да разделя неговите неща с теб, особенно ако не си дала кой знае какво за голямото ви вече семейство. Също така е прав , че не е негов разход рожденния ден примерно на другото ти дете. Къде е неговият баща в този случай?
Аз ако съм на твое място наистина не знам как бих могла да се справя в тази ситуация. Мизерният живот ще ти е труден без него, а и неговото отблъскващо отношение, убиди потъпкващи достойнството ти и прочие ... просто трябва сама да избереш как искаш да живееш занапред. Сама с две деца от двама различни както каза ти , е трети глупак няма да те вземе.
 П.С. Нарочно мисля и говоря като мъж..защото авторката се чуди какво ли си мисли той . И ако трябва да бъда честна и да мисля отново като мъж няма да взема жена с чуждо дете. Не ме разбирай погрешно синди , разплаках се докато четях постовете ти, защото имаме тук - таме идентични неща във връзките си, но това е просто истината. Да бъдеш жена с високо вирната глава днес е трудно.
Ох, тази дивотия как е "роди". Crazy Особено в часта за държавата и децата.

# 321
Наистина е толкова хитов този пост, че думи нямам  ooooh! Mr. Green

# 322
За държавата не е вярно, но вече доста мъже се борят за род.права и нищо чудно нашият "герой" да се окаже от тях.
Има и силен коз, ползва майчинство. Mr. Green

# 323
Култово изказване. Сиво мишле,мъжа до мен е ерген,а аз му се "натресох" с чуждо дете  Blush, да си слагам ли въжето??

# 324
  • Куциндрел
За държавата не е вярно, но вече доста мъже се борят за род.права и нищо чудно нашият "герой" да се окаже от тях.
Има и силен коз, ползва майчинство. Mr. Green
Има, ама трябва дело да заведе. Държавата не дели ей така децата, най-малко пък НЕпозволява майката да се грижи и за 2-те деца.

# 325
Култово изказване. Сиво мишле,мъжа до мен е ерген и му "натресох" чуждо дете  Blush, да си слагам ли въжето??
Чакай си реда. Аз две съм натресла- с предимство съм. Hug

# 326
Не се карайте, моля, моите са три  bowuu  Joy Дали да не кандидатствам направо за рекордите на Гинес  newsm78

# 327
Не се карайте, моля, моите са три  bowuu  Joy Дали да не кандидатствам направо за рекордите на Гинес  newsm78
Не, не, всички заставаме в ъгъла и го напускаме само, за да благодарим коленопреклонно на клетника, издържащ чуждите чавета. Mr. Green

# 328
За жалост още има хора, които мислят като тази потребителка... ooooh!

# 329
За жалост още има хора, които мислят като тази потребителка... ooooh!

Ами да си мислят, те си се излагат! И аз нямах проблем да си намеря мъж дори и с багаж. А, докато се спрях на този си имах предложения и то не за секс, а за сериозни отношения.

Общи условия

Активация на акаунт