Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 731
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Честит празник на всички дечица, които отбелязват/ха втората годинка - да са живи, здрави и много щастливи!   

# 181
  • NE
Честита месечинка на Боянка на мама Фрау!  bouquet
Моя звяр начупию твърдия диск. Баща му обаче е виновен. Mr. Green

# 182
Честит рожден ден на Диана! Честит рожден ден на Йоана! Да са живи и здрави! Нека ви носят само радост и усмивки!
Чакаме мами Нели и Безобидна да споделят с нас веселия празник - торти, подаръци, песни, танци... Разкажете как е!;)

Благодаря за поздравленията! Наистина не знам как мина времето. Като миг...

# 183
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Благодаря ви за пожеланията към Диди, мацки  Hug Hug Hug

Малко вечерни коктейлчета  Wink

Ще сме сами у дома Simple Smile Тя като гледам не разбира какво се случва ... и вече й се спи Simple Smile

Да е здрава и астралната ни близначка - Йоана! Да е непослушна и щастлива!!!

Аз съм във вихъра на последни лекции и изпити Simple Smile Весело е Simple Smile

Лека вечер!

# 184

Честит рожден ден на Йоана и на Диди - да растат здрави и щастливи  Hug Честит празник и на щастливите семейства  Hug

Честита месечинка на Бояна  Hug

# 185
  • София
как сте, моето спи  Grinning Grinning Grinning, представяте ли си в 21,30 вече спим Simple Smile
Доста време ми одне да го привикна по рано да си ляга, но успях Simple Smile
Но пък и хубавото време ми помага много, защото доста изкарахме днес на вън.
Ние пак сме си в къщи, че скоро не сме си били  Rolling Eyes. Някакво лапе ни изпоразари в групата с конюктивит. Половината група е заразена. Ние сме в много начален стадии и веднага го спрях и отидох до ЛЛ да ни даде капки.

Обаче с тези терибъл и хорибъл не знам как ще го бъде. Страшни циркове са по цял ден  ooooh!.
Усещам как скоро масово ще си ходим с патрончета в раничките  Joy и после верно ще сме за друга тема  Joy Joy Joy

Фрейда искам да те питам за това което предложи със среброто. От къде го знаеш и знаеш ли как се използва, защото тук в нашата аптека не го знаят и го няма по фирмите, които ги зареждат. Просто ми е интересно и за това ги питах тук в аптеката, защото са ми познати и са много добри. Някой път ще питам лекарката, но не ми се ходи за това специално, а аз честно казано много неща колкото и да ми ги препоръчват майките винаги се допитвам първо до лекарката, макар че често изглежда че си експериментирам с малчо  Rolling Eyes. Но това ми стана интересно. Ние нали редовно си страдаме с очите и не за първи път сме с конюктивит и знам че с нея може да се лекува.

# 186
Честит празник на малките палавници на мама Нели и мама Безобидна, да са здрави, жизнерадостни, любопитни и будни  деца!
Гери тези деца какво ли не носят от яслата, ние в нашата ясла имахме въшки  #Crazy. Само едно дете засега, но малката беше болна и като я пуснах на ясла детето с въшките беше вече в къщи и е нямала контакт. Но веднага купих един спрей превантивно. Тук са плъзнали по градини, ясли, госпожата каза, че откакто работи в яслата не са имали досега въшки. От къде дойдоха  Rolling Eyes
Сребърната вода ни я изписа педито, даже имаше при нея едно шишенце. Май този продукт е нов за нашия пазар. Аз я купих от Марешки. Нашето е спрей за нос.

# 187
Добро утро! Simple Smile

Фрау, добре, че си ти да ме подсетиш за сребърната вода!  Hug  Ние имаме един малък уред, който топваш във водата и държиш известно време, предлагат го Greenmaster, ето това е - http://www.green-master.eu/shop/%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7% … B0-dr-silver-101/
Основно сме го ползвали за засилване на имунитета и мога да кажа с голяма доза сигурност, че има ефект - тази бременност започвам да подсмърчам на всеки 3-4 седмици и се налага да си взимам профилактично Инфлуцид, докато миналата съм боледувала веднъж. Но последното ползване беше точно през първата ми бременност, та затова толкова ти благодаря, Фрау!
Гери, дано бързо се оправи Влади.  Praynig
Да се включа и аз в групата с терибъл и хорибъл. Мислех си, че покрай бременността съм толкова емоционално нестабилна и затова толкова ме ядосва Рали, но като ви чета, може и тя да има пръст и да сме комбинирали периодите.  Joy Шегата настрана, на моменти се чувствам истински нещастна, защото съм много изнервена, а като ме обземе и чувството на вина, че се държа лошо с детето, става една...  ooooh! НО, момичета, има и добра новина - и това ще мине! Повтарям си го това аз, пък дано помогне.

Приятен уикенд от нас!  Hug

# 188
  • София
Добро утро,
и за тези апарати исках да питам, но забравих.
Скрит текст:
Разяснете малко повече за тях, че ми стана интересно и се позачетох тук малко. Може ли да се слага в минерална или изворна вода, че аз чешмяна не пия, не мога да я понасям, а и на детето не давам. Може ли да се използва според вас за промивки на очичките при въпросните конюктивите, че на нас това ни е болката. Гледам хора пишат, че слагат от нея в носа при хрема и помагала- пробвали ли сте я така. Ако е удобно дайте малко инфо, гледам не е скъп и мисля да взема един. А и помага за много болежки дето майка има и си мисля че за нея също ще е много полезен.

Моето диване нещо от известно време ми се буди винаги в 4 през нощта. Много странно, защото винаги е горе доло в този час. Взимам го на спалнята при мен и заспива веднага. Ако го приспя на креватчето после се буди пак. Много странно  newsm78. Взех го тази нощ при мен направо и си заспа веднага и си спахме до 7,45ч.
Зъби нямаме за никнене, та за това ми е странно, че от 10тина дена прави така

# 189
Добро утроооо bouquet

И аз искам инфо за употребата на уреда за сребърна вода. Не съм ползвала и сребърна вода, скептично се отнасям, а и педи или ЛЛ не са предписвали. Чела съм за ползите, но не съм я вкарвала в употреба. А вреди има ли? И уреда как се използва конкретно?

Гери, и нашият се буди (напоследък рядко, та ако се размрънка) в 4 часа. Точен час. Не знам защо. Понякога иска само да го гушна. Друг път си посуче и заспива. Но пък трудно го връщам в креватчето. Явно не се разбужда, разсънва съвсем, но и сънят му не е достатъчно дълбок, та оставя ли го, и мигновено се изправя и пак протяга ръчички. Но 5 дни спи непробудно - заспива към полунощ и се събужда чак към 8 сутринта. Щях вече да обявя завивката за вълшебна, че тъкмо му я взех и започнах да го завивам с нея. Ааа, и не се отвива с нея. Ама на, тази сутрин вълшебството се развали - събуди се в 4, после към 5 и сега си доспива.

# 190
Добро утро!;) Понаспах се и ми е ведро някак си.Wink)
Диването също се буди по някое време и всеки път е различно. Еднаквото е, че идва на спалнята... Сънуват децата - вчера се събуди с рев, а преди това говореше насън кое яке (не) иска да облече. Та я вземаме при нас всеки път и си спи спокойно до сутринта.

Имам същата щракалка, каквато е сложила като линк Лили. Хубавото й е, че е с батерия, не се включва в контакт и е малка. Водата трябва да е филтрирана, няма значение дали е минерална или чешмяна. Купих си кана Брита по тоя повод. А за консумацията - няма ограничение, не можеш да предозираш. Каквото не се усвои се изхвърля от организма. Много добре ни се отразяваше тая вода на всички. А за колко неща може да се ползва - да ти се занимава само. Дезинфекция, кожни болести и какво ли не... При първи симптоми на настинка й правех млякото с нея и веднага стопираше.
Водата трябва да седи на тъмно след като се направи, ако не я пиеш веднага. Но аз правих малки количества...
Според мен е добра инвестиция.

Сахасрара, след раждането минах в дзен режим. Успокоих се много. Приемам и реагирам много добре на терибъл-хорибъл състоянията... Ама ме питай пак след една седмица, когато остана сама с двете деца.Wink

Пожелавам хубави разходки днес! Времето е чудесно!;)

# 191
Благодаря за разясненията, Фрауст! Ще се инвестира в джаджата явно, и кана Брита...ММ ще е "щастлив" с тази кана Mr. Green той пък колко е скептичен...но аз искам да пробвам, още повече че сега се опитвам да се разболявам... ooooh!

# 192
  • Англия
Тази сребърна вода е някаква магична, от настинки до гъбични инфекции и СПИН. Но при бременните може да има странични ефекти, тука така пише http://www.m.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-779/colloidal+silver .Ще потърся и аз да купя, при Гала периодично я хвалят, така може и аз да стана безсмъртна като нея  Laughing

# 193
 Mr. Green и аз това си мислех, ама ти пък издаде гласно работата Flutter

# 194
  • гр.София
Ммм,много сте полезни с мненията да сребърната вода! Аз си мислех че е само една,дето след месец неможе да се ползва. На първо време пратих мм за такава като на Фрейда,дето да я пръскам! Но и ще проуча машинките и водата за тях!
Велина,как сте вие? Маги? Нещата вървят ли към разрешаване?
Ние бая си скиторим тия дни! Ама 90% от времето сме с циркова програма! Мисля си ,че просто има нужда от разнообразие! Скучно му е само с мен,но няма какво да направя! От 3-4дни,взима тел и си говори: "Бабо,де(къде)си? Ело(лельо)де си? И докато не изброи цялата рода" Чак ми става жал,липсват му и виждам че като си говорим по скайп му светват очичките по различен начин!
Отивам да пия кафе на терасата докато спи Wink .

Общи условия

Активация на акаунт