Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 733
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте дами 😊
Празника мина страхотно. Много играха децата, забавляваха се, възрастните също 😁 Тортата беше купена и разбира се с маша и мечока, мама беше направила домашна питка. Бяхме на ресторант че си бяхме доста хора и така. Важното е че Йоана беше много щастлива и доволна. 😊
И тя се буди към 6-7 и идва при нас на спалнята и определено много сънува 😊
Хубав ден 😊

# 196
Нели, радвам се, че сте имали хубав празник! Wink
Безобидна, ще намачкаш изпитите. Още мъничко остана. При вас сигурно е бил весел купон.Wink

Бизи, ана.ана, безсмъртие казвате... хихи... Склонна съм да вярвам, защото "едно време" така са се лекували предимно, да не кажа основно. Когато не са били толкова хай тек и не е имали нито хай, нито тек... Отиваш в църквата попът да прочете молитва и какво прави - топи здравец в сребърния казан и поръсва детето за здраве. Та така...
Надявам се на кратка дрямка следобяд. Мария, лягай да спиш и за мен! Като те слушам, твоето ти спира тока... Ако са заедно с диването ми, ще им е много добре.Wink

# 197
Мария, "светлина в тунела има", но друг е въпросът, кога ще я стигнем? Аз да ви кажа съм хремава,  ММ също, дано не предадем нататък! На мен ми предстои завръщане на работа за две седмици (после пускам отпуск, за около 3-4месеца) и ми е притеснено много! На 06 февруари ще отбележим рожденият ден на малките у дома с най- близките - само да сме живи и здрави, че миналата година ,когато трябваше да празнуваме влязохме в болница. Такъв кошмар не искам да си спомням! Тортите ще поръчам от местна сладкарница, която ни се харесва! И от понеделника (08 февруари) съм на линия на работното поле! Ще дойде мама да ги гледа , и ако ММ е у дома ще и помага, но не знам как ще се оправят! Никой не ги е гледал за повече от час- два! Сега сме у дома, пием чайове,  кихаме и се моля само децата да са добре! Приятна събота!

# 198
Нели, звучи повече от добре, браво на вас ,че сте направили хубав празник за всички bouquet

Безобидничка е шампион Hug ама тя си знае как ги прави шампионските работи Heart Eyes

Велина, дано всичко мине спокойно за тези две седмици. Стискам палци  Hug И на мен ми предстои старт на работния сезон скоро, но и детето да тръгне на ясла, което ме стресира допълнително. Ще видим.

Хремава съм и аз Tired

# 199
Момичета, утре мислим да заведем Рали ето тук - https://www.facebook.com/events/852760874833326/ Simple Smile Ако някоя от вас иска да се присъедини, ще се радвам да се видим Simple Smile

# 200
Сахасрара, направих си абонамент за известията. Много ми е ценна тази информация.
За утре - надали, но се надявам скоро да посетим някое представление. Всъщност то е място за занимания, а не само представления изнасят, доколкото разбирам?

# 201
Бизи, нямам идея Grinning Открихме го снощи и нали на малката наближава рд-то, решихме да я водим на всичко, на което можем тези дни и така.  Heart Eyes За първи път го виждам това място реално, но ми се вижда интересно, дори да е само за събития.

# 202
  • NE
Само да вдъхна кураж на всички работни мами, че ден преди да отида на работа бях толкова притеснена и стресирана, че просто не я виждах как ще стане. Така стана, че детето ме учуди колко е приспособимо. Сега има в ежедневието му повече весели моменти, повече игри, повече ред и най-вече не съм на ръба на нервна криза и приемам всичко далеч по-спокойно.

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 19:27 от Flower Fairy

# 203
Оох, Феичка,ще си го разпечатам и ламиниран като слоуган ще си го чета и повтарям всеки ден и особено като ми е напрегнато. Много ти благодаря за окуражителните думи, като балсам са нервите и душата са

# 204
  • NE
Бизи Срам ме е да кажа, но на работа си почивам. Поне мога да пия едно кафе без някой да виси на крака ми и да се влаче. Сутрин ми е много гадно да го оставя, понякога и плачещ. Деня ми минава бързо с многото задачки и когато се върна сме отново заедно. Така прояде,започна сам да заспива и да играе все повече. Бавно минава седмицата, но усмивката му в събота сутрин, че съм при него е безценна.

# 205
Дано,дано е все така и по-добре,Феичка

# 206
  • София
съгласна съм с Фейчка. Е моята работа не е като при нормалните хора, но все пак минах през стреса, че детето ми отива на ясла и то 2 пъти. Да ви кажа стреса си е почти винаги само за нас майките. Има деца дето реват в началото, тук нашето приятелче цял месец рева. Според мен грешката им беше че много време го провлачиха да е до обяд. Вече като станаха 2 месеца чудеса и майката нямаше вече на къде и каза на лелките, че остава по цял ден каквото ще да става. Ми детето нямаше грам проблем, яло си е, спало си е, играло си е и тн. Само го мъчиха 2 месеца според мен, а тъй , а онъй.
За децата си е едно разнообразие и когато решат че е време да спрат да се инатят и разбират колко е хубаво там Simple Smile.
Бизи пожелавам ти да няма драми и всичко да е наред, защото знам какво е. Дори и сега след толкова време моя ако се размрънка нещо като идем на яслата и деня ми крив, но като иде с усмивка и си влезе сам и на мен деня ми е чуден после и върша всичко с желание.

Тъй запалихте ме с тези сребърни води и ще се купува апарата Simple Smile. Само онлайн ли го има или да питам и по аптеките.

Лили и на мен много ми се иска да заведа малчо на нещо подобно, но днес отиде пак при баба и дядо. Чудих се дали да го оставям, но дойде и баткото и го оставих, че голяма игра с него става и умират един за друг. Смеем се че са на един акъл, защото онзи ден батко му вика че е бил с 1г по голям от него, защото милия е роден на 29/02 и сега прави 12г  Grinning. Майка ги бъзика, че като ги гледа как се въргалят двамата и верно май са на един акъл почти  Joy
Трябва пак да се пробвам аз да резервирам за операта, така и не стигнах до нея, че все няма места за месец поне. Явно е много хубаво.

# 207
Да ви развеселя малко:
http://youtu.be/YAWIJedbwME

Гери, апаратчето го купих от на една приятелка майка й. Каталожна търговия - имаше тенджери, кремчета, всякакви хранителни добавки + тези джаджи. Предполагам, че може да се купи и онлайн.

# 208
Добър вечер,

Нели, много хубаво сте си попразнували  Hug

Гери, аз я водих в операта - не ми хареса да ти кажа - 3-4 "актьори" пяха познатите детски песнички - Хей ръчички, Кокошка при хамбара и подобните с музикален съпровод - нищо друго. Имаше много деца, беше много топло и май е за малко по-големи, дето знаят песничките. Или просто аз имах други очаквания - мислех си че ще им показват инструментите и ще им свирят малко на тях.

Цветенце, ти все пак го оставяш вкъщи на майка ти. Малко по-различно е... Но дано си права, че децата са по-приспособими от майките.

Бизи, Велина, стискам палци промените да минат плавно Simple Smile и аз ще трябва да започвам по-активно с работата към края на месеца, да видим как ще се разберем с бабата и дядото или ще тръгваме на градинка...

Хубава и спокойна вечер  Hug

редактирам се: Фрауст, мисля,че и аз някой път ще направя така Simple Smile

# 209
Копче, познавам мама, която го е прилагала на децата й - две породени момчета с 2 години разлика. Повече не са й се тръшкали в магазин.Wink

Общи условия

Активация на акаунт