Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 737
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
Фрауст, до колкото се познавам, ако се появи догодина още едно, а другото е в терибъла, като нищо ще го направя  Joy въпреки че май за други поводи не трябва, нещо бях чела... newsm78

А днес се разхождахме в парка с една друга майка, дето се засичаме за втори или треити път. Две момиченца, разлика около 16 месеца - едното на 10 мес, сега прохожда, каката скоро ще стане на 3 год, по нейни думи - много приказлива. А майката - самото спокойствие, непоклатима и нищо не може да я впечатли и изкара от такт. Та, Фрауст, пожелавам ти и ти така, като останете сами  Hug Да ви е хубаво времето и да можете да се разхождате, каката да е достатъчно послушна, а бебка достатъчно поспалива  Hug

# 211
  • NE
Копче Разбира се, че има разлика дали вкъщи или в градинка. Говорих за първата раздяла с мама, която е също стресова.
Днес го водихме в Двореца да беснее и нагази едни теменужки и пак истерии. Някакъв кошмар е с него навън.

# 212
  • Varna
Здравейте, момичета! Да се разпиша и аз докато мога, че тия дни едва ли ще намеря време.
От понеделник почваме изследванията за яслата и на 8 живот и здраве стартираме. Аз тайничко се моля да се справим успешно със всичко - и с изследванията, и с приспособяването, но.... Ааааа, и покрай всичкото трябва и на работя да ходя и то на странни смени, защото едната колежка точно в този момент реши да излезе отпуска. Та, д-то да ми е яко.
Иначе с Бобо всичко е нормално- хапва, не спира да бърбори и повтаря всичко, пълна лудница сме. Уж му обясняваме , че и той като бати ще ходи да УЧИ/ защото той казва че Бати Пепи учи/, но дали му разбира нещо главицата какви промени предстоят  newsm78 newsm78 newsm78.
Толкова засега.
Честит рожден ден на вече двегодишните февруарчета, предварително огромно извинение към всички мами и дечица, чиито РД тепърва предстоят. Няма да успея поименно да ви поздравя, но надявам се, че ме разбирате- липсата на време е единствената причина затова.
Лека вечер!

# 213
  • София
хаха Копче тия майки са си такива, така са си се родили. Като гледам Фрауст не е от спокойните  Joy, аз съм същата  Joy
Понякога седя и ги гледам такива и единственото което мога да направя е да им завиждам за спокойствието  Laughing, аз ако ще една шепа апчета да изпия не мога да съм така.
Макар че един път моя се съдра цял ден. Вечерта продължи, край нямаше, онзи баща му нали хич не се втрогваше и аз като седнахме като си сипах едно, пък май и повторих  Laughing и по едно време дребното пак циркове, а аз седя и го гледам една такава и им викам - а не знам оправяйте се, аз съм пила  Joy. Бях великото спокойствие. Ама не върви да къркам по цял ден все пак  Joy

Това с тръшкането веднъж го пробвах в нас. Гледа ме странно, но млъкна  Joy, не съм повтаряла  Laughing

# 214
Здравейте мами,
честит рожден ден на патерица на Йоанка на мама Нели!
Включвам се да успокоя всички мами,които им предстои връщане на работа.Аз също много се притеснявах как ще спи,как ще яде,не бях го оставяла никога дори за час.Но той свикна толкова бързо от 1-я ден спи сам,храни се повече от добре,много бързо се приспособи и толква обича баба си,че даже мен не ме отразява вече Simple SmileТа и той е спокоен и весел и аз поне не ги мисля докато съм на работа.
Друго покрай нас няма,започваме подготовката за рожд.ден др.седмица.
Желая на всички февруарчета весело изкарване на рожд.ден и да получат всички желаните подаръци:)

# 215
  • София
Здравейте!
Честит Рожден Ден на февруарчетата! Да са много усмихнати, здрави и щастливи!
Аз завиждам на тези спокойни майки с породени дечица. Аз само се опитвам да съм от тях, но не винаги е успешно Simple Smile.
Алекс не гледа много телевизия, но след като останем да се гледаме сами може и да почне. Сега играе на таблета на пъзели от време на време, но бързо му омръзват и иска друго. Най-обича да играе заедно с някой човек, сам много не му се получава. Баба му му пее песни и много и се радва. Възползвахме се от хубавото време и бяхме все на вън, много добре му се отразява. Даже започна да отразява другите деца и да си играе с тях.
Весел ден!

# 216
  • София
Привет, как сте .
Ние нещо се разболяхме, но не мога да разбера какво ни е  newsm78. От следобед дига температура до 38 и я сваля , челото му става студено като я свали , а тялото му гори. Няма грам сопол, обаче кашля. Давам само хомеопатия за сега и температурата спада, но много странно ме кара постоянно да го чеша по краката и корема. Няма никаква пъпка до момента. Ей сега хапна , добре си хапна даже и заспа, а беше с 36,7.
Само се гуши и диша тежко, а даже няма температура вече  newsm78. Какво е туй чудо пък сега. Майка вика да наблюдавам ако почнат да избиват пъпки  Tired, та да видим до къде ще я докараме .

Лека вечер от мен , оставам на пост, че дебна температурата му.

# 217
  • София
Здравейте,
взех да поръчам уреда за сребърната вода и го намерих на една промоция. Вижте ако някой иска да взем.
Скрит текст:

# 218
Честит рожден ден на Рали Simple Smile да расте здрава и щастлива!!! Честит празник, Сахасрара - много весел и запомнящ се ден  Hug

А все беше вчера, като се вълнувахме и честитяхме първите рожденни дни Simple Smile

Гери, по-добре ли е Влади?

Права си за спокойните майки, аз мога само да ги гледам и да им се възхищавам. Диването вчера ме изкара от такт, тъпото е че тя още не разбира, защо се дразня и приема отношението ми много лично...после само ме търси да я гушкам.
Вчера беше просто уникално кисела. Започнала е като се ядосва да си хвърля играчките и да се удря по главата. Никой от нас не го прави това...малко се притесних вчера...искрено се надявам да е от кътника, а не от мен, че иначе ще трябва успокоителни да пия.

Хубав и спокоен ден :*

# 219
Честит 2-ри рожден ден на Рали на мама Сахасрара
Да е здрава, палава, щастлива! Весел празник на цялото семейство!
[/color]

Благодаря за куража, Ани Hug

Принцес  Hug

Гери, какво се случва при вас? Подозираш за някоя шарка ли?

# 220
Честит рожден ден на Ралица! Да е жива и здрава! Весел празник на мама Сахасрара! Wink

Гери, надявам се, че Влади е по-добре.

Принцес, така е. Не съм от спокойните мами принципно, но знам ли... Може в един момент да падне пердето и да вдигна прагът на "впечатление"...

Копче, моята също мята играчки, удря ме или се удря... Говоря й. Обяснявам емоцията и да ползва думи, вместо сила.

# 221
Честит Рожден Ден,Рали! Бъди много здрава, усмихната,палава, щастлива и добра бъдеща кака💐😊💐
Весел празник на цялото семейство 🎂🎂🎂

# 222
  • София
Честит рожден ден на Рали и мама Сахасрара   bouquet
Бъдете много здрави , весели и щастливи.  Hug Много целувки от нас с Влади на малката  Heart Eyes

Ние добре днес. Снощи свали температурата накрая , даже се разприказва, яде и плодово млекце и ябълка и към 23ч пак заспа и го пренесох при мен на спалнята и си легнах и аз. През нощта само покашляше и нищо.
Нямаме пъпки, температура повече не е дигал. Коментирах с майка и с една позната и защото имаме варицела в градината се усъмнихме в това. Много странно охкаше, плачеше и викаше Не Мамо и ме караше да го чеша. Днес пак малко ме кара, но  нито една пъпка няма. Кашля обаче доста. Отидох до ЛЛ , а то там митинг  ooooh!. Исках да видим да сменим сиропа ли. Снощи ми отказа чая и давам само сироп  и инхалации. Ще видя до утре как ще сме и ако не поукротя кашлицата или пак ще се пробвам с ЛЛ или отивам на частната.
Или е вирус или ни мъчи варицела според мен. Май е по скоро нещо вирусно, че едно друго дете от яслата ми кашляше така, ама го водеха и накрая го спряха . Онзи ден е дигнал температура и след това и ние същата история. Ние поне леко минахме с температурата.  За първи път давам бела донна и съм много доволна . Само с нея и един път дадох и ШС 3 и си свали температурата.

# 223
Как се дава бела дона-та, Гери?
Варицелата има относително дълъг инкубационен период  ooooh! и нашто покашлюва и утре ще го заведа на док да провери гърлото и гърдите, че от сряда е на у-ще  Confused

# 224
  • NE

Нека е много здрава, щастлива и послушна кака. Весел празник!

Аз давам Бела Дона ch15 х 5 гранулки х 3 пъти на ден. Peace

Общи условия

Активация на акаунт