Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 767
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Varna
Хайдеееееееее, ние от днес сме с прякор в яслата- Педя човек, голям глас. Като се събуди човечето в 14,15 и почва едно реване- аз като ида в 14,30 и лелката ме чака на вратата. Та така каза- че като викнел и будел всичките деца. Офффф. Идеята е като се събуди да си кротува в леглото, ама аде.
Пантофките са ни обикновени Беко- моето много не търпи на жега и реших, че тези са най-подходящи- и наистина, крачетата са му топли като ги събуе. А за дрехите- кака да има гол да ходи- потник и тънка блузка и е на границата да се изпоти. Иначе му се е отворил апетита- още по път търси да яде, пу-пу.

# 406
  • NE
Здравейте и от нас!
При нас положението е трагедия с май 5 избивящи зъби. Снощи поспа повече, че аз едвам гледам и ме боли зверски главата.
И аз като Лимонка ще дам кураж на майчетата, че лудницата и адаптацията е месец-два и после нещата се нормализират, макар че имам късмета да имам помощ и да не се налага ясла или дг. Периода на наказването ми също беше толкова.

# 407
  • гр.София
Ох,пак за ясла се говори. Аз умишлено не се включвам в дискусията,защото ми е много болна тема. Наистина имам нужда да го пусна,да започна работа сред хора. Но като знам как ще реве....как ще рева и аз. Незнам как ще го преживеем,него не го гледа никой друг и просто... Та аз като го оставя в клубче,и съм на два метра в кафето и след 20мин ми звънят да си го взема,а не е като да не са правили опити да го успокоят и занимават. Нооо,на есен,най-късно началото на другата година трябва да почва. Дано да се е променил до тогава и да преживява лесно липсата ми.
Докато сме били в болницата са му излезнали два долни кътника. Остават двата горни и се приключва.
Фейче,сила! 5 наведнъж ми се вижда много нещо  ooooh! Аз те бях питала,ма не си прочела явно,във ваканция ли си ти,или вас не ви лови грипната във варненско?

# 408
  • NE
Мария И аз те прочетох и сега чак сега се сетих.
Не обявиха грипна ваканция при нас. Малко са болните и то главно в 2-3 класа. Дори да обявят ваканция пак съм на работа защото сега се подготвя организацията за матурите и е истинска лудница.
От тези зъбки засега изби третия кучешки, но се държи за бузката и явно го мъчат и другите. Повтарям си че скоро се приключва.

# 409
Добро утро Simple Smile Да се включа и аз рано...И на нас ни се иска да пуснем Гери на ясла,нооо не се знае дали ще я приемат.Инъче тя за мен не плаче,плаче за мм:-D зъбите са 18,вижда му се края с тези зъби.Гери търсеше добър ортопед, бих препоръчала завеждащия на спешното във вма уфф ама ми изчезна името му сега,но пък е добър или поне аз съм доволна много че направо ми спаси кракът.Айде заминавам да си направя кафенце докъто всички спят.Хубав ден Simple Smile

# 410

Весел празник, Гери, на цялото семейство!

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 12:38 от bizi

# 411
Честит рожден ден на Влади на Гери! Simple Smile Да е много здраво детенцето, да расте щастливо, винаги с усмивка на уста и нека да е голяма гордост за мама и тати! И скоро да му подарите братче или сестриче!  Hug
Гери, ММ вчера донесе кремчето на Ла Рош и сме се почнали. Ще ви пиша дали и кога имаме подобрение. Уикенда Рали ще е при баба си и дядо си, та ще видим как ще стане работата, че там е бая по-хладно от при нас, те я навличат повече и съответно положението по сгъвките се влошава, но се надявам поне да не се влоши.
Приятен следобед!  bouquet

# 412
  • NE

Пожелавам му да е здрав, любознателен и много щастлив.

# 413
  • гр.София
Честита 2ра годинка на сладурко Влади! Да е здрав,безгрижен,усмихнат и да дарява мама с много поводи за спонтанни усмивки!!! Честит празник и на теб Гери,бъди много щастлива и горда със своето момче!!!
Мусе,какво е това ставане от теб в 5 и нещо сутринта,при все че всички спят  ooooh!

# 414
Честит рожден ден на Влади! Да е жив и здрав!
Весел празник, Гери! WinkWink

# 415
Честит рожден дена на Влади на Гери...да е много здрав,щастлив и безгрижно детство му желаем Simple Smile честит празник и на Гери

# 416
Честита 2ра годинка на сладурко Влади! Да е здрав,безгрижен,усмихнат и да дарява мама с много поводи за спонтанни усмивки!!! Честит празник и на теб Гери,бъди много щастлива и горда със своето момче!!!
Мусе,какво е това ставане от теб в 5 и нещо сутринта,при все че всички спят  ooooh!
хехе съседите имат бебе и то нещо мрънкаше и аз по енерция станах и кафе направих,закуска също....егн-то си казва думата Grinning

# 417
Мамита, нали и на 2-рата годинка правим консултация за мерки и теглилки на децата и после колко често се ходи? Или се престаравам newsm78

# 418
Гери, честит празник!!! Да расте малкият чаровник здрав и щастлив  Hug

# 419
  • NE
Бизи На 6 месеца.
Мен ме е страх да го заведа до педи, да не се окажем с бонус - вирус.

Общи условия

Активация на акаунт