. Беше тартор в квартала, биеше наред, майка в чудо се беше видяла. За сметка на това аз пък съм била супер кротка , майка ми разправя как редовно ме е зарязвала съвсем малка в градинката за да търчи по сестра ми и аз не съм мърдала. 
, но честно казано нямаме тази истинската връзка между сестри, както е нормално.
) и си хлипаше още. Питах я ще им каже ли чао и тя си им помаха, не беше лошо настроена. После като я разпитвах за всичко беше "да", добрички ли са каките, играхте ли си с децата, ще ти станат ли приятелчета, ще дойдеш ли пак. Като я питах защо плака беше- иках пи теб. Надявам се утре да не плаче
Иначе после ме пита къде е приятелчето и и и обясних че е останала в градината, защото е щастлива и си играе и не плачка. Те двете си се търсят, защото говорят български, никой не ги разбира и те не разбират лелките и въобще ужас... Притеснено ми е ама каквото-такова.
Майката беше във възторг. Ноооо и при нас още има мокри гащи от време на време, точно както казваш като се улиса да играе... А обличането е ад, иска а не може, тя се ядосва, аз се ядосвам, да не говорим, че иска постоянно да ходи боса... Представих си я Ева да посреща татко си с панталона на обратно и ми стана миличко 

аз ще се пробвам с една тортичка все пак, щото както върви може с малкото утре да сме си двамката у дома
. За спането в яслата- явно като става рано/будим го в 7 ч./ и му се приспива. Казаха ми, че като ги сложат около 12. 40 по леглата до 13 ч. трябва да са заспали. Моето два дни заспива около 13.10- в нормата сме хахаха, но все още не може да се отпусне и се буди около 14,15, а другите спят до 15-15,30, та затова се прибираме и по-рано от яслата- веднага след като се събуди- в 14.30. С това ранно ставане и малко спане следобед почна и вечер по-рано да заспива- около 21.30. Надявам се все пак скоро да се изгради режима и наистина да си остава за цял ден. Иначе разказва какво прави там- папа, КАКАТА сменила памперса, че май имал ако/поне така разбрах от него/, пиел сок, танцували БЕБЕТАТА. Засега още не го слагат на гърне с другите деца, защото казаха че не може всичко наведнъж. Та така с нашето с човече. Наистина се надявам на по-бърза адаптация на всичките наши бебоци.
), а в яслата вдяна за нула време, гледайки другите дечица.
Лимонке...
.

Радвам се, че ще се видим на Академията, дано и други дойдат. 
Права си, че трябва да сме по-търпеливи с децата, често си го повтарям, но явно и емоциите покрай бременността ми се отразяват понякога. Гледам да прощавам и на Рали, и на себе си. 

Всичко ще бъде наред! Искам да кажа на теб и Тели да не се тревожите. 2 години не са се отделяли от нас. ДВЕ. ГОДИНИ. 24 часа, седем дни в седмицата... Естествено, че ще има рев, сълзи и сополи. Въпрос на време е адаптацията. Надявам се при всички да се случи бързо и добре.

друго си е след като ми нашльокаш канчето, имам нужда ей тъй някой да стегне редиците в изветрялата ми кратуна
благодарско
хич не знам как се оправяш и с бодър дух пориш напред с петкилограмово на ръце и малкото щурче наоколо, бравус на теб и ТМ
, които лесно се обуват/събуват.

опитвам се да си събера акъла, че така само ще навредя на малкото, и на себе си