Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 974
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Фейчка дано да се оправиш по бързо. Пусни си едни изследвания да видите какъв е вируса за всеки случай, че ако верно е този гаден свински грип да знаеш как да пазиш детето. Hug

# 496
  • NE
Гери На Вилито му давам осцилококцинум и омразния ми Изорекс. Засега няма симптоми. За по-сигурно изчезнах на работа за да не е наврян в мен поне.

# 497
Привет, момичета!

Ходихте ли на Академията за родители? Споделете впечатления, ако има нещо интересно bouquet

И тези 3 дни няма да пускам малкото на ясла, точим си сополите...милото се измъчи, вече му е разранен носа, но търпи стоически наште опити да дърпаме с помпата , да капем капките и какво ли не още.
Дадох и прополис , после се сетих, че не съм дала още мед, дали има връзка, дали не сбърках?! Някой има ли опит да каже две-три приказки...

Хубаво е времето, дано всички сте здрави вече Hug и много разходки да направите Flutter

Феичка, как си?

# 498
Честит рожден ден на Вики на Елефтерия! Да е жива и здрава!... Със закъснение, ама по-добре късно, отколкото...
Честит рожден ден и на Анабел на ана.ана! Да е жива и здрава!

Флауър, Бизи - здраве ви пращам! Много!

# 499
  • NE
Добре съм, благодаря че ме мислите. Зината с Инопренозина направо ме изцериха щом издържах и командировка за няколко часа.
Честит рожден ден на Анабел на мама ana.ana и Вики на мама Elefteria!

# 500
Честит празник големи и малки момичета  Hug да сте живи и здрави и мноооого штастливи  bouquet

Ана.ана, продулжаваш ли да снимаш детенце всеки ден? На мен, като сподели, много ми хареса идејата, ама така и ништо не правја от кум снимки, освен да ја мукна по сесии от време на време.

Цветенце, ако има сумненија за грип, нја-ударно е Тамифлу, ама не е евтино... ooooh!

Днес не плака, като отидох на работа, за сметка на това аз плаках -
Скрит текст:
излезнахме от сутринта с ММ, че едни простотии оправјаме за аптеката, и преди да отида на работа, се качих да ја видја, а нашта си пие млјако и ми вика - седам баба, мамо оди бота, чао. Толкова ми стана мучно и виновно  Cry

Лека и спокојна вечер  Heart Eyes

# 501
Честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави и щастливи, намислете си късметлийски ден от месец март!

Честит рожден ден на момиченцата на Ана.Ана и Елефтерия макар и със закъснение! Нека са здрави, любопитни и щастливи!

# 502
  • Varna
Честита Баба Марта! Да сте здрави и засмени!
Аз след малко отивам на тържество в яслата за Баба Марта и 8-ми март. Стискайте палци да мога после да се измъкна, за да не се залепи за мен дребното, че тъкмо почна сутрин да не плаче.
Хайде лек ден и много усмивки!

# 503
  • NE

Честита Баба Марта! Бъдете весели, засмени, румени, бели.

Ние посред нощ се наспахме. Хукна да щъка из стаята и днес спеше когато излизах за работа. Не успях да го закича с мартиничка, но следобяд.
Тачи Много вълнуващо ми звучи с тържеството. Всичко ще мине добре и ще се държи мъжки.

# 504
Честита Баба Марта!!! Много да сте здрави Simple Smile

Аз тази година май за първи път няма да си имам мартеничка  Sad ама тук дърветата вече цъфнаха  hahaha

Тачи, ще имат ли костюмчета? На мен ми се върти в главата, че ни обличаха като цветя, ама може и това да е било за първа пролет.

Бизи, все си избирам ден към средата на март, нали уж да е по-топло и по0хубаво времето и все вали  Joy, така че тази година моят ден ще е 6 март  Joy

Дребното имаше кошмарна нощ, буквално.
Скрит текст:
На два пъти се събуди с рев...не знам дали е последният проклет зъб или защото вчера цял ден беше без нас...
Направо понякога ми иде да му скоча на ММ да се събуди, след като е заспла за 3 секунди. Буквално, само вдишва и вече е заспал - бъдещи мами, дано бебетата са такива...и ако имам второ дете, поне по това да прилича на баща си...а не като мен - като ме събудят и после с 300 зора заспивам - и диването и то - още ме боли от масажа, дето ми го направи на бъбреците, докато най-накрая заспа.
Сори за мрън.

Иначе попаднах на този много готин инстаграм - майка и дъщеря правят рокли от хартия, може и да сте ги срещали https://www.instagram.com/p/BCY6HJjNjVM/

ХУбав, слънчев и усмихнат ден Simple Smile

# 505
  • София
Здравейте,
Честита баба Марта. Весели, засмени, бели и червени. Да сте живи и здрави всичките  Hug

Честит рожден ден и на  Анабел на мама ana.ana  bouquet.

Ходих аз на Академията за родители. Честно казано тази година не им беше много добра организацията, миналата беше по добре и им го казах.
Аз успях само в събота да отида, но научих някой горе доло полезни неща за справянето с някои проблеми при детския/бебешки пубертет.
Говорих с един психолог там и ми даде полезен съвет как да го отуча да ни удря, макар че той по престана, но все пак още го прави. Каза ми щом тръгне да удря да му хвана ръката и да не му позволявам грам да ме удари. Това че удря децата на вън е нормално, така той се изгражда като личност, но пак да не му се позволява нали, да му се скараме и тн. Но за нас каза твърдо трябва да знае, че не може и не трябва. Да не му се позволява грам да ни удря и да се прави по този начин, защото нас да удря не е нормално.
Говориха че е хубаво да се гушкат децата, но това мен много не ме касае, защото който каквото ще да ми говори аз обичам да си го гушкам и целувам и не ми дреме дали ще ми викат че го лигавя или не. За мен е важна тази близост и там потвърдиха това. Нещо което не се бях замисляла е че като паднат нали им викаме айде ставай , нищо ти няма и тн за да не заплачат, но било хубаво да им споделяме болката, да ги гушкаме пак. Ние сме различно. Снощи например падна и не заплака, взимам го в мен и му викам :удари ли се , а той се гушна и ми вика ДА, но не се разплака, само се гушна.
Това се сещам от лекциите на които аз бях.
Раздаваха ни едни малки, доста грозновати мечета. Моя не си пада по плушки и се зачудих да го взимам ли, но го взех. Еее като го видя в нас и се флюби в него. Сега го изпрах, че само го гушка и целува, снощи му михме зъбите , очите , а сутринта и памперс му слагахме  Joy. Спи с него Simple Smile. Та май и ние ще си имаме вече играчка за сън Simple Smile.

Фейчка за оскилокцинума аз да ти кажа не го давам. Всички хомеопати дето питах ми казват, че не го ползват, че не бил подходящ. Давам инфлуцид и честно казано намирам , че найстина по действа.
Дано се оправиш по бързо.

Бизи защо не пробваш и с тези капките, спрея със сребърна вода дето фрейда преди време показа.
А за меда - нищо че не си дала, тамън така ще видиш дали прави реакция към прополиса и ще знаеш и за меда.
В този ред на мисли сестра ми ми каза , че като започнат нейните да боледуват и забърквала мед с лимон и им давала да ядат и много пресичало. Е нейните са големи, но не пречи да се пробва. Аз не съм пробвала, че от как ми го каза не сме боледували и дано не ми се наложи скоро  Praynig.
Та ако искаш пробвай с едно малко количество, може пък и да му подейства добре.

# 506
Честита Баба Марта 😘
Ние от днес трябваше да сме на ясла,  но от петък сме с бронхит, пихме антибиотик но ефект нямаше и така вчера на орбозон, инхалации с вентолин и изопринозин. Много се уплаших, но важното е че отмина.
Всички болни да оздравяват 😘

# 507
  • София
Здравейте!
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, румени и засмени!
Алекс тези дни ме побърква, само ми прави на пук, вика, лигави се, тръшка се, събужда нарочно сестра си. Лошото е, че си изпускам нервите и го бия, а после ми идва да се гръмна. Много ми е трудно да се спра понякога, а все си казвам,че няма да го удрям.
Копче, не се тревожи и се радвай, защото това е по-добрия вариант да не реве малката. Аз още се разтройвам, като си спомня за заминаването ми за болницата, Алекс как рева и крещеше: мамо, мамо, ужасно е! А иначе те разбирам, че ти е мъчно, но децата имат много баби и дядовци и само една майка Simple Smile.
Бързо оздравяване на болните!
Весел ден!

# 508
Честита Баба Марта, момичета, на вас и семействата ви! Бъдете здрави и засмени!  Blush Heart Eyes
И ние с ММ бяхме на Академията и сме много доволни, ще се опитам да кача линк на нещата, които харесахме, когато ги публикуват. Гери, много се оглеждах за теб и двата дни, ама в тая суматоха не се учудвам, че не сме се засекли, толкова народ имаше... Simple Smile
Рали се сдобива и с кучешки зъб горе вляво, стават три едновременно, чудя се как издържа детето и не ме тормози. Тя ме тормози де  Mr. Green но честно казано при създалата се ситуация не смея да се оплача.
Хубав празничен следобед ви пожелавам!  bouquet

# 509
  • NE
Нели Бързо оздравяване на Йоанка. Голяма гадост е това време ...

Общи условия

Активация на акаунт