Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 902
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Бизи, как е на работа?
Флауър, още мъничко остава и край със зъбите...
Сахасрара, измислихте ли име на бебето?

Чудя се дали Къти ще реши да пише преди края на темата. Липсва ми.

# 556
  • София
Ана.Ана поръчай си от Мисто , супер коректни и свестни са. Първото колело го взех директно от склада им и даже се запознах с човека. А второто го поръчах онлайн, но го платих с наложен платеж.
Виж с тези store.bg аз лично до сега не съм била доволна. Последната поръчка се наложи да ги търся аз за да разбера дали ще ми доставят или не, загубиха ми една седмица докато благоволиха накрая да ми се обадят и кажат че го нямат налично  ooooh!
Ето ти къде се поръчва :

# 557
Юхуууу, добре сме, Фрауст, благодаря, че ни мислиш. Утре малкото пак ще го пратим на ясла, дано потръгнат нещата по-добре. От няколко дни се тръшка за абсолютно всичко, и за най-малките несъгласия с нас прави инати и наопаки.

Нели, дано все така добре е малката и сте спокойни за яслата:)

# 558
  • Англия
Благодаря ви и на вас, ФрауСт и Гери. Моята драма е за плащането, че нали е подарък, не върви да е с наложен платеж. Утре ще се обадя да питам какъв вариант ще ми предложат.

# 559
  • NE
Ана.ана Вариант е банков превод.
Бизи Дано потръгнат нещата. Същата работа е с тръшкането - писъци, търкаляне, блъскане. Грам не го отразявам.

# 560
  • София
Привет,
Ана пиши на човека, според мен няма да има никакъв проблем с плащането.

Бизи успех и дано няма драми с яслата след почивката.

Тръшкането и при нас си е на дневен ред  ooooh!. Не знам вече се отчайвам дали това дете ще спре някога да реве  #Crazy. Ревлив си се роди, ревлив ще си е май и до пубертета. Добре ми викаше една позната като се роди да си взема едни тапи за уши и да не го мисля толкова, ама на не взех, мислех че се бъзика  Shocked, ама явно не е , все пак 2 момчета е отгледала. Ако един ден имам 2ро и пак е момче си купувам едни тапи и хич няма да го мисля  Joy.
При нас добре че поне минават бързо тръшканията. Знае че номера не минава, аз не му се впрягам  и реве 2-3 минути и се отказва. Е правим си и циркове по улиците, но и там не му минава номера и пак му минава бързо. Лошото е че има дни в които за всяко нещо реве и това може да по N пъти на ден  ooooh!, но предполагам ви е добре познато.

Снощи и мен ме изненада като редеше пъзела и му викам - айде сега да сложим 3, 4 и тн и той ги взима точно тях, слага ги където трябва и на някой даже сам казваше цифрата преди да му кажа  Simple Smile. За моето дето имам чувството че е такъв непокист и нищо не иска да запомни, това чак ме учуди  Laughing. Ако съдя по него в тая ясла грам нищо не правят, освен явно да ядат , спят и играят. Но виж другите майки разказват, че техните им показвали и пеели песнички, явно моето блее другаде когато ги учат  Joy

# 561
Sahasrara, добре съм, май. Гади ми се доста повече от първата бременност, но се преживява. Искам да те питам (и другите повторили мами, де) - и на вас ли ви пролича по-рано втората бременност? Аз съм в началото на третия месец, а вече имам коремче  Sad. Първия път ми пролича чак в петия. Съответно имам чувството, че ще кача и повечко килограми.
А Дамянчо се присъединява към джобните модели - 85 см и 11 кила. В яслата лелките му викат "вредното дребно", защото е най-дребен от момченцата (а и от повечето момиченца), а пък им се репчи на всички, че даже ги и пошляпва (в мое присъствие не смее - а аз само го дебна да плясне някой, за да почна конското).
Guerry, ще отнеме време това с песните и танците от яслата - ей го моя от септември ходи, а едва сега започна да ми показва някакви песни и танци. И то доста смешни и нескопосани - много е сладък. То си е и до дете - има ги разни танцувални - още в бебшките колички почват да денсят.

И така. Успешен ден, момичета!

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 09:33 от Скритата Лимонка

# 562
  • София
Лимонке не е до време, моя вече 1 година ходи на ясла, тръгна март миналата година Simple Smile. Просто си е непокист и каквото прецени че трябва да му влезе в главата това е  Joy. Гледам децата се копират, искат едно друго, туй моето грам не го владее кой какво прави и с какво играе.  Лошото е че започва да има и силно чувство за собственост. Не си дава играчките. Даже не иска на другите играчките, иска си неговите и не иска друг да му ги пипа, а не беше така, но явно е период през който трябва да се мине.
А за шамарите , не ме питай, а му посегнат и се бие ужасно. Няма малко, няма голямо, ако не ги разтърва ще се изтрепат  ooooh!. Онзи ден един батко го ошляпа и моя полудя и като почна да налага, разтървах ги, че щяха да се изтрепат  ooooh!

За гаденето пробвай с чай от джинджифил и както и на Лили бях казала - домати, краставици и сирене. Аз поне само това ядех до 4 месец и макарони с зехтин и сол, без никакви сосове и тн.
Може да е момиченце  Simple Smile, с тях корема уж по изхвърчал и по личало от рано, но като цяло знам че с второ по рано проличавало. На мен с Влади ми пролича най добре в 7 месец  Rolling Eyes, даже аз казах на колегата в офиса, че съм бременна и като му казах че съм в 7 месец той се уцъкли  Laughing

# 563
Здравейте момичета
Нашето спокойствие с детската свърши 😓 сутринта още у дома се разплака и така я оставих,  но щом не ми звъннаха да я взема се е успокоила 😊 мама се прибра и тя се нарева😓 много мъчно ми стана, но няма как ще свикне 😊
Приятен ден 😊

# 564
Лимонке, и аз бях така, казват, че винаги следващите бременности личат по-рано, понеже няма как матката да свие 100%. Имай предвид и повечето газове, може да си помогнеш за това като пиеш отвара от резене. Та спокойно, нормално е, а при мен около 6-ти месец вече си бях с нормални размери, даже сега в осми имам усещането, че за последните 3-4 месеца обиколката на корема ми се е увеличила не повече от 3-4 см. Simple Smile

# 565
  • гр.София
Здравейте!
Аз да питам нещо,може ли и как да правя инхалации със сребърна вода? От вчера пак е със едни точещи сополи и.... Тази,която Фрейда показа (назалния спрей)немога да намеря в нито една аптека .

# 566
Мария, спрея сребърна вода го взех от Марешки, даже втори път купувах. Наистина съм доволно, от както го слагам хремата я овладях.

# 567
  • гр.София
Фрейда,обиколих 5 аптеки Марешки,нямат го  Shocked

# 568
  • София
Мария и аз не го намерих в аптеките, даже и в Марешки при нас я нямаше и си го поръчах онлайн от фармар.
А да правиш инхалации със сребърна вода не знам  newsm78. Аз правя с ФР само и ако лекар ми изпише евентуално лекарство слагам, но това много рядко.
Сигурно може и със сребърна вода, ма знам ли. Освен да превариш вода и да я направиш сребърна и тогава да я сложиш в инхалатора  newsm78. Аз бих си правила инхалациите с ФР, а пък отделно пръскай в нослето сребърна вода.

# 569
Относно инхалациите личната ми лекарка ме посъветва да прибавям към физ. р-р и щипка сода. Следвам съвета и и съм доволна. Пробвайте, ако искате.

Общи условия

Активация на акаунт