. Не знам вече се отчайвам дали това дете ще спре някога да реве
. Ревлив си се роди, ревлив ще си е май и до пубертета. Добре ми викаше една позната като се роди да си взема едни тапи за уши и да не го мисля толкова, ама на не взех, мислех че се бъзика
.
, но предполагам ви е добре познато.
. За моето дето имам чувството че е такъв непокист и нищо не иска да запомни, това чак ме учуди
. Първия път ми пролича чак в петия. Съответно имам чувството, че ще кача и повечко килограми.
. Просто си е непокист и каквото прецени че трябва да му влезе в главата това е
. Гледам децата се копират, искат едно друго, туй моето грам не го владее кой какво прави и с какво играе. Лошото е че започва да има и силно чувство за собственост. Не си дава играчките. Даже не иска на другите играчките, иска си неговите и не иска друг да му ги пипа, а не беше така, но явно е период през който трябва да се мине.
. Онзи ден един батко го ошляпа и моя полудя и като почна да налага, разтървах ги, че щяха да се изтрепат 
, с тях корема уж по изхвърчал и по личало от рано, но като цяло знам че с второ по рано проличавало. На мен с Влади ми пролича най добре в 7 месец
. Аз правя с ФР само и ако лекар ми изпише евентуално лекарство слагам, но това много рядко.
. Аз бих си правила инхалациите с ФР, а пък отделно пръскай в нослето сребърна вода.Препоръчани теми