Февруарската дружинка ще празнува 2-та годинка! - тема 18

• 72 900
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • гр.София
Така,тази сребърна вода я няма в кварталите около нашия и я поръчай онлайн. На питането ми в няколко аптеки дали имат сребърна вода за инхалации,ми казаха че не е стерилна  newsm78 и неможе инхалации,стана ми странно,защото пък иначе може да се капе в очите например.
Както и да е,няма да рискувам. За сега сме с капки назо Хил за носа(пият се),ангин Хил за гърлото и инхалации с физ рр. Направих и черна ряпа с мед,но сигурно чак утре ще има сок,и спрея сребърна вода утре като пристигне ще включа и него.
Момичета изтръпвам ви казвам. Моля се да са само сополи и скоро да спрат,такава параноя ме гони,че място не си намирам.  Tired

# 571
  • София
Марийче спокойно, не мисли най лошото  Hug. Ако искаш дай и инфлуцид. Може и витамин С да дадеш превантивно, има го на сиропче и е доста хубав и по изгоден.
Ако е тръгнал някой зъб като нищо сополите да са от него.
Аз още не съм пробвала този спрей, да чукна на дърво нещо от последното боледуване се позакрепихме, чак ще направим рекорд в ходенето на ясла - 4 седмици  Laughing . Може и гадния изопринозин да е помогнал, знам ли, а аз само го плюя  newsm78. Вчера нещо ми беше изприщен, та минахме през лекарката да го провери за всеки случай, но няма шарка или друго, всичко е шест. Само се чудя от каква ли храна може да се е поизприщил така  newsm78, не е ял нищо ново. Каза ми да дам малко калциев глюконат и витамин С. И сутринта всички коли пиха също сиропчета с нас  Joy

Хубав ден на всички и болничките да се оправят по бързо  Hug.

# 572
  • гр.София
Гери ти тоя сок от черна ряпа по колко пъти на ден го даваш?
Да ви кажа кашлицата понамаля от него. Ама май е направил ларингит,няма никакъв глас,говори като дарт Вейдър и немога да го макар да млъкне. Поне се забавлява с това. Довечера сме на лекар и ще видим какво ще каже.
Мисля че последните два кътника растат.

# 573
  • София
Мария ми не знам колко. Дълбая и слагам захар , като стане на сок му го сипвам в чая и му давам да пие. После пак дълбая и пак чакам за сок и после пак в чая. Май по един два пъти от получения сок. Знам ли колко е  newsm78

# 574
  • гр.София
Прегледа мина,вирусна инфекция. За сега съм я овладява добре. Растат последните два кътника,добре че беше лекаря да ме осведоми. Аз само предполагах. Стафилококцинум,инфлуцид(аз давам по съвет на Гери).и нещата които си давам.
Ааааа,Гери аз пък му давам по една супена лъжица когато се сетя,през час два  Rolling Eyes

# 575
  • София
Мария моя така няма да го пие и за това го сипвам в чая, там минава Simple Smile. Щом така ти го пие - още по добре , давай го и аз намирам че ряпата много помага. Пробвай ако искаш един от соковете да е с мед или с боров мед, може и по добре да е. Само не прекалявай с меда нали. Едно от накисванията в деня пробвай с мед да е ако искаш.
А какво е Стафилококцинум   Wink. Аз съм много доволна от инфлуцида да ти кажа. Давам му постоянно по 2-3 на ден, е понякога забравям, но като цяло така. Видя ли нещо започвам по 2 сутрин обед и вечер и до сега ни е спасявал да не стане по зле.
Дано ви мине по бързо , браво на теб  Hug

# 576
  • гр.София
Аз в ряпата слагам мед,не захар.
Стафилококцинум е хомеопатично за стафилококи,че сополите от вчера са жълтеникави.

# 577
Мария, пожелавам бързо оздравяване!

Тели, какво става с вас?

Бизи, а при вас?

От няколко дни водим каката в детската градина до нас за по 30 минути от 17:30 до 18 часа. Седим там, изобщо не ни търси, играе си и й е интересно. В понеделник ще почва по цял ден да видим как ще е. Притеснява ме, че едната от възпитателките е доста креслива. Днес е набила едно дете. Не пред ММ, завела го така че да не вижда какво прави, а после го наказала да седи в ъгъла. Чудя се навсякъде ли е така...

# 578
  • NE
Фрау Сериозно ли го е набила? Няма да коментирам, само ще кажа че по закон нямаме право да ги бием. Подсъдимо е. ooooh!

# 579
  • София
Фрау ако е истина това аз лично няма да дам детето си там. Не е нормално това, нямат право.

# 580
Четох, ама не запомних всичко...

Стискам палци на Мария и Вики да оздравяват, Мария, не се притеснявай, вирусите се оказаха доста устойчиви, но като че ли си заминават вече. Не се стресирай, всичко ще бъде наред Hug

Фрауст, ходя на работа, не съм и предполагала, че там ще си почивам Crazy е, разбира се, това е сега в началото, докато навляза и си актуализирам "базата данни" Rolling Eyes чакам да стане време ММ да иде за детето и да се прибера и аз , за да се съберем тримата и да си видя мъничето Heart Eyes засега е добре там, вчера ял млечна баница и хляб, у дома сщо хапна  - дано имаме вече напредк с яденето.
Ако видя да бият дете в яслата, ще вдигна и аз ръка - нямат право, ясно ми е, че не им е лесно да се оправят 2-3 жени с 2-30 деца, но .... Stop не е това начина. ДА не съм го родила и отгледала да го дам за възпитание, а те да го бият и наказват по такъв Макаренковски начин, ай ша им се невиди...няма да оставя нещата просто ей така #Cussing out

Прегръдки на всички bouquet

Нели, и теб прочетох Hug ще се оправят нещата, дано ми е бърза адаптацията. Започват да се усещат след 2-3дни и разбира какво се случва. Но минава и това , важното е да са здравички Hug

# 581
Бизи тя плаче докато я оставя и ме пробва. Вчера щом съм я оставила е спряла да плаче, яде си всичко и си играе. Като отидох на обяд да я взема беше щастлива и доволна 😊 от понеделник ще спи там ще видим и това как ще стане😊
Фрауст и аз биха реагирала кати Бизи ако видя подобно нещо. Всеки сам избира професията си и щом са си я избрали трябва да се въздържат, на никой не му е лесно на работа,  ама не става да бие и наказва шефове или клиенти. Това е недопустимо....

# 582
  • София
Нели добре й е Simple Smile, но защо да не се пробва. Сега като започне да спи там ще стане още по добре, ще видиш  Peace

Марииче кажи как сте .

Днес ми щукна една интересна игра, е моя беснееше и не я оцени особено много, но ще се пробвам пак.
Видях картите ми за игра и отделих картите от 2 до 10, по натам ако върви играта ще вкарам и другите - вале, дама и тн.
Та нареждам на земята от 2 до 10 от една боя да са. После си ги подредих по боя да са ми и му подавам карта, казвам му коя цифра е и му казвам да я сложи при съответната цифра. И така редим всичките от една боя и после следващата. Интересното е че ги сложи няколко , но после се отказа, защото му се беснееше и го облякох и излязохме.
Пробвайте ако искате. Интересна е поне за мен, а и така ще учат цифрите, после боите и като цяло картите. Аз съм израстнала с играта на белот и ми е любима игра Simple Smile. Само на покер не ги учете , че не е на добре  Joy

# 583
  • NE
Бизи Вярно, че и аз почивам на работа,  но сутрин все още ми е криво да го оставям. Тази сутрин баща му го гушна и чувам само "Мамо, неееее". Но пък порасна без мен.
Мария Бързо оздравяване. Гадните зъби така правят.
Нели Дано всичко се нареди и се адаптирате.

# 584
  • Varna
Здравейте, момичета!
Нели, радвам се, че малката има напредък с яслата. Стискам палци и със спането да се справи- на мен това ми беше проблема. Понеже Бобо много говори като се приспива, а като се събуди дори и в къщи почва да плаче и точно това наистина е правел и там. но за 2-3 свикна, а само като си спомня как ме викаха да го взимам още в 14,30, че като се събудел и с рева си будел и останалите- КАКАТА ме чакаше на вратата и беше готова вече да ми звъни. Казаха ми, че е педя човек пък отде го вадел тоз глас. Та така- децата ни са големи, и смятам достатъчно умни да преценят предимството на новото място, където са.
Сааамо да се похваля леееко така- Бобо за пръв път е с приспиване при баба- справят се двамата успешно- е питал за нас, но май не му липсваме толкова много- иначе баба си пък я направил на попара да я разхожда насам -натам, но....няма оплаквания. Утре ще идем да си го приберем и да икаме прошка- все пак ще спазя традицията. А на моите родители още сутринта мисля да звънна- надали са ми простили или ще го направят някога, че ги оставих и заминах на 300 км, но знам, че се радват, че сега съм добре..и така. Изв за отклонението.
Хайде, лека и спокойна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт