и неможе инхалации,стана ми странно,защото пък иначе може да се капе в очите например.
. Ако искаш дай и инфлуцид. Може и витамин С да дадеш превантивно, има го на сиропче и е доста хубав и по изгоден.
. Вчера нещо ми беше изприщен, та минахме през лекарката да го провери за всеки случай, но няма шарка или друго, всичко е шест. Само се чудя от каква ли храна може да се е поизприщил така
, не е ял нищо ново. Каза ми да дам малко калциев глюконат и витамин С. И сутринта всички коли пиха също сиропчета с нас 
.
. Щом така ти го пие - още по добре , давай го и аз намирам че ряпата много помага. Пробвай ако искаш един от соковете да е с мед или с боров мед, може и по добре да е. Само не прекалявай с меда нали. Едно от накисванията в деня пробвай с мед да е ако искаш.
. Аз съм много доволна от инфлуцида да ти кажа. Давам му постоянно по 2-3 на ден, е понякога забравям, но като цяло така. Видя ли нещо започвам по 2 сутрин обед и вечер и до сега ни е спасявал да не стане по зле.

е, разбира се, това е сега в началото, докато навляза и си актуализирам "базата данни"
засега е добре там, вчера ял млечна баница и хляб, у дома сщо хапна - дано имаме вече напредк с яденето.
не е това начина. ДА не съм го родила и отгледала да го дам за възпитание, а те да го бият и наказват по такъв Макаренковски начин, ай ша им се невиди...няма да оставя нещата просто ей така 

ще се оправят нещата, дано ми е бърза адаптацията. Започват да се усещат след 2-3дни и разбира какво се случва. Но минава и това , важното е да са здравички
, но защо да не се пробва. Сега като започне да спи там ще стане още по добре, ще видиш 
. Само на покер не ги учете , че не е на добре
Препоръчани теми