и изпадам в едни размисли и страсти
но по-вероятно е да сме на есен с песен...

Много хубаво това със спа почивчицата. Както си казала на старини ще се спи и това е... 
В началото се случваше и да се напишка там, но явно вече са се синхронизирали с лелките(на турски пиш е чиш
) и няма мокри гащи последната седмица. От друга страна бяха моите терзания в началото... познато ви е на повечето, но гледам положително, уползотворявам времето максималко, започнах да тренирам редовно и се чувствам добре на тоя етап. Та така с моята удисея. Надявам се да не съм ви досадила
Фрауст Теди беше първите 3 дни за по час и половина и е плакала почти през цялото време. Така че старта при вас звучи обещаващо. Стискам палци и наказанието от тая лелка да е някакво изключение.
Бъди сигурна, че родителите ти са щастливи щом ти си, дали на 300км или на 3000км
, ако ДА, дай някоя интересна книга за чудните 2 и 3 години, как да се справим по добре без да изперкаме 

) и е кисела на макс, не иска друг освен мен и разни такива вече ежедневни неща, които не ме впечатляват вече
Очаквам да ме привикват от Социалните... С ММ решихме да й слагаме по-тънки блузи, иначе ще й слагат пак по три, а там май имат и някакви "служебни" елеци... 
Снощи имаше промоция и поспахме.
, същото е при нас от една седмица - заспива и после се буди и един час се приспиваме - смее се, говори, плаче, всичко я сърби и трябва да я чеша. Но да кажем, че му се вижда краят - проби последният кътник, чакам го да излезне. Пробва ли да мажеш с Дентинокс? При диването има ефект.

Хем беше няколко дни при баба си и дядо си и още първия ден като си дойде, страшно се уморих с нея. Чудя се какво да правя вече, друсам се с какви ли не работи - то не са шуслерови соли, то не са капки на Бах, един аюрведичен мармалад консумираме с ММ от няколко дни и нищо - все същата нервачка съм си, когато малката е около мен.

Препоръчани теми