.
. Този път викам ще пробвам аз бабини деветини, че не може всеки месец антибиотични капки в очите. Пак велики драми, комшиите до нас (едни младежи) вече ме гледат странно и съм сигурна че се чудят дали да не ми викнат социалните
. Не знам вече, май ще взема да им обясня някой път защо са тези крясъци и зверско реване. Само като ме види с тампоните и започна да реве все едно голя и беся. А от очите му през 2 минути буквално изтичаше чудо и няма как да го държа така. Бърше с ръце, става по зле и тн. Та се гоним и бършем и ревем ли ревем. Отделно и сополите дърпам като луда, че са едни гъсти и гадни и се опитах поне кашлица да не тръгне, но уви и тя тръгна
. 
не съм спала цяла нощ, все едно бях с новородено с колики вкъщи...днес цял.ден е лепната за мен и ревяща нон стоп. Да не ви обяснявам как се ходи по банки и се плащат сметки с тая ревла...
, надявам се здравички и с по малко тръшкания.
, като поне за половината даже не знаех за какво реве или по скоро се дере. Вече не знам какво да правя. Аз нали не съм от най спокойните, обаче вече толкова гледам да си премислям реакциите, че май гледа от мен
, та гледам и аз да не показвам кога се ядосвам и най вече да не е бурно, че мани мани.
. Та ще ми е от полза да дадете мнение.

, които пък не искат да ядат. Няма угодия май за нас родителите
.
ама бяха бели. А на секрета няма ли антибиограма, там пише на какво е усетлива гадинката.
поне се опазихме зимата, то сега с това променлив време няма как
.
Препоръчани теми