Прахосмукачка робот - 9 тема

• 102 061
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • Враца
Моята Бърта постоянно си бута Док станцията , хем е подпряна на стената и редовно не може да се качи на нея  Close

# 406
  • в града на атомното слънце :)
Моята Бърта постоянно си бута Док станцията , хем е подпряна на стената и редовно не може да се качи на нея  Close
Премести станцията в друго положение. Нашата беше на ъгъл и редовно роботът я буташе, изскубваше и т.н. Преместих я на едната стена и всичко е наред.

# 407
  • Враца
На стената е , няма нищо около нея, в смисъл нищо не и пречи , но понякога под ъгъл някак с еопитва да се намести.
Днес обаче нямаше проблем, прибра си се два пъти, но от онези дни и особено когато имаше хора у нас, да им се похваля с придобивката- неще и неще  ooooh!

# 408
Искам да попитам,но не намерих такава тема и затова тук ще си задам въпроса.В момента предлагат едни електрически метли,т.е.зареждаш и чистиш,но казват леки и удобни,особенно за къщи в каквато живея аз и ми трябва за стълбищата и сервизните помещения.Ако някой има опит и може да каже да ми пише на л.с.

# 409
  • БУРГАС
Днес си получих ЛГ от Австр сайт, пуснах го веднага и обикаляше хола. Вашите така ли ходят по много пъти на едно и също място. Много хаотично, в кухнята(заедно с хола е) мина, но не се задълбочи. Не изчисти а тръгна към коридора. Бързо му падна батерията и си отиде на станцията. За начало нещо не съм възхитена. Трябва да му е чист пътя, килима го затрудни. Дано след като се зареди да изчисти и да съм доволна.

# 410
  • Пловдив
Със сигурност още не го познаваш.Точно при този робот хаос няма.Трябва и правилно режим да избереш ,а за батериятя е нормално-не е заредена до край.

# 411
  • на Мелмак
Има режими на чистене.
Най -често използваният е клетка по клетка.
Батерията няма как да ти издържи дълго първият път.
И по пода не трябва да има играчки, кабели.....

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 12:02 от etty775

# 412
  • Пловдив
Момичета имам спешен въпрос.Опитвам се да направя плащане към myrobotcenter.Но не плащам с пейпал,а директно с карта.Стигам до последна стъпка ,но не ми иска номера на картата.Как става плащането ?Аз маркирам плащане с карта но не излиза поле за номера на картата.
С пейпал е ясна работата,но точно тази карта не е верифицирана,а това ще ме забави.Моля за помощ

# 413
  • Варна
renydent, пробвай през пейпал с тази карта. Ако не стане, тогава ще го мислиш.
Акаунта ми в пейпал е над 10 годишен. При създаването му верифицирах една карта, дори не помня коя дебитна е била. От тогава съм плащала безброй неща с много карти, включително с много чужди карти суми над 100Е и никога не съм имала проблеми с плащането. Адвам картата, плащам и трия на момента.

Аз все още умувам да купя или не LG. Ще ми се да пробвам, т.е. да поръчам тестово за седмица-две но някак ми се струва нередно въпреки, че магазина го позволява в правилата си. Thinking

# 414
  • Пловдив
Мерси Флаш.Никога не съм рискувала така.И моя е над 10,но винаги съм верифицирала картите.
Няма да съжаляваш за LG.Моите са на година и половина-нямам забележки.

# 415
  • Пловдив
Пуснах поръчката.Пазарувам онлайн над 10 год за първи път виждам сайт ,който да иска номера на картата след натискане на бутона Купи.

# 416
Аз пак се включвам с въпросче- колко пари излиза доставката от myrobotcenter и за колко дни идва ?

# 417
Аз пак се включвам с въпросче- колко пари излиза доставката от myrobotcenter и за колко дни идва ?

Моята доставка излезе 10€. Дойде за 6 дни. 4 работни.

# 418

Моята доставка излезе 10€. Дойде за 6 дни. 4 работни.

Сериозно?!? Аз прочетох че пише 10 евро, но мислех че има някаква уловка  newsm78 
Благодаря

# 419
Сериозно?!? Аз прочетох че пише 10 евро, но мислех че има някаква уловка  newsm78 
Благодаря
Да,сериозно. Така е. И на мен ми се стори малко.

Общи условия

Активация на акаунт