Прахосмукачка робот - 9 тема

• 102 061
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
Simple Smile Това му е хубавото на този продавач че предлага доставка до БГ. Повечето не искат и тогава се налага ползването на доставчици. А цената за доставката е направо смешна.
 Щом си имаш кредитна регистрирай смело в Пейпал. Имаш пълна защита на данните и картата. Има тема за ПП, с пълни обяснения как става рег.

За виртуалната: понеже за мен кредитна в Бг е нещо набутващо, нямам такава. Обаче ДСК издават виртуална такава за интернет разплащания, която 99% върши същата работа като кредитната. Все едно дебитна но Мастер Кард Simple Smile Не мога да плащам на ПОС терминали, нито на банкомат. Досега само за рент-а-кар не ми е вършила работа. Иначе като гаранция в Букинг минава, както и всички онлайн плащания. Няма такса, зареждам я в реално време през банкирането и въобще за мен е 8-мото чудо на света Simple Smile

Момичета! Какви виртуални, какви кредитни?! Аз имам само дебитна V-Pay на Уникредит. Нея си регистрирах в Пей Пал и си платих без проблеми. И самолетни билети така си купих с тази карта през ПейПал.

# 586
В някои държави не правят разлика м/у кредитна и дебитна карта, за тях всичко е "кредитна карта" Simple Smile Защото  "дебитната" за тях е именно виртуална, а не реална карта.  Peace

# 587
  • Русе
В Бг има всякакви карти и всеки има каквато си иска  Peace Мен ме устройва виртуалната, имам си.
Важното е не кой каква карта има а дали му върши работа  Peace

# 588
  • SF
Аз непременно ще питам в ДСК за такава виртуална карта.

# 589
Срам, ама вече сигурно десет дена откакто получих робота (Неато) и още не е тестван  Embarassed Embarassed Embarassed
Много сложно ми се видя и много за четене, мъжът ми и той все "няма време".
Доколкото прочетох трябва да го пусна за 12 ч да се зареди за първи път и да се разреди батерията напълно първите пъти (предполагам, че не трябва да я пускам на станцията или пък станцията да не е вкл в тока).
Първите впечатления са ми само , че е с много големи размери, представях си го доста по-малко Sad.

# 590
Моля за малко помощ притежателките на Румба - 7 серия. Роботчето е на 2,5години и от седмица не си разпознава базата. Почиствах го основно, вадих батерията и зареждах 16 часа директно, но без ефект. Някой да му се е случвало и да е успял да се справи сам?  Praynig

# 591
  • Русе
Моля за малко помощ притежателките на Румба - 7 серия. Роботчето е на 2,5години и от седмица не си разпознава базата. Почиствах го основно, вадих батерията и зареждах 16 часа директно, но без ефект. Някой да му се е случвало и да е успял да се справи сам?  Praynig

Батерията как е? Ако не издържа и се изтощава може да не стига до базата заради изтощена батерия. Щом си почистила датчиците, за друго не се сещам в момента.

# 592
Не е батерия, защото я пробвах - сложих я срещу дока и й натиснах копчето за док, но не се спря. Усеща се как го засича като сигнал, но стигайки до него, качва се, но не спира, а се завърта и пак тръгва да го търси. Мерси все пак за отговора, точно се надявах ти да се включиш, че сме с еднакви модели , но май ще ходим на сервиз.

# 593
  • Русе
Не е батерия, защото я пробвах - сложих я срещу дока и й натиснах копчето за док, но не се спря. Усеща се как го засича като сигнал, но стигайки до него, качва се, но не спира, а се завърта и пак тръгва да го търси. Мерси все пак за отговора, точно се надявах ти да се включиш, че сме с еднакви модели , но май ще ходим на сервиз.

Хм, огледай базата, там датчиците, нещо за разглобяване дали имаше там, че не съм я пипала май?
Сега се сещам, че веднъж ми се случи това, т.е. качи се и се завърта и продължава. Но не се сещам какво съм правила, сигурно съм я почистила и рестартирала и се е оправила. Щом нямам спомени за нищо конкретно, а и само веднъж ми се случи и то отдавна.

# 594
Ех, като чета какви проблеми и драми има с Румбите, а пък и с всякакви други брандове, се радвам, че избрах друг бранд. Да чукам на дърво, досега не съм имала никакви проблеми с моя робот.

# 595
  • Русе
Ех, като чета какви проблеми и драми има с Румбите, а пък и с всякакви други брандове, се радвам, че избрах друг бранд. Да чукам на дърво, досега не съм имала никакви проблеми с моя робот.

Ooo, всяка марка си има своите проблеми. Няма марка, модел, фирма, която да не е дала дефекти или нещо подобно. И колко повече е купувана, толкова и се случва.

# 596

+1   Аз също   bouquet

# 597
  • Враца
Какви са вашите роботи?

# 598
А и не е за пренебрегване, че Румбите са може би най-отдавна на масовия пазар. Моят робот е на повече от 2,5год. , а Нийто са сравнително отскоро разпространени. За тези 2,5год. не съм правила нищо, дори четки не съм сменяла и е работил абсолютно всеки ден в апартамент от 100кв.м. Затова не мисля, че са толкова големи драми и проблеми с тях.

# 599
  • Русе
Моя гони 5 г и само странична жълта четка съм сменяла 2-3 пъти и сега батерия вече ще сменям, което е нормално. Даже и по 2 пъти на ден работи. Така че напълно нормално е тук там да има проблеми като всяка техника и марка. Не казвам, че е най-доброто вече (като е купувана може би да), на такива крайни заключения за която и да е било марка (не само за роботи) е несериозно.

renydent, как е косачката?

Общи условия

Активация на акаунт