Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 750
  • 730
  •   1
Отговори
# 270
Ама как кекс с ябълки....Нали ябълки не може?
Коста, задължително ще я направя тази бамя.....

# 271

Аз пак си направих режимен кекс с ябълки! Ще имам за цяла седмица за закуска.  Wink

ябълки? Може ли във 2ра фаза.... и ако може, плииииз рецептата

# 272
  • Пловдив
Когато ми се е прияждал сладкиш с плодове съм си правила кекс (трици, извара, яйца, подсладител, сода) и след като се изпече го сиропирам с разтворено степче. Ако го правя с ябълково слагам и канела. Ако ми се яде шоколадово го заливам с течен шоколад (сухо мляко, какао, подсладител и вода).
Ако нямам време си правя кисело мляко с трици и степче, като отново ако степчето е ябълково си слагам канела и има вкус на щрудел.

# 273
  • Испания
Ама как кекс с ябълки....Нали ябълки не може?
Така е. В първа и втора не може.

# 274
Мисля, че наш'то маце е в трета фаза  Wink

# 275
  • Испания
Мисля, че наш'то маце е в трета фаза  Wink
В трета е, но момичетата не знаят и се объркват.

# 276
Коста, какво тренираш? Опитвам се да си помогна с режима и да се натоваря много физически.. почнах но пък сега имам застой 3 дена на 70.7кг...

Деси, тренирам силово с тежести, също и бягане. Преди да забременея тичах по 20-25км 2-3 пъти на седмица плюс другите тренировки. Бокс, кросфит също. Ако ще започваш тепърва не ти препоръчвам нищо сериозно като натоварване в началото, почни със зумба и пилатес например. И след това постепенно увеличи - аеробика, фитнес, малки тежести.
 Мацето досега имах само два цикъла (в момента карам втория  Embarassed ) Явно в това е ключът от палатката. Първият път като правих режима беше минала повече от година от раждането. Ще трябва да се заредя с търпение  Thinking

# 277
Цитат
Преди да забременея тичах по 20-25км 2-3 пъти на седмица плюс другите тренировки. Бокс, кросфит също. Ако ще започваш тепърва не ти препоръчвам нищо сериозно като натоварване в началото, почни със зумба и пилатес например.
Браво! С такъв режим на тренировки и Дюкан просто по-бързо ще си дойдат нещата на място. Срам ме хваща - аз капвам само докато гледам зумба!  Thinking
Явно хормоните са проблем (временен); ти с тая обмяна произвеждаш енергия като за половин електростанция!  bouquet

# 278
Аха,ясно! Мацка защо не казваш досега- то и аз имам само два цикъла.Ех,това жените сме сложна работа...

Фрактал,даже име за фирмата ще ти предложа - ДЮКАНджийница Simple Smile)) Правим сайт и нон- стоп приемаме поръчки Peace

# 279
  • Испания

Фрактал,даже име за фирмата ще ти предложа - ДЮКАНджийница Simple Smile)) Правим сайт и нон- стоп приемаме поръчки Peace
Дюканджийница "Фрактал" или фракталджийница "Дюкан".  Party Party Party

# 280
 Fractal това беше в най-добрата ми форма. За момента съм стигнала до 12км и към 60% от тежестите, с които тренирах преди. Дълъг път ми предстои  Crazy
 Абе второто дете ме съсипа направо, първият път нито напълнях толкова, пък и бременността ми беше много лека. На повторението повръщах, само хляб задържах първите 4 месеца, то и тогава напълнях. И не можех да тичам, че бебето се смъкна ниско долу, абе к'во да ви разправям, ужасТ  ooooh!

# 281

Дюканджийница "Фрактал" или фракталджийница "Дюкан".  Party Party Party

Смайлзче, точно казано Peace Hug

# 282
Цитат
Фрактал,даже име за фирмата ще ти предложа - ДЮКАНджийница Smile)) Правим сайт и нон- стоп приемаме поръчки Peace
Не е проблем! Дюкан като не иска да прави български сайт... Sad А за името: ДюканКооп? Дюкан Кейтъринг много стеснява дейността. Хахаха, Смайлиз, фракталджийница...

Costa, ти си млада, в добра форма, няма начин бързо да не се върнеш в предишното състояние.  bouquet За хормоните - трябват и мазнини, и витамини, и микроелементи, и достатъчно сън, за да работят възстановителните процеси.Може би му липсват дългите кросове, нали тогава се горят мазнини (глюкогенолиза май беше първо?)?

Аман, покрай Дюкан превъртях; по-рано, ако ми е криво, щях да се замисля за чаша вино, а сега сама си казвам "Аха, щом ти е криво, триптофанът ти е паднал; я беж за режимен кефир и в леглото".

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 23:35 от fractal

# 283
  • София
Аа сори аз миселх че знаехте че съм в трета фаза,   Wink че няколко пъти си писах че съм.  Wink въпреки че според мен ябълката може да се замени с тиква или годжи бери и пак ще бъде вкусно. Даже ще си го направя следващия път с годжи бери че имам много.  Wink

# 284
  • Испания
триптофанът ти е паднал
Упс, още една мръсна дума.  Joy Трябва да си ги записвам, защото глупавите помнят, умните си записваме.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт