Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 758
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
  Деси, тренирам силово с тежести, също и бягане. Преди да забременея тичах по 20-25км 2-3 пъти на седмица плюс другите тренировки. Бокс, кросфит също. Ако ще започваш тепърва не ти препоръчвам нищо сериозно като натоварване в началото, почни със зумба и пилатес например. И след това постепенно увеличи - аеробика, фитнес, малки тежести.

[/quote]

Коста WOW! Железни тренировки! Браво! Аз засега почнах Шон Т и Т25 да видим какво ще стане след месец Wink

# 286
Триптофан????
 Фрактал Joy
Както казва Смайлзче,много нови мръсни думи,много информация- това да станеш Дюканеса си е било баш баш приоритет  Joy
Всички тук сте ми много сладки и позитивни  Hug
Ох,аз отново получавам изблици на щастие и либоффф- най- добре да лягам  Grinning

Лека нощ,мили дами!

# 287
  • Испания
Добро утро!

Усмихнат и режимен петък!

Joy

# 288
Ох, как го чакам тоз уикенд.. много дълга седмица  Rolling Eyes

Че и ПМС ме гони и се чувствам като балон.. и нерви.. и студ на всичкото отгоре Sad
Искам да е лятоооооооо ... да съм разкарала още 5-6 кг ... и да шляпам бодро по някоя горска пътечка  Mr. Green (не съм морска фенка)

# 289
Добро петъчно утро и от мен  Hug
Вчера прекалих със солта и днес кантара ме наказа  Mr. Green На обед нямах какво да хапна на работа и си взех пилешко което беше много солено.
Вечерта правих хлебче-малко мокро ми остана  newsm78 иначе вкусно.Дали е трябвало още да го пека или и вашите стават така.И пак да питам за триците-трябва ли да ги оставя малко да набъбнат преди да метна хлебчето да се пече?
Друг въпрос  Crazy някъде май мернах че авокадо не е позволено, така ли е?Също в рецептите виждам че ползвате царевично брашно-и то ли е позволено?
Хубав ден от мен  bouquet

# 290
  • Испания
Добро петъчно утро и от мен  Hug
Вчера прекалих със солта и днес кантара ме наказа  Mr. Green На обед нямах какво да хапна на работа и си взех пилешко което беше много солено.
Вечерта правих хлебче-малко мокро ми остана  newsm78 иначе вкусно.Дали е трябвало още да го пека или и вашите стават така.И пак да питам за триците-трябва ли да ги оставя малко да набъбнат преди да метна хлебчето да се пече?
Друг въпрос  Crazy някъде май мернах че авокадо не е позволено, така ли е?Също в рецептите виждам че ползвате царевично брашно-и то ли е позволено?
Хубав ден от мен  bouquet

1. Хлебчето и в МВ, и във фурната остава леко влажно отдолу. Като се изпече /до суха клечка/, го обръщаш и допичаш малко.
2. Не оставям триците да набъбват.
3. Авокадо в първа и втора - не.
4. Царевичното брашно не е разрешен продукт, царевичното нишесте е толериран. 1 с. л. /20 г/ на ден.

В първа фаза - без толерирани, във втора - по два толерирани на ден, в трета - по три.

Ето списък на толерираните, т. е. разрешени в ограничено количество, храни: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19198285#msg19198285

# 291
Аз бях забравила, че годжито е сред толерираните продукти. И понеже половинът е Тома-неверни и смята, че сушеното има захар, изсушихме в сушилнята прясно набрани.
Фракталче, ама как ще си качи триптофана с кефир, ми аз само като видя тези медузообразни гъбоци като ги "къпят" вкъщи ми се отяжда.
Затова си хапвам хидрокситриптофан на хапчета /не правете като мен/  Mr. Green

# 292
 Добро утро  Hug
 Елсинор тя Смайлсчето ти е отговорила, но и аз да кажа за хлебчето - просто идея. Моето след като го изпека в микровълновата го слагам в тостера и направо си има вкус на хляб  Mr. Green Триците не ги накисвам и аз
 И най-важната новина за днес, кантарът мръдна най-накрая....73.4 тази сутрин. Три пъти се качвах и все толкова показа  Grinning А дано да почват да се случват нещата най-накрая. да сте живи и здрави, че ми търпите мрънкането  Heart Eyes
 Продължавам да си пиша менютата, ако забележите грешки, казвайте  Hug
З - мляко с нес 100мл, хляб с пастет и кефир (домашно направен от мен - 200мл)
О - филета скумрия печени с малко бяло вино в тавата и отгоре с праз и салата от маруля, домат, краставица, червена чушка, репички. Салатата ни е обща със съпружието, така че не е огромна моята част - повечето е за него
В - останалото от филетата с праз
 Предполагам, че между обяда и вечерята ще имам още едно мляко с нес - 100мл

# 293
Аз бях забравила, че годжито е сред толерираните продукти.
Алинка, годжито не е толкова толериран, колкото направо много препоръчван продукт от Дюкан  Peace

И гледай впрочем сега какво намерих, пък ти си прави изводите  Mr. Green Grinning

alinnna, Дюкан препоръчва годжи бери дори през ударната фаза.
През смесената фаза препоръчва по 1 супена лъжица в П ден и 2 супени лъжици в ПЗ ден  Wink

http://www.mydukandietshop.co.uk/en/product/Goji-berries,14020.html

О, благодаря много.  Ще си хапвам от нещо ,което ми е много любимо.  Simple Smile

love001

# 294
Мерси за кафето, Смайлиз! Ето и протеин за закуска:
Скрит текст:

Ето и пресата: превземаме Холивуд! (в много свободен превод).
Скрит текст:

Лек, топъл (бррррррррр) и усмихнат! Ще се включа по-късно пак с кулинарен репортаж.

Costa, най-после! Търпение трябва!  Simple Smile
Алина, препоръчват го за пиене вечер/преди сън, ако чак толкова преритаме. Аз гъбоците си ги обичам, толкова добрички и милички са (а и търпеливи, че ме изтрайват, ако ги забравя). Ти ако видиш другите ми гъбоци, ще избягаш с писък.  Laughing

# 295
Оле за кои гъбоци говориш, да не би и алги да си отглеждаш. Щото тук в хладилника любимият си отглежда какви ли не "домашни любимци" /той затова не смее да си вземе орел, че орелът като умре да не тъгува  Joy/
Ври, айде аз съм на възраст и забравям, ама ти , младо момиче, явно се опита да ми покажеш нещо, пък забрави да го пуснеш  Joy

Фракталче, ти 1/2 кг протеин за колко време го изяде, че май с доста бързи темпове се стопи, щом ще поръчваш нов.

# 296
  • Плевен
Добро утро, докато не е станало Добър ден!
Не мога да смогна да ви чета! Браво! Писали, писали... Жива тема - не, ами препускаща като кученцето на Алинка ... до магазина за домати!
Аз тази сутрин не успях да се премеря от бързане за работа. А снощи бях на сьомга филета и няма начин да не е на минус тоз кантар, след като две сутрини беше соншожмо! Но толкова ми е малко съня тези нощи... та сега ми се спиии. Пак към 1 часа си легнах. Но пък една вечер пробвах по-ранно лягане - т.е. - нормално - към 22.30 - ами като се събудих в 4 и до там! Значи все пак съм свикнала в делничните дни да спя х 6 часа и това е. Но пък в събота и неделя - наваксвам! Излюпвам се към 10-11 и обичам да се излежавам. И хоп - днес попаднах на тази статия - http://www.edna.bg/zdravoslovno/duh-i-tialo/zashto-izlezhavaneto … -polezno-4641303; Боже, наистина ли недоспиването също би могло да доведе до диабет?!? Shocked Натам съм тръгнала значи! Laughing
Аз преди няколко вечери си направих пастета от дробчетата и стана много добре. Само подчертавам да не се прибавя никаква част от тези бульончета разни на Маги - хем може да пресолят, хем не са добро решение на подправка и аромат, а и не са режимни!
Хубав ден от мен! Добре, че ще свърши тази ледена епоха! Отивам да си ям триците с киселото мляко! На обяд съм пак на риба тон. Забравих си вареното бяло месце в къщи...
Ей, три отговора вече има, докато го постна.
Фракталче, аз толкова съм я гледала тази статия и изобщо не вярвам това да е едно й също момиче!!! Да, бе - да! "Открийте 10-те разлики!" - това фино създание вдясно с този дълъг бедър все ми е едно - да е онова в вляво, пък било и с 20-30 кг отгоре! А и силикона си го бива! Ще трябва да извикаме Кости да потвърди дали скелета е един й същ! Попадала съм отдавна на нея... Виж вратите на банята може и да са по-еднакви! Ама - не - единият път е от едната страна на вратата, другият - от другата, явно... Joy

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 10:58 от ArhMih

# 297
Архмихче, ти поне не си отстъпник като мен и си последователна. Я бързо издай колко свали до сега. Видя ли вече 6-тичката? Щото аз лятото уж видях 7-мичка, ама сега вече се търкалям на 9-тка  Joy

# 298
Ври, айде аз съм на възраст и забравям, ама ти , младо момиче, явно се опита да ми покажеш нещо, пък забрави да го пуснеш  Joy
Булка, пуснах ти едно тематично цитатче от 2014 г., гледай по-осторожно  Mr. Green Whatever  Peace
Архмихче  Heart Eyes Браво за пастета  bowuu

# 299
  • UK
Спомних си колко степчета пиех преди на Дюкан  Confused Правих ябълков щтрудел със степче даже. Никой дюкански сладкиш не ми харесава, освен карот кейка. Поръчах си трици от БГ и чакам.
Междувременно качих 6кг, 3 свалих, изглежда вода от антибиотика и всички хапчета.
Браво за фитнеса. Аз още не мога да тичам, но определено пътеката ми е любима.
ArhMih-недоспиването е причинява стрес и се отразява на тялото по много начини.

Общи условия

Активация на акаунт