С Дюкан на плажа смело ще се покажа - 275

• 66 697
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
# 556

Благодаря много. Но аз и годжи бери видях там, а съм спряла да го консумирам, понеже мислех, че е забранено.

# 557
alinnna, Дюкан препоръчва годжи бери дори през ударната фаза.
През смесената фаза препоръчва по 1 супена лъжица в П ден и 2 супени лъжици в ПЗ ден  Wink

http://www.mydukandietshop.co.uk/en/product/Goji-berries,14020.html

# 558
alinnna, Дюкан препоръчва годжи бери дори през ударната фаза.
През смесената фаза препоръчва по 1 супена лъжица в П ден и 2 супени лъжици в ПЗ ден  Wink

http://www.mydukandietshop.co.uk/en/product/Goji-berries,14020.html

О, благодаря много.  Ще си хапвам от нещо ,което ми е много любимо.  Simple Smile

# 559
  • Пловдив
Пилешките кюфтета стават сухи, но може да се направи едно голямо сочно кюфте. Рецептата я има някъде в темата с рецепти, може да я потърсите, тези, които държите на точността. Ще я напиша, но да спомена отново, че не съм много по мерките и правя всичко "едно към гьотьоре".

Продукти:

кайма (обикновено пилешка)
лук
извара
яйце
кисело мляко
2-3 лъжици трици
няколко лъжици прясно мляко или вода
подправки

Слагам каймата като добавям едно яйце, 100-тина грама извара, подправките, 1-2 глави лук, малко прясно мляко или вода и кисело мляко така, че всичко това да стане мека, лепкава смес. Изсипва се в тавичка (по-добре да е с фолио или хартия на дъното) и се пече. После се реже като торта и е много сочно. Децата ми, които мразят извара и трици само ме карат да го правя, като естествено не им споменавам какво слагам вътре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 560
Добро утро   bouquet
Искaм дa попитaм, дaли всички, които пишaт в темaтa сте в третa и четвъртa фaзa? Може и aз нещо дa съм недогледaлa, но нещо нaпоследък не виждaм дa се пишaт резултaти (не че трябвa де), обaче нa мен някaкси ми действaт по-мотивирaщо.  
Инaче при мен вчерa беше десети ден от режимa и килогрaмите стaнaхa -3.400 Нa мерки не съм се мерилa, зaщото метърa ми изчезнa някъде безследно и немогa дa го нaмеря  hahaha , но усещaм че мерките нaмaлявaт по-бързо от килцaтa.
Вчерaшното меню беше мусaкa от пaтлaджaни. A от днес пaк съм нa П тaкa че ще хaпвaм пилешко бутче печено без кожaтa.
ЗлaВещицa, блaгодaря зa рецептaтa, звучи много вкусно и ще се изпробвa тези дни.
Лек, спорен и отслaбвaщ ден нa всички  Hug

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 08:06 от marchelllita

# 561
marchelllita, аз съм плътно във втора фаза и предвид това колко трябва да отслабна, още дъъъъълллгооо явно ще съм в нея  Wink Моите кг до тук - вече 12,5 кг смъкнати от началото  Party
И аз не съм се мерила със сантиметъра, но също така усещам, че и от там намалям, с една дума - доволно  Laughing Sunglasses Хубав почивен ден на всички и приятно сваляне на кг и см  Wink

# 562
  • UK
marchelllita-много добър резултат.

Аз съм във 2-ра, минус 4 кг за 3 седмици и нещо. На см не съм се мерила, но виждам някакви ребра се показват  Crazy Имам доста до целта обаче, да не си мислите, че съм кльоща  Laughing  Скоро няма и да се меря, тъй като чакам МЦ и по принцип задържам много вода.

В този ред на мисли попаднах на интересна статия за горенето на мазнините и хормоните, доста е ''техническа''. Точно потвърждава думите на Дюкан да си оправите хормоните преди да се заемете с отслабване. И също да има някакви кардио упражнения, защото адреналина е важен за отключването на хормона който гори мазнините.

ЗлаВещица- запазвам рецептата, много вкусно изглежда.  bouquet

v.r.i.-браво момиче, продължавай все така.

Годжи бери е невероятна хранителна добавка.  Peace Започнах да взимам ленено семе, по 1 сл сутрин, много е хубаво  Blush

# 563
  • Пловдив
Ето тук и оригиналната рецепта:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.msg5445728#msg5445728

# 564
  • UK
супер, мерси.

А тирамису по каква рецепта правите, открих толкова много  Rolling Eyes
Нам мен фактически само крема ми трябва, блата съм го измислила.

# 565
За кетчупа - евтината марка на "Фантастико", със стевия бил, но има модифицирано царевично нишесте. Калории не пише.

# 566
v.r.i., резултата ти е страхотен! За колко време си го постигнала?
Teriyaki, стърчащи ребра  Shocked незнам от колко време насам не съм виждала такова нещо по себе си, та дори и само лекичко да се забелязва  hahaha Нямам търпение да почнат да се показват тук-там разни кокалчета  Party
За тирамисуто незнам .Аз не правя защото не ми е от най-любимите. Мисля, че гледах някъде рецепта за него. Ще го потърся и ще дам линк.
Аз днес си купих купички за крем-карамел и възнамерявам да спретна един набързо. Досега го правих в йената и всеки като грабне по една лъжица не успявахме да разберем кога е свършил. Сега обаче ще правя вече в купички и половината ще имат карамел, а тези за мен ще са без. Няма дори и да заподозрат, че ще е с подсладител  hahaha
овесено човече, кетчуп си правим от години домашен, ако искаш мога да изнамеря рецептата и да я постна тук. Става хубав  Simple Smile

ТИРАМИСУ
Приготвят се 2 порции бишкоти. Разбиват се 4 белтъка и 4 жълтъка поотделно с подсладител, до побеляване. 300 г. извара плюс 2-3 лъжици кисело мляко се пасира добре и се смесва внимателно  с белтъците и жълтъците  до получаване на гъст крем. Сместа се подслажда, ако е необходимо и ароматизира с ромова или конячна есенция. Сварява се чаша горчиво черно кафе. Половината бишкоти се топват за момент в него и се нареждат на дъното на съда за сервиране. Отгоре се намазва половината крем. Всичко това се повтаря още веднъж. Сладкишът се оставя да престои. Преди поднасяне се поръсва с нескафе.

Рецептата е от miss Marple.

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 14:19 от marchelllita

# 567
marchelllita, това е резултат за месец и половина  Wink Ноооо, в него влизат 6,7 кг, свалени през ударната фаза, така че далеч не очаквам подобно "движение" в кг ми и занапред. Въоръжила съм се с търпение и се радвам и на 100 г надолу, когато се тегля на кантара сутрин  Peace
За овесеното човече не знам, но аз много моля за рецептата на кетчупа, мерак ми е, пък и ми се прихапва, че това сосовете по дюкански нещо хич не ми се получават и обикновено П дните са ми много, ама много сухи  Flutter

# 568
Момичета, а как се пазарува от магазина на Дюкан. Аз си купувам чия по 25 лв. килограма, а годжи бери по 3лв. 100 грама. Там не излиза ли доста по-скъпо  Thinking

# 569
Кетчуп: доматите се смилат през машинка, така че да се макнат семките и люспите. Сварявят се до сгъстяване. Подправките са оцет, сол, кимион, чубрица и канела. Слагаш докато ти хареса на вкус.  Laughing
Надявам се да ви хареса  Simple Smile
А за да не са ми сухи П-дните си правя супички и тъй като са доста рядички закусвам с тях и слагам триците в паничката загрявам на МВ и се получава супичка с ориз примерно  Wink
Също така си правя таратор без краставица. Кисело мляко само с подправка за таратор.

Общи условия

Активация на акаунт