Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 35 324
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Идея нямам. Аз го пека в силиконова форма във фурната.

# 496
  • Плевен
Кари,  Hug (леле, пак си сменила аватарчето! Laughing) Точно така се получи и при мен - дни с тренировки - малки минусчета, дни без - малки плюсчета! Снощи не отидох, въпреки, че бях решила да експериментирам всеки ден да съм там... и днес+100 нагоре. Може и да е задържана вода от 3-те парченца филе Елена, към снощната ми вечеря от печено пил.бутче и зелена салата. За десерт изядох 1/2 кофичка кисело мляко с няколко капки подсладител. Към 22 часа си се разтопявам едновременно с 1 елхичка... децата са минали на някаква, точно определена от фитнес инструктура им, диета и не пипат този път елхичките! Laughing Довечера съм в залата, но ако и утре имам плюс, ще забравя за елхичките! Ходих пеш вчера след работа, ама слаба работа! Подхлъзнах се два пъти на уж изчистена настилка и отбих да си хвана тролея, че да не стигам до ортопедията! Днес имам пилешки флейки на грил тиган и 1 корнишонка. Купих си извара от Лидл 1% масленост да я опитам, но си взех и една зърнеста, маслена - "италиано не пипай" - Котидж сирене като това в Кауфланд... хей така за разкош на небцето. Ще си близна 1-2 малки лъжички, пък каквото ще да става! Не е режимно - 4,5 % масленост... но пък протеините му са 11,5 %; въглехидрати - 2,8 %
Дерзайте, момичета, че ей сега ще се изпролети!
Камазка, ти не каза днес имаш ли минус или плюс от порционите вчера? Добре си майсториш и солени мъфинчета, добре захранваш и тези около теб! Браво!
Елеа, и ти добре процедираш с режима! Готвиш си планирано, правиш си коремните преси... Супер!
Коста, наблегни на рибката довечера, че да ти свали плюса! (не мога да отворя онази картинка или нашият сървър не позволява... Cry)
Айнат, добре дошла от мен!  bouquet Браво, браво - щом си майсториш режимни сладкишчета - ще издържиш режима! Но ти няма и какво да сваляш! Колко си висока? И на мен като, че ли повече ми харесват сладкиши/мъфини с какаото от тези концентрирани шоколадчета... с триците по-засищащо стават нещата! Плюсът ти е от ПЗ, сега ще го изчистиш с протеиновите дни! Няма страшно!
Алинка, остава да пробваш и да кажеш после резултата! Но пък ти що все наопаки - сякаш си нямаш фурна, ами все... да пробваш иначе! Laughing

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 13:09 от ArhMih

# 497
Ами защото машинката ще го омеси по-добре, обаче без мазнина може и да залепне, така, че май няма да рискувам, щото после любимият като мие ще мрънка  Joy

# 498
  • Плевен
То пък едно месене пада с тия трици, шЪ знаеш! Ръчичките ти ще отмалеят! Peace Joy Я, да не те мързи да чукнеш яйцата и за разбъркаш с останалите работи! Може и някоя калория да изгориш, да знаеш! Все едно козунаци ще месиш! Гулем мързел си! Пък и мъжът ти миел, а?!? Хитрушооо! Joy

# 499
Нищо нямам от вчера, ама и +са от онзи ден си ми стои трупнат. Чакам да ми дойде М, че да се отече и някое кило  Joy

# 500
Ам ако заслабна? М? Хич не ме мислиш......Пък за силиконовата форма изобщо не се бях сетила.  running да я търся.

Проблемът е, че трябва да си правя само по една доза, защото аз като имам нещо, докато не го изям, не мирясвам. Те затова се отказах от линдорските ти бонбонки....

# 501
Здравейте, банда!  bouquet
Много ме кефи да ви чета, браво за хъса и честито за минусите! Кама3ка, разсмя ме със злоключенията на твоите мъфини - така ставаше и при мен, режимната храна изчезваше първа, а пък после и акъл ти дават!  Joy
Тия ледове и студ нещо много ме депресират, даже не мога и да се разхождам, че много хлъзгаво. Но пък иде пролет; може и да си внушавам, но се усеща сякаш.
Още не съм направила шоколада... Алинка, май няма такава рецепта, дето дозата да е за 1 ден - освен да измислим де.

# 502
Меню днес:
Закуска 2 мъфинчета с извара и трици
Обяд пилешки дробчета печени 200 гр.
+ 2 капучинота сутринта и сега, като разреждам млякото 1:1 с вода, да не ми идват много млечните

Не знам какво да вечерям.. а вие?

Вчера си засадих свежи подправки 5 вида да си отглеждам в саксия.. засега ми се получава много добре само с едни турбо мега люти чушки. Искам да си имам и зелена градинка.

# 503
  • София
Аз ония ден си поръчах Слим паста и сега я хапнах. Ами егаси якото! Много ми хареса. Та препоръчвам с две ръце.

# 504
Аз ония ден си поръчах Слим паста и сега я хапнах. Ами егаси якото! Много ми хареса. Та препоръчвам с две ръце.
Мацето, дай линк ако е от сайт тази поръчка, да разгледам  Peace

Пфу, аз този следобед си разказах играта във фитнеса, направо съм дроб  Crazy

# 505
  • София
Ето, аз ядох днес фетучини. Малко се бях притеснила че ще са гадни, че в амазона имаше лоши отзиви че миришели на риба, обаче нищо общо. Само ожаднях много сега, ама то лошо няма и без това е хубаво вода да се пие.  Wink

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 18:18 от Мацето

# 506
Ух, 6 лв на порция си е цена, поне за мен  Rolling Eyes Поне вкусни ли са, освен, че не миришат зле? Като им гледам състава, не са особено полезни откъм хранителна стойност, по-скоро биха били вариант за убиване на глада  Wink

# 507
  • София
Вкуса им е едно към едно почти с нормална паста. Сварени са, та трябва само да се измият и да се хапват. Аз взех 3 пакетчета. То нали знаеш, за разнообразие малко.

# 508
Ух, 6 лв на порция си е цена, поне за мен  Rolling Eyes Поне вкусни ли са, освен, че не миришат зле? Като им гледам състава, не са особено полезни откъм хранителна стойност, по-скоро биха били вариант за убиване на глада  Wink
Нищо им няма на състава - глюкоманан (конджак), калциев хидроксид, и в случая със СлимПаста добавени овесени фибри. Не ми е ясно какво точно представляват, т.е. по какво се различават от триците, май са нещо като производно на триците. От тях идват и калориите (9). При другите марки нулева паста и толкова няма. 6 лева за порция е просто нагло, при положение, че може да се прави в къщи! Вярно, че си плащаме за удобството, но за пазар като българския просто е абсурдно.

# 509
Имах предвид, че не съдържат протеини, което ги прави неполезни откъм хранителна стойност за нашия режим.
Аз, впрочем, за първи път виждам и чувам за такива "нулеви пасти"  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт