Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 35 337
  • 730
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Да, суитлито става неприятно ако прекалиш при печенето, за това капваш малко, пробваш и преценяваш

# 481
З - мляко с нес, сандвич с извара и сьомга
Как правиш сандвича, мажеш сьомгата с извара и затваряш със сьомга  Grinning

Joy  Не, не, върху Дюкански хляб мажа "пастет" от извара и сьомга  Peace
Елеаа браво, че вече си личи, че си отслабнала  Laughing
Кама3ка яж си спокойно, със сигурност ще имаш минус после Peace Колкото повече се яде, толкова повече се слабее. Как да не го обичаш Дюкан?  Mr. Green

# 482
 Eто една снимка, която исках да покажа онзи ден и да илюстрирам защо е хубаво да се спортува и как различно изглежда тялото не само ако е слабо, но стегнато и слабо. И не задължително малко килограми на кантара  Peace

https://www.dropbox.com/home/fat%20vs%20muscle?preview=fat+vs+muscle.jpeg

Не ми се получи да сложа направо картинката  Thinking

# 483
Благодаря ви момичета,това го казвам за тези от вас ,които не свалят много килограми като мен,но ето че имало ефект...
Des, ти как се движиш,я сподели.Ние почнахме заедно
Simple Smile
Камазка,ти и толкова храна,уааауууу  JoyХаайде за мен не е много,но за теб това е порционът ти за целия ден:)))) Ще се пръснеш,недей  Joy

Costa  Peace

# 484
ядох... телешко варено (само телето с бульон) и си изпекох тричави мъфинчета....
Надявам се да ги запазя до сутринта  Blush

Чувствам се подута, боло ме стомаха .. и ми е гузно  Laughing

Угодия нямаааааааааа  Joy

А от събота ще съм сама за 1 седмица и ще е още по-забавно  Crazy
Но пък смятам сутрин да гимнастирам по повода!

# 485
  • Испания
Добро утро!

Във връзка с вълненията около Оскарите:

Усмихнат и режимен ден!

# 486
 Добро утро,
 Страхотно кафе, Смайлс  Hug
Днес 73.1 (за сравнение вчера бях 72.4)  Crazy
 Установих, че минуси отчитам само в дни с тренировки, независимо дали са ПЗ или П. Вчера не ми остана време да тренирам от домакински задължения, но поне къщата блести.
 Менюто за днес:
З - мляко с нес, сандвич с извара и сьомга, кефир
О - пангасиус на фурна
сл.закуска - мляко с нес
В - или пиле или риба...не съм решила още  newsm78

# 487
Привет, банда!
Costa, и аз установих същото като теб - минимални минусчета макар, но все пак минусчета, имам само в дните с тренировки, независимо дали съм на П или на ПЗ. Това още повече ме амбицира за фитнеса  Wink И друго установих - пак минусчета имам точно в дните, които хапвам яйца, при това варени. Не съм много по яйцата като цяло, но щом е за каузата ...  Rolling Eyes
Архмих  Heart Eyes
Хубав ден!

# 488
Аз пък като се размърдам и веднага имам + .. никак не е стимулиращо  Crossing Arms

Днес си донесох солените мъфинчета, които оцеляха след като мъж ми реши да ги "опита" .. почти преполови... и в офиса колежките ми ги доизядоха... много им харесаха  Laughing Mr. Green Та уж седмичната ми закуска замина еднократно. Довечера ще творя пак (аз изядох 2 все пак де, не е без хич).

Как го чакам вече да се стопля... никак не ми се нравят тези ледове навсякъде.

# 489
Кама3че, врътни си едно хлебче с подправки, става наистина чудно, и има за доста време (зависи все пак каква доза правиш)  Peace

# 490
Кама3че, врътни си едно хлебче с подправки, става наистина чудно, и има за доста време (зависи все пак каква доза правиш)  Peace
Мъфини ми е по-лесно за печене.. Хлябут се притеснявам дали ще се опече достатъчно отвътре..
По коя рецепта хляб?

Аз правя с яйца, извара, кисело мляко, трици и бакпулвер...

# 491
Аз направих хляба по тази рецепта от страницата на смайлис, като пак казвам, че импровизирах с подправките и сложих малко по-различни. Описах ги онзи ден като прикачвах и снимки  Peace

# 492
Добър ден ,Дюканеси!

Аз днес мисля да направя малко коремни преси,да видим дали ще ми спори.
Вчера си сготвих за няколко дни напред.Направих си месо със зеле,кюфтета с яйца и кис.краставички,но пак не ми остана време да спретна десерт:( Иначе хлябът не ме изкушава,но сладко...

Хубав ден!

# 493
  • София
Добро утро Simple Smile
Вчера си направих шоколадовите елхички - благодаря за рецептата и един кафено-портокалов сладкиш. Т.к не мога все още да уцеля количеството на подсладителя не стана много сладък и затова го сиропирах с прясно мляко с подсладител. Престоя една нощ в хладилника и тази сутрин закусих с него. Спокойно мога да кажа, че ще издържа диетата  Laughing
По отношение на свалянето - вчера сутринта бях 62,5 - тази сутрин 63, но мисля,че е от задържана вода. Днес ми е последен ПЗ и после 5 дни само протеин. Ще видим  след протеиновите какво ще става с кантара. Лек и режимен ден от мен.

# 494
Този хляб дали ще залепне ако го направя в хлебопекарна?

Общи условия

Активация на акаунт