Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 35 296
  • 730
  •   1
Отговори
# 525
Момичета,запазете променливите настроения за Март месец:)))) Я горе главата.Всичко минава заминава,важното е ние и семейството да сме здрави.Другото се оправя,къде с рев,къде с тупаници,наачини много:)))(
 Прегръщам ви:)

# 526
Привет отслабващи мацки, преди години (2008 г.) след второто раждане открих режима. Резултати бяха невероятни,за 5 месеца свалих 35 килограма, не съм минавала през трета фаза, но килограмите си ги поддържах до 2014г.  Сега имам за сваляне 20 килограма. От събота реших,че ще започна с режима.
И резултата до днес сутринта е -3 килограма  Crazy, като допълнение и МЦ  за добро утро. Надявам се до май да съм влезнала във форма . Няма да пиша редовно, но ще ви чета  Hug bouquet

# 527
  • Плевен
kalpol, добре дошла в редиците ни! bouquet Браво - 5 дни - 3 кг!!! Ама не такааааа - пиши, че с писане се отслабва! Щом тогава толкова бързо си сваляла, а и като ти гледам старта - и сега ще ги махнеш за ~4 месеца тези 20 кг!
Хей, сладурки, давайте да си пишем редовно менютата за деня и килцата! Да видим как сваляме или качваме!  Hug Heart Eyes
Кари, то и аз затова съм спокойна - няма да се ядосвам за +100-200 грама! И все пак - честито за минуса!  bouquet
Елеа, така, така - се оправят нещата! Joy

Лелеее, чак сега, мислейки какво ще ям довечера, се сетих, че снощи си правих сърчица...само с подправки в Цептера без никаква вода - нещо като на разсол... и накрая забравих да ги прибера в хладилника...
Та днес менюто се заформи така:
З - варено яйце и 100 гр.кисело мляко - КМ;
2-ра зак. - 3 с.л.трици в 100 гр.КМ;
О - 2 пилешки бонфиленца, 1/2 корнишонка и 3-4 рулца морков;
сл.зак - варено яйце с 200 гр.КМ;
В - сърчицата и зелена салата с 1 стрък пресен лук и 2-3 репички;
късна зак. - ако нещо ми се дояде и чая не ме спаси - 1 ч.ч.топло прясно мляко-чисто (мисля си, че може да си сложа малко какао, ако не допра до някое останало шоколадово изкушение) или КМ с малко подсладител и няколко капки ванилова есенция; може и с чиа - отдавна не съм си слагала в млякото от нея;

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 14:07 от ArhMih

# 528
Благодаря за приема  Hug
Всяка сутрин закусвам с кофичка кисело мляко 2% + 2с.л. овесени трици и една ленено семе.
( не консумирам 0,1% ,съвет от моя приятелка....една от фирмите и се занимава с производство на мляко и кашкавал !!! ). Правя си пилешка шунка в шунковара, риба,яйца,крем карамел, позволявам си по някоя чаша кола Зиро, снощи вечерях 2 свински пържоли на скара. Без да ме нападате! На мен това,че е свинско не ми влияе на свалянето,напротив сутринта бях -600 гр. (но свинско си позволявам веднъж в седмицата!). Така съм правила режима и преди.

# 529
  • Испания
kalpol, добре дошла и успех!   Hug Преди си била с друг ник, нали?

# 530
Не, преди нямах регистрация. Само четях. За първи път пиша в темите за Дюкан.

# 531
Благодаря за приема  Hug
Всяка сутрин закусвам с кофичка кисело мляко 2% + 2с.л. овесени трици и една ленено семе.
( не консумирам 0,1% ,съвет от моя приятелка....една от фирмите и се занимава с производство на мляко и кашкавал !!! ). Правя си пилешка шунка в шунковара, риба,яйца,крем карамел, позволявам си по някоя чаша кола Зиро, снощи вечерях 2 свински пържоли на скара. Без да ме нападате! На мен това,че е свинско не ми влияе на свалянето,напротив сутринта бях -600 гр. (но свинско си позволявам веднъж в седмицата!). Така съм правила режима и преди.
И аз ям свинско Само 1 фаза не ядох. Но само филе на скара... то сухо ... ама с лимонче става  Wink
Брей добре че ме подсети за лененото семе. И аз го добавях преди по малко, ще си взема пак.

Вчера сложих малко чия в мъфинчетата. Станаха хм.. готини Simple Smile Нямам забележки.
Усещам, че само така успявам да ям яйца напоследък. Иначе варени, на очи са ми  Sick Що тъй ми се промени вкуса към яйца не знам.

Довечера ще правя печени кюфтаци някакви.

# 532
  • Плевен
И аз съм привърженичка на свинските филета и карета! Добре, че Дюки ги разреши, че иначе от време на време бях в прегрешение, но то си беше нещо типично за моя милост!
Калпол, направо свързах ника ти с абривиатура на Калорийна Полиция! Laughing Много разумно ми звучиш с избор на храна и млечни! Ей сега Фракталчето ще почне да те пита за шунковара!  Joy
Лека вечер, дами и умната!

# 533
Ей сега Фракталчето ще почне да те пита за шунковара!  Joy
Joy
На шунковара отдавна съм му хвърлила око, но в БГ още ги няма (а дано да греша???), народът от шунковарната тема масово си ги поръчва от Амазон, а аз засега се двоумя, че напоследък много ме тегли на паша... Няма майтап! Садя зелено на поразия: житна трева, ечемик, ръж, амарант, поници най-вече, даже лук и чесън.

# 534
 ArhMih, аз Дюкан съм го чела преди и то не цялата му книга, сега от тук разбрах,че е разрешил и свинското. Снощи пържолите си бяха вратни, и то доста големи  Embarassed, но пак казвам, на мен не ми спират процеса на сваляне,ако в даден момент видя,че спирам да свалям ще ги спра. През ПЗ знам,че ще имам покачване,но това не ме притеснява . Wink
А относно % масленост на киселото мляко, до миналата година винаги съм си купувала 0,1%. Докато жената не ми обясни, какво се слага в тези млека.......и от тогава избрах по-малкото зло.....кисело мляко 2% и прясно 1,5%, но пак казвам това е мое мнение и не искам никой да се води по моя избор....

# 535
kalpol, добре дошла и от мен  Hug Заинтригува ме с това за качеството на обезмасленото мляко, значи препоръчваш поне 2%? Открехни малко повече  Peace
Относно свинското, аз все още само съм го маркирала в съзнанието си, че (уж) е позволено, но не съм посягала засега към него. Чак съм му забравила вкуса, какъв беше  Thinking Mr. Green
Kama3ka, как ще ги правиш тези пилешки кюфтета, по каква рецепта?
Днес нямам кой знае какъв апетит... Взех си две филета печена скумрия и ще се опитам да ги изям  Rolling Eyes
На обяд бях на пуешко месце с 2 варени яйца, а за закуска - дюкански хляб с пилешки пастет, стана ми любима закуска  Grinning

# 536
  • ...на безопасно
Аз също ям 2 % кисело мляко.
Преди време се е повдигал в темата въпроса за маслеността.
Иначе аз мръднах видимо и визуално , и кантарално  Wink

# 537
Кеа,поздравления  HugМного се радвам като чуя такива вести,браво за успеха  Peace

# 538
Кюфтенцата не са пилешки.. печени са Simple Smile
Мляно месо телешко 70% / 30% свинско 300 гр. + ситно нарязан лук 10 гр.,1 яйце, 1 лъжица трици, кимион, черен пипер и чесън на прах Simple Smile
+ заливка кисело мляко с чеснов сос  Blush

Вече.. бяха Simple Smile

Почвам да мисля за утре...

# 539
А аз чета пилешки  hahaha Вярно не съм добре  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт