Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 34 477
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
  • Плевен
Аз пък съм открай време на Боженци 2%. Ей, Мимс, ще търкаляме гумите тази нощ с последното протеинче!!! Пу за мен!
Аз си ядох тази вечер сърчицата с броколи вместо бутчета. И на фитнеса се постарах!
Пинки, просто влизаш, купуваш си картата, взимаш си екипа и започваш без да се помайваш и да губиш вриме. Нямаш нужда от компания. Уредите ще ти бъдат най-верни другарчета. Кари почна наскоро и има пресни спомени от първото си влизане в залата! Тя ще разкаже, ако пожелае!

# 571
Кари почна наскоро и има пресни спомени от първото си влизане в залата! Тя ще разкаже, ако пожелае!
Ще си кажа, разбира се  Hug
Бях с инструкторка, защото наистина грам не вдявах от уреди, от нищо изобщо. Беше ми много полезна, но на определен етап установих, че ми е по-добре сама. В залата не е страшно, никой не те гледа като урод. Има различни хора с различни кг, които тренират съобразно достигната степен на физическо натоварване. Няма нищо срамно, а напротив - за мен всеки, който е решил да подобри здравословното си състояние и външен вид посредством спортуване, е достоен за уважение. Нима е по-добре да си навън и да набиваш банички, дюнери и прочие мазни гадости?
Впрочем, моята зала се намира на третия етаж на един търговски комплекс в центъра на града и докато си тренирам на кростренажора или пътеката, имам видимост към хората навън. Е, представа си нямате колко горда и доволна съм от себе си, че аз в момента правя нещо наистина хубаво за мен самата, а не съм навън, губейки си времето с нещо друго  Sunglasses

# 572
  • ...на безопасно
О, фитнеса как ми липсва ако знаете...
До преди две години си бях редовна. Аз цял живот все нещо любителско спортувам и като се хвана съм сериозна и редовна.
Но за беда ми се появиха проблеми с гръбнака. И пак заради него като кача килограми, веднага се мобилизирам да отслабвам, че като съм дебела почват болките.

# 573
  Добро утро, момичета  Hug
 Имах да наваксвам бая странички  ooooh! Няколко безсънни нощи имах и през деня не успях да наваксам, че ме бяха подгонили зъбни болежки  Sad Та вместо да лягам с бебето по обяд се разкарвахме по зъболекари...и то се измъчи горкото. А черешката на тортата е, че ме хвана и разстройство  ooooh!
 Иначе си бях режимна отвсякъде. Само не съм тренирала от понеделник, защото просто съм изтощена отвсякъде  Sad
 Я, пуснете някой линк на хубав шунковар, много ме заинтригувахте. Шунка не съм купувала от 100 години, точно заради Е-добавки и сол. Само в един органик фарм шоп бях намерила традиционно опушена и без никакви химии, но мноооого скъпа, ужас  Shocked

# 574
  • Испания
Добро утро с режимно кафе!  Wink

Costa, вече добре ли си? Виж темите за шунката и шунковарите:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=819037.0;;20

http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=856883.0

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=894024.0

За мен не си заслужава купуването на още един уред.  Peace Но много хора го използват.

Усмихната и режимна събота!

# 575
 Ей, Смаилсче страхотна си както винаги  Hug
 И кафенцето сервирано  Heart Eyes bouquet

# 576
Намерих едно филе от свинско , варено в зелева чорба. Сигурна съм, че може да се направи и с режимно месо, само, че не се сещам зелевата чорба, дали беше режимна  newsm78

# 577
Добро утро  Peace
Коста ок ли си вече, дано всичко мине бързо Hug

Относно млякото, аз купувам Саяна, бях на Елена, но и аз съм на мнение като Кама3ка, че я развалиха отдавна, после бях на Боженци, но сега много ми допада Саяна и кашкавал и сирене и роле (откакто съм режимна само мъжа и малката ги хапват де Wink)

В Лидл има конско, говеждо, но са си цифра наистина  #Crazy

И накрая да споделя, до колко е верен или не кантара (качвам се по 10 пъти докато не покаже едно и също поне 4 пъти) 69.9кг  Grinning Grinning
Четири седмици на режима - 4 кг надолу! Мен ме устройва!

За фитнеса и аз щях да ходя, даже разпитах, тук до нас точно има един женски, и щях да започна с инструкторка в началото, просто да ми покаже как се правят точно упражненията и да ми изготви програма в последствие, но започнах една друга програма в къщи за по 25мин на ден. Доста голямо натоварване (за не активни спортисти Wink) и съм много доволна!

# 578
  • Испания
Costa,  Hug

Намерих едно филе от свинско , варено в зелева чорба. Сигурна съм, че може да се направи и с режимно месо, само, че не се сещам зелевата чорба, дали беше режимна  newsm78

Домашната е режимна, защото знаеш какво си слагала в нея, но... е много солена и може да задържиш вода и/или да качиш тегло. Затова и ядем кисело зеле, но преди това го обезсоляваме във вода.  Peace

Честити свалени килограми, Des Iv!  Hug

# 579
Затова и ядем кисело зеле, но преди това го обезсоляваме във вода.  Peace

Мерси Смайлс, започна да ми хресва БАВНОТО сваляне на килограми  hahaha

Киселото зеле с патешки шийки  Joy Joy Joy (шегичка Hug)

# 580
Costa,  Hug

Намерих едно филе от свинско , варено в зелева чорба. Сигурна съм, че може да се направи и с режимно месо, само, че не се сещам зелевата чорба, дали беше режимна  newsm78

Домашната е режимна, защото знаеш какво си слагала в нея, но... е много солена и може да задържиш вода и/или да качиш тегло. Затова и ядем кисело зеле, но преди това го обезсоляваме във вода.  Peace

Майка заради мен уж я прави по-безсолна. Ами аз ще сваря първо съвсем малко и ако стане много солено, няма да правя. Затова първо ще опитам с пилешко филе, че да не ми е жал, ако се наложи да го хвърля, че за телешкото и конското ще страдам  Grinning

А пък аз си купувам Верея 0,1 и половинът ми го подквасва в кукъра.

# 581
И умерените като трудност упражнения вкъщи имат много положителен ефект върху тялото и ако се правят правилно и натоварват комплексно, са не по-лош вариант от фитнеса  Peace

Колкото до млеката, и аз съм на същото мнение за Елена. Иначе пък сиренето им го обожаваме, мъжът и детето с него ги гощавам (аз в минало време  Laughing). Домлян май засега ще е моя избор.

Кукъри, шунковари, нямам таквизи уреди аз из нас  Crazy

# 582
Затова и ядем кисело зеле, но преди това го обезсоляваме във вода.  Peace

Честити свалени килограми, Des IvHug

Мерси Смайлс, започна да ми хресва БАВНОТО сваляне на килограми  hahaha

Киселото зеле с патешки шийки  Joy Joy Joy (шегичка Hug)
Защо, каква е цената на конското, аз го купувам по 5 лева, а телешкото по 7.....
Що бе, какво им е на патешките шийки.....аз както обичам да гриза кокали, са ми супер......даже котката ме гледа на криво. Тя капризна, такива неща не яде.

# 583
  • Испания

Що бе, какво им е на патешките шийки...

Нищо им няма. Само не са режимни.  Wink

# 584
Да де, аз си купувам пилешки.....не се замислих, че патешките не са режимни  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт