Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 34 242
  • 730
  •   1
Отговори
# 585
Да де, аз си купувам пилешки.....не се замислих, че патешките не са режимни  newsm78

Именно Али и аз така пробвах да мина с патешки, амаааа греда хаха

Да, цените за слайсовете говоря, 5 лв за 12 парченца, глуезотийка  Wink

И умерените като трудност упражнения вкъщи имат много положителен ефект върху тялото и ако се правят правилно и натоварват комплексно, са не по-лош вариант от фитнеса  Peace

Кукъри, шунковари, нямам таквизи уреди аз из нас  Crazy
Peace и аз така

# 586
Щото сте работни булки. Аз понеже съм мързелана си купувам уреди, дето сами готвят, че половинът като е на работа, да има кой да го замества.

Ама аз говоря, че килограм конско месо купувам на 5 лева, а телешко на 7-като, че ли не е много скъпо  newsm78

# 587

Ама аз говоря, че килограм конско месо купувам на 5 лева, а телешко на 7-като, че ли не е много скъпо  newsm78

ама от "най-работната" съм поне аз  hahaha hahaha hahaha
Къде е това конско 5лв кг в Лидл?

# 588
  • Испания
Щото сте работни булки. Аз понеже съм мързелана си купувам уреди, дето сами готвят, че половинът като е на работа, да има кой да го замества.

Мнооооооооооооого съм ти гневна.  smile3515

# 589
Що бе, Смайлсче. Щото съм мързелива ли. Ама той половинът виновен. Аз бях мноУ работна, ма нали знаеш, като има по-работливи от мен, гледам да се не пречкам, та се разглезих.
Да бе в Лидъл конско!!! Купуваме го от познати, които колят .....и телешкото също. 

Да, ама вчера се радвам на котката, само , както аз с знам, щото рунтава една такава и предразполага към мачкане, та и вика : Бягай, докато е време, щото така като те гледам май си режимна Simple Smile

# 590
  • Испания
Що бе, Смайлсче. Щото съм мързелива ли. Ама той половинът виновен. Аз бях мноУ работна, ма нали знаеш, като има по-работливи от мен, гледам да се не пречкам, та се разглезих.

Тц.  Naughty

Заради рецептата за бахура. Нали правих преди 2 седмици. Започнах да го ям в събота вечерта /това, което беше останало от пълнежа/. Неделя, понеделник, вторник и сряда - сутрин /с хляба от трици/, обед и вечер. Пре-кра-сен!

Бях решила да не правя повече, че първия път кълцах цял ден, ама... Мъж ми днес е вкъщи, та го хванах да кълца и сега пак правя бахур.  Embarassed

Освен това, за тези дни кантарът падна с 2 кг.  Shocked

# 591
Ми чудно....сега опитай и това със зелевата чорба.....айде аз като опитам ще кажа дали е солено. Гледам, че се връзва с хирургически конец, за да стане на едни красиви квадратчета и после се вари в зелева чорба, разредена с вода, и се добавя дафинов лист, бахар и чер пипер. После пак се затиска и след 24 часа се яде  Rolling Eyes

# 592
  • Испания
Зелева чорба у нас - йок.  Crossing Arms Преди години правих кисело зеле в една кофа. Стана страхотно, ама усмърдях блока.  hahaha

Дайте идейка за нещо със спанак,освен с яйца,нещо по- интересно:)

Виж какво още ти намерих /толкова рецепти станаха, че вече не ги и помня всички/:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg27834391#msg27834391

Последна редакция: сб, 30 яну 2016, 15:19 от smileys

# 593

Да бе в Лидъл конско!!! Купуваме го от познати, които колят .....и телешкото също. 
Алина има бе, ама пакетче със слайсове и за 100гр давам 4.99лв затова казвам, че е глезотийка Wink

# 594

Алина има бе, ама пакетче със слайсове и за 100гр давам 4.99лв затова казвам, че е глезотийка Wink
Има конски колбаси в лидъл Simple Smile

# 595
Има конски колбаси в лидъл Simple Smile
Е та точно Joy Peace

# 596
Ааааааааа, ама аз пак да кажа, че съм блондинка. Аз правя на синковеца конско филе в сушилнята за зеленчуци. Става точно за 2 дни и е много щастлив. Аз,обаче солено не мога да ям, та си го хапвам варено без сол.

# 597
Момичета, имам нужда от приятелски тигани. Не че съм се отклонила, не, но нещо се вкисвам, мотивацията се изпарява и ... не ми е за първи път. Какво правите в такива случаи?

Иначе днес имах една супер изненада, приятна! Кама3ка  bouquet
Та... да идват тиганите...

# 598
Момичета, имам нужда от приятелски тигани. Не че съм се отклонила, не, но нещо се вкисвам, мотивацията се изпарява и ... не ми е за първи път. Какво правите в такива случаи?

Иначе днес имах една супер изненада, приятна! Кама3ка  bouquet
Та... да идват тиганите...

Аз не схванах Embarassed Rolling Eyes

# 599
Чак пък тигани  Mr. Green
То и аз от 1 месец тъпча тука 1 кг нагоре-надолу и почвам да се изнервям чат пат  Crossing Arms
Че и таз седмица съм с дребната сама и без кола (а и на всичко отгоре се очертава да се разболява), на работата съм сама (нямам опция да взимам болничен точно в тоз момент), дойде ми (боли ме корем, глава и се чувствам като балон)  Sick .. и даже шоколад не ми се яде, толкоз ми е вкиснато  Rolling Eyes

Инчае какво правя... мия си зъбите  Mr. Green Действа ми много освежаващо и отказващо от прегрешения.. може и по 2-3 пъти на час в кризи  Joy

Оплачи се  Hug

Общи условия

Активация на акаунт