Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 34 477
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Деска,не обичаш ли телешко? Аз го обичам повече от пилешко ,да не говорим за свинско- въобще не го ям!
 Дайте идейка за нещо със спанак,освен с яйца,нещо по- интересно:)

# 556
Привет на всички  Simple Smile, видях че и вас ви заинтригувах  Wink!
Това което ми каза мацката, е че в тези с 0,1% масленост се слагат остатъчните "материали" и се сгъстяват с палмово масло....и с две думи:-купувай си по-добре масленост 2%.....после ми разказа как се правят колбасите....как всичко идва в пакетчета!!.....смесват се и се получава пуешко филе...шунка....а преди години като бях на режима колко пуешко филе съм изяла!!!.....та заради това си купих и шунковар....от много време не съм купувала шунки и колбаси, и снощи  малкия ме помоли да му купя шунка, хапна той и след малко ми каза: мамо, ама много ми е гадно в устата, едно ми е такова солено и все едно имам нещо на езика залепено...... това е моя избор и не искам на никой да промивам мозъка!  Hug

# 557
  • Испания
Дайте идейка за нещо със спанак,освен с яйца,нещо по- интересно:)

- Пуешко със спанак е много вкусно.

- Спаначена супа.

- Спанак с яйце и шунка: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg21032288#msg21032288  

- Спаначени мъфини: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19291752#msg19291752

- Спаначени пити: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=589897.msg19080173#msg19080173

# 558
Привет момичета. Hug Аз тези дни малко обърках нещата  Embarassed и затова не се вясвам.Но ви чета  Grinning
Незнам как е при вас, но аз леко кривна ли от пътя край.Трябва да спазвам стриктно правилата/задължително при мен тябва да има строги правила/ в противен случай се провалям ако си позволя леки своеволия  Confused Но не се отказвам. Crossing Arms
Между другото опитах се да направя бонбоните с шоколад-пълен провал.Явно трябва още един картон яйца да изхабя докато направя нещо сладко/както беше с хляба  Laughing Laughing Laughing/
Аз вземам на Верея и киселото и прясното по 0.1%.Киселото ми е доста блудкаво.Аз принципно обичам гъстите мазни млека като сметана  да са  Embarassed Embarassed EmbarassedВчера от Лидл си купих обезмаслена извара-незнаех че имат такава.
kalpol много си права за съжаление всичко  е пълен боклук Sick

# 559
мда... и палмови мазнини продаваме..
За съжаление има и читави такива, но в БГ масово се ползват най-евтините.. и съответно най-шит от всички на пазара Sad
Единици са производителите, които могат да си позволят да работят с нехидрогенирани, без транс...

# 560
Смайлзче,страхотна си! Hug
Тези мъфини много ми допаднаха,но какво точно сирене да използвам- тук обезмаслено топено нямя,а какво е сиренето  за мазане?Ескузияята ли?

# 561
  • Плевен
Елеа, може и това да модифицираш по дюкански със спанак! Замести сиренето с извара и бекона с филе или някакво месце, може и сьомга пушено филе... Една дюкеса го беше правила сполучливо - Галаелуард - ако не се лъжа (какво ли става с нея?!?) - http://yoli-www.blogspot.com/2008/09/blog-post_7894.html
А, докато търсех линка и са ти отговорили, но нищо!
Елси, тогава в релси!!! Laughing

# 562
  • Испания
Смайлзче,страхотна си! Hug
Тези мъфини много ми допаднаха,но какво точно сирене да използвам- тук обезмаслено топено нямя,а какво е сиренето  за мазане?Ескузияята ли?

Да. Ескуиза 0,2%. Мисля, че може да се замени и с извара. Както съм писала под чертата, не слагах мляко на прах.

# 563
Дъщеря ми преди време ми каза, промили са ти мозъка! Може и да е вярно  Wink, но няма как да не  се доверя на моята позната....като фирмата и е основен вносител в България на тези боклуци!!!

# 564
Благодаря,отново  Смайлзче:)

Архмихче,твоето предложение също ми допада,но нямам никаква шунка или филе - знаете,от тях се отказах,защото ми пречат на режима...Но може вместо месо Чери доматки:)))

# 565
Много писане, много нещо, браво, момичета  Hug
Аз днес пак се размазах във фитнеса, дето се вика не мога да си кажа името сега  Grinning
За вечеря съм на пилешка супичка и бутчета за мезе  Mr. Green
kalpol, благодаря за разясненията за млякото, категорично вече ще си вземам 2%.
Какви марки кисело мляко купувате, момичета? Аз редувам Родопея с Домлян, като второто ми е по-вкусно някак  Wink
Мои познати ме снабдиха с 1 кг страхотно изглеждащо филе риба тон, та се чудя сега и ровя из нета за подходящи рецепти  newsm78
Хубава вечер  Heart Eyes

# 566
  • ...на безопасно
Кисело мляко Елена вземам аз.

# 567
привет, група  Hug
момичета, които споделяте за изтощителния си фитнес, чета ви и тайничко завиждам  Embarassed разкажете за първият си път във фитнеса - как се престрашихте. Не съм стъпвала в зала от повече от 10-13 год. В момента с тези много килограми може би и мястото ми не е там.  Confused А и около мен няма някой, на който да му се ходи, за да сме си компания.

# 568
  • София :(
          Добра ви петъчна вечер, момичета  Hug
    Аз, предвид разходката си тези дни, не съм имала близка среща с мосю льо Кантар този понеделник и хабер нямам какво се случва. Уж държах слонопраса на къс повод, но... знае ли се  newsm78 Е, следващия понеделник е близичко и ще стане ясно.
     Гледам, за какви ли не неща сте си бъбрили тези дни, не че сега го открих де - всеки ден ви чета, но основно май за ядене и сладичко - чревоугодници такива  hahaha А мен ме мързи да готвя... карам на нещо бързо метнато на грил тигана или във фурната, в много краен случай готвено, основно събота, неделя... Пък и рибката, варените яйца и пилешките пържолки по-лесно се разхождат до работа и по-чисто се ядат, ако остане време.
     Виждам тук една девойка, kalpol, която ако веднагичски не издаде от къде да се сподобия с шунковар в българско ще секвестирам нейния  Naughty Моят английски дядо Коледа ми забрави поръчката за такава урудка май  Rolling Eyes , а с подръчни пособия просто не се получават нещата.
     Май ще се наложи по-честичко да се разписвам, че докато ви чета вечер се сещам много неща, а сега просто не мога открия кой какво е питал, не че не са му отговорили де, ама и аз да си кажа  hahaha
     За това сега ще ви пожелавам лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug

# 569
Родопея тц
Елената отдавна я развалиха
Домлян или Верея 2% по БДС взимам / ако намеря Жълтуша или Родопчанка предпочитам.

Общи условия

Активация на акаунт