Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 908
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Испания

Надявам се да ме подкрепите и да си върна предишната усмивка и настроение.
Липсват ми страшно много срещите,които ми действаха много стимулиращо.Надявам се да ги подновим.....
   Като цяло съм мотивирана,но...и притеснена.
Това е...

Знаеш, Бубче, че имаш безусловната ми подкрепа. Знаеш как и ще успееш. Освен това си майстор в кухнята. Не се притеснявай!  Hug

Виж, за срещите няма как да помогна.  Joy Анчето, Мимс и останалите софийски дюканки имат думата.  Simple Smile

# 631
  Добро утро от мен  Heart Eyes
 Почти ви изпуснах, но използваах уикенда да си наваксам със съня и да се възстановя от ужасния вирус, който ме беше пипнал. И до лекарства стигнах, но нямаше как.
  Днес се измерих 72.9, на линийката съм си. Не съм тренирала цяла седмица и ми е търсене. Днес ми е ПЗ ден и ще ям салата с риба тон, сьомга и варени яйца и за обяд и за вечеря. Нямам ищах за готвене, съпружието ще живее на сандвичи и паста за вечеря  Crossing Arms
 За закуска си забърках триците в кисело мляко, дори хляб не ми се прави.

Добро утро  Hug

Имам въпрос - какво се случва в 3та фаза? Може ли пак да се сваля или по-скоро се задържа?
Започват ми пътуванията по-рано от предвиденото и не знам дали не е по-добре да се прехвърля в 3та или да драпам на 2ра с елементи на импровизация, където не е възможно да спазвам на 100% ... Голямо чудене му се чудя  Rolling Eyes
При всеки е различно. Предният път като правих Дюкан продължих да свалям в 3та фаза и то със сериозни темпове. Не исках повече да отслабвам, та се наложи по-либерално да го давам, защото наистина бях станала много слаба и не исках повече. В същото време имаше Дюканки, които започнаха да покачват бавно преди да заковат по-постоянно тегло. Всеки организъм е различен

# 632
Здравейте. Миналата година по това време бях тук, свалях много бавно. Но смятам пак да почна. свалих 8кг, който си качих даже 10. Сега имам да свалям 16. 55 да стана пак ще е ок, може и 10 да сваля важното е да са толкова. Все ми се иска да стане за 2м, но няма как. Тренирам усилено 2дни в седмицата, а в другите дни по-леко. Това е, да видим до кога ще съм тук. Мислех да съм моно, но нещо не издържам там.
Късмет.

# 633
Здравейте и от мен  Peace
Днес беше ден за готвене, направих пилешки бутчета с марината от кис. мляко, горчица и подправки (под настъвленията на Смайлс разбира се Hug )
Станаха страхотни, снощи ги накиснах, днес ги изпекох, ще кача снимки, че просто много ми харесаха!!!

После си напрвих кюфтенца от телешка кайма за да имам през седмицата  Wink

И накрая направих не режимно brownie на мъжа, че да не заслабне покрай мен hahaha (облизах си пръста веднъж... не издържах newsm45)

Върнах се пак към тренировките в домашни условия и се чувствам много добре. Кантара пак показа 69.8кг, но нали е под 70 вече не може да ме събори  Joy

On the run не знам какво да ти кажа за 3та фаза, предния път като правих режима и си спомням, че свалих килограмите и после почнах сама да се захранвам, не направих 3та! При мен нямаше йо-йо ефекта, но този път мисля ако е рекъл Бог, да си изкарам всичко.

# 634
Здравейте. Преди две  години за първи път пробвах диетата и постигнах  желаният резултат. Във  времето  занемарих  диетата ,четвъртъка не го  спазвах ,както  и  последният  етап. Преди месец пак опитах,но  вече  този  резултат  го  няма. Наясно  съм,че  втори   път  диетата  не  действа,поне  съм  чула и от  личен опит така  си  мисля. Вие  как  мислите? Има  ли  някой от  вас,който  я  е  правил два,три  пъти  и  да  има  резултат? ! Благодаря ви.

# 635
мисис бос диетата действа и втория и третия път,но малко по-бавно се случват нещата и естествено трябва да си малко по-мотивиран и упорит за да не се откажеш.Продължавай,ще видиш,че ще има резултат. Peace

# 636
Няколко стограмки надолу от мен за днес  Grinning
И аз след малко ще се развихря в кухнята, че съм си наумила това онова.
misis bos, няма такова нещо режима да не действа при повторение, просто стават по-бавно нещата  Peace
Мери, как си ?  Hug

# 637
Десиииии и аз това готвя Simple Smile
Бутчета с горчица, кисело мляко и розмарин ... И доработвам малко, добре че дребното послушно си гледа Дора  Sunglasses

# 638
Ври супер съм си Simple Smile Смъкнах 3.5 и вече две седмици единия ден 80,другия 79.5,80,79.5 и т.н та сега чакам да видя кога ще покаже примерно 80.1 или 79.6 или каквото и да е друго Crossing Arms

# 639
Ври супер съм си Simple Smile Смъкнах 3.5 и вече две седмици единия ден 80,другия 79.5,80,79.5 и т.н та сега чакам да видя кога ще покаже примерно 80.1 или 79.6 или каквото и да е друго Crossing Arms
Сладурка!  Heart Eyes Ами пиши по-честичко де   Hug

Я ми обадете по-запознатите, ако имам риба в консерва, която е в сос със зехтин, има ли вариант някакъв да я отцедя, че да се премахне тоя зехтин и да става рибката за режима? Че пусто едно кило имам, какво да я правя  ooooh!

# 640
Мери и аз така се въртя, ама около 69.. пууу голям зор  ooooh!
Обаче си купих едни много яки летни къси гащи на Адидас  в компелкт със сандалки  Whistling и се надъхвам да се надена в тях до лятото  Laughing Засега са ми като клинче.. а ако ги закопчая ставам като мишелинче  Joy Joy Joy
Иначе ентусиазъм не ми липсва Simple Smile Simple Smile

# 641
Лятото, морето, късите панталонки винаги са били основен стимул  Peace Grinning

# 642
Десиииии и аз това готвя Simple Smile
Бутчета с горчица, кисело мляко и розмарин ... И доработвам малко, добре че дребното послушно си гледа Дора  Sunglasses

Всичко изядох, цялата тава ометох, няма, свърши  Joy Joy

Засега са ми като клинче.. а ако ги закопчая ставам като мишелинче  Joy Joy Joy

Мнооого ме разсмя  Hug И аз така се стимулирам, само, че с едни дъки  Wink

Я ми обадете по-запознатите, ако имам риба в консерва, която е в сос със зехтин, има ли вариант някакъв да я отцедя, че да се премахне тоя зехтин и да става рибката за режима? Че пусто едно кило имам, какво да я правя  ooooh!

Кари, аз снощи се наиграх с една херинга, какво съм гледала какво не, но като отворих плува в олио и соленаааа... Аз изцеждах на кухненска хартия... пресуших я направо, ама солта много я усещах   ooooh!ooooh! Херингата поне е на големи пърчета, ама за консерва  newsm78

Мери браво бе браво  Peace

# 643
  • Плевен
Привет, сладури!
Режимът винаги дава резултат! Единственото условие е да се спазва!
Кари, изцеди си зехтина в друг съд и си го ползвай за семейните салати.  Рибата пък си я хапни с лекия толеранс от омазняването.  
Фракталче, късно прочетох за състоянието ти и се надявам отдавна да си го забравила! Но точно бих ти препоръчала винаги да се измъкваш по този начин- с движение, разходки, гимнастика, танци. И да помниш, че винаги отминава. Ааа, стига се въртяхте около печките и мивките. Хвърлете една тава месо да се пече и се поглезете с нещо, което ви харесва!
За протокола имам още 400 грама надолу и съм супер стриктна. Впрочем понякога си резвам резенче кашкавал. И съм всеки ден на ПЗ! Но съм намалила млечните до 1 кисело мляко на ден. Нищо тричаво не правя като сладкиши, но си ги хапвам в 10 с малко мляко. Другото по- различно от това, което правех до скоро е да си хапна хубаво в доволно количество месо и салата и поне 4-5 часа не ми се яде. Така си давам и почивка на стомахчето, а и си свикнах в определени часове да ям. Да не говоря, че ми е изчезнало и желанието за десерти. Ходя през ден на фитнес и само се радвам на ежедневни малки, но редовни минуси!!! Кеф! Лека нощ!

# 644
Добро утроооооо  Hug

Айде да изписвамe таз тема, че то се е видяло няма да е сваляща  Crossing Arms Чакам новата.
То бива бива, ама пък +/- 200-300 гр. да си ги връткам почти месец  newsm78 Но и аз съм проклето и не се отказвам, а и сантиметъра и той помръдва на пук поне малко. Та не е без хич.

Понеделник заминавам за Виена, надявам се да успея поне ПЗта да докарам правилно.

Общи условия

Активация на акаунт