Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
-
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
-
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
Ако тялото не понася овесени трици, те могат да бъдат заменени с 1 супена лъжица ленено семе + 1 супена лъжица чиа + 1 супена лъжица сусамово семе. Тези семена съдържат същото количество полезни фибри и имат същия ефект като триците - извличат и отстраняват токсините и вредните вещества от тялото, както и подпомагат изгарянето на мазнини.
-
Какви са основните предимства на диетата на Дюкан?
-
Какво представлява редуването на ПЗ/П дни в режим на Дюкан?

Ахем, имам бизнес идея, по-точно, а за бизнес план колективният дюкански мозък може да помогне.
Пише: За сега в България не ми е известно да има ентусиасти да отглеждат за удоволствие или за бизнес АЛПАКА.
Големи сладури!

Забърквам си сместа като за истински палачинки - 1 яйце, 1/2 чаша прясно мляко, на око де, 3 лъжици трици и щипка сол, но само щипка. Оставям да постои докато триците поемат течността и доливам по малко вода докато стане с гъстота на палачинково тесто, боза демек. Нагрявам добре обикновен не много голям тефлонов тиган, на палачинковия така и не ми се получиха, пръскам преди всяка обилно с "вълшебния" спрей от горната част, сипвам по 3/4 черпак и разнасям добре. Намалявам огъня и пека докато по краищата започни до кафенее. Обръщат се много лесно с широка шпатула от
Прибирам в кутия с капак в хладилника и си го хапвам намазан на тричаво хлебче за закуска или с лъжицата за междинна закуска.