Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко калории има в едно пиле и какви са неговите размери?
-
Какви са основните принципи на диетата на Дюкан?
-
Какви са алтернативите на овесените трици в диетата на Дюкан?
Ако тялото не понася овесени трици, те могат да бъдат заменени с 1 супена лъжица ленено семе + 1 супена лъжица чиа + 1 супена лъжица сусамово семе. Тези семена съдържат същото количество полезни фибри и имат същия ефект като триците - извличат и отстраняват токсините и вредните вещества от тялото, както и подпомагат изгарянето на мазнини.
-
Какви са основните предимства на диетата на Дюкан?
-
Какво представлява редуването на ПЗ/П дни в режим на Дюкан?
Тъкмо се израдвах, че имаш -700 грама и после като прочетох за плюса...
. Сигурно е задържана течност това. Ще се махне! Пий си водата и не го мисли! И аз съм на тема пастет от пилешки дробчета, защото така си останаха половината от една тава и няма други желаещи за тях. Ще се движа довечера по твоето изпълнение на рецептата. Бях си копнала от един вестник на Кауфланд рецепта за подобен пастет, но е мъъничко нережимен. Ето я нея:
) корема още ми е подут и леко ме боли, а снощи заспах чак в 1.30, станах в 6.00; Предната сутрин пък се събудих в 4.00... и не можах да заспя после - та от недоспиване ще е слабото ми сваляне. Довечера ще го засиля в залата аз!
Така, така - почна да си готвиш и супички, и други неща - поздравления! 

Това ще рече, че в храненията трябва да си има протеини и като гарнитура/добавка или разнообразие и зеленчуци 

Тук при нас е най-актуалната информация май. Както и по-рано сме коментирали, Дюкан непрекъснато адаптира режима, разширявайки списъка с храните (както режимни, така и толерирани), като вероятно целта е да направи режима по-лесен за спазване поради по-малкото ограничения. Това е нож с две остриета - свалянето със свинско (само пример) може да се окаже по-бавно и съответно демотивиращо, и за мен лично - допълнителното разнообразие внася повече неизвестни, с които трябва да се съобразявам, да се наблюсавам как ми се отразяват и пр. Сравнявам с 2007, когато списъкът беше сравнително кратък, спазвах си го без проблем и резултатите бяха бързи. Е, и килограмите, които исках да махна бяха много повече, и годинките бяха с 9 по-малко, и се движех повече... Уффффффффф оплетох се. Както и да де, исках да кажа, че трябва да се внимава с нововъведенията. Иначе приветствам идеята за използване на хуск, чия, ленено семе, всякакви трици (пшеничени, ръжени, ечемичени) за разнообразие вместо само овесените през 3 и 4 фаза (особено четвърта); използването на фибри в ежедневието е чудесен навик; в първа и втора - засега ще използвам предимно овесените, по старорежимному.