Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 767
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро!

# 301
Цитат
Оле за кои гъбоци говориш, да не би и алги да си отглеждаш. Щото тук в хладилника любимият си отглежда какви ли не "домашни любимци" /той затова не смее да си вземе орел, че орелът като умре да не тъгува  Joy/
Бебетата-гъбоци са комбучката Коко и медната комбучка Джун Сяо Пин. Добре, че пият чай, захар и мед, че както се размножават, досега да съм фалирала... За съжаление, в 1 и 2 фаза не може да се пие, поне докато не пристигне уреда за измерване на захарта, но правя оцет и външно за косата използвам. И раздавам на приятели, само ме е страх да не намалеят (прителите имам предвид).  Laughing Ако някой има желание, да кзава - пращам, само да се стопли малк времето, че да не загинат по пътя.
Цитат
Фракталче, ти 1/2 кг протеин за колко време го изяде, че май с доста бързи темпове се стопи, щом ще поръчваш нов.
Поръчката е от края на декември, но поне 100-150 грама хвърлих - неудачна рецепта. Най-много отива за пастата; вчера забърках вариант 2, не съм мерила колко грама, на око към 70-100. Иначе в гофретите последния месец слагах глутен вместо нишесте, и изобщо се опитвах да заместя нишестето навсякъде, та затова бързо свърши.
Цитат
Жива тема - не, ами препускаща като кученцето на Алинка ... до магазина за домати!
Море, като прегрешили дюканки, подгонени не от щраус, а направо от кайман.

# 302
Ври, айде аз съм на възраст и забравям, ама ти , младо момиче, явно се опита да ми покажеш нещо, пък забрави да го пуснеш  Joy
Булка, пуснах ти едно тематично цитатче от 2014 г., гледай по-осторожно  Mr. Green Whatever  Peace
Архмихче  Heart Eyes Браво за пастета  bowuu

Ааааааа  Hug.

Аз снощи изядох цеееелият вулкан-той беше от месо. Ми 200 грама конско, но все е нещо, дори си е голямо постижение.  Rolling Eyes

Аууууу и комбуча сме отглеждали, само дето нямам идея какво стана с нея. Сега едни алги дремят в хладилника-били преспани, ама и те се хранят със захар и сушени плодове и приличат на медузи....

# 303
Тери, ще ги свалиш и останалите, важното е да си добре здравословно  Peace  Heart Eyes
еleaa, то време за обяд стана, бе моме  Grinning
Аз здраво зациклих, не знам домати ли, какво, но си стоя на едни и същи кг и това е. Това плюс качения един кг и горница, който се появи от не знам къде. Тъпа работа  Crossing Arms  Sad

# 304
  • Плевен
Ооо, Алинка, аз мечтая за 7-цата, ти - 6!?! Къде ти! Въртя се около 84-85 кг. Два трайно съм качила от лятото и не мога да ги сваля. А пък 2-3 бях и по-нагоре по празниците... Laughing
Ври,  Hug Heart Eyes
Тери, може и да е така! Но то толкова е модерно в наши дни да се говори за стреса и как всичко го причинява, а пък той как води до всички болести... че нямам думи! Боже, Тери, тъкмо щях да питам дали си оздравяла! Ужас! Как си сега? Не се изтощавай допълнително, де!
Степчетата вземете, че ги забравете, сладури! И вчера пак четох за тоз аспартам! Минете на по-малката отрова от тези подсладители... А и за този маслен спрей ме подсетихте - няма да се умре от няколко капки зехтин за намазване на тигана! Нито ще се стопира отслабването! По-малко химии = на повече здраве! Режимите, претоварването и физически и психически - изтощават организма и отслабват имунната система. Защо да се разболеем и да прецакаме слабеенето с тези лекарства после... Умната!  
Не мога да постна, бе - 4 нови отговора! И не успях и триците си да изям - ще обядвам с тях, то е ясно! Само си пийвам от бутилката с вода до мен на бюрото и съм го ударила петъчно през просото! Laughing

# 305
  • Испания

Алинка, годжито не е толкова толериран, колкото направо много препоръчван продукт от Дюкан  Peace

Не е толериран, а разрешен, щом може да се консумира от първа фаза. Не го махам от таблицата, защото си беше там, а и така му се обръща внимание.  Wink

fractal, много сме, силни сме. Неслучайно Дюкан ни е отделил място в испанската книга.  Wink  Hug  МерсОЙ за протеина.  Hug

# 306
  • Плевен
Ми да - де - тя това казва и Ври! - че годжито е препоръчвано!

# 307
Ми да - де - тя това казва и Ври! - че годжито е препоръчвано!

Ти що ми избягваш въпроса? М?  Crossing Arms

# 308
Цитат
Степчетата вземете, че ги забравете, сладури! И вчера пак четох за тоз аспартам! Минете на по-малката отрова от тези подсладители... А и за този маслен спрей ме подсетихте - няма да се умре от няколко капки зехтин за намазване на тигана!
+ 100! Но ако трябва да съм честна, и степовете, и пръскалото изиграха своята роля в началото на режима, когато все още сладкото ми липсваше. В дългосрочен план не бих ги използвала. Степовете - чат-пат, за дизайн, за нещо суперспециално, само тогава.

И за стреса - така си е. Когато съм под пара, всичко ми е криво, даже май и имунната система се скапва. На млади години отслабвах от напрежението, а сега задържам или даже качвам, макар че ми изчезва апетитът и да искам, не мога да ям. Ама така ще е, цял живот съм я побърквала моята организма с диети и експерименти, в един момент почва да буксува.
Цитат
Аууууу и комбуча сме отглеждали, само дето нямам идея какво стана с нея. Сега едни алги дремят в хладилника-били преспани, ама и те се хранят със захар и сушени плодове и приличат на медузи....
Аха, това са водните кристали, още наричани воден кефир. Ако имате излишни, се записвам. Praynig Много са ми интересни тези животинки, ех, да имах лаборатория...

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 11:27 от fractal

# 309
  • UK
Дюканките са активизирани! Лято иде, банските ни чакат. Crazy

Ври-  Hug ти да не си много low fat? Мазна риба ще стимулира отслабването.

Всъщност при Дюкан има мазнини. В жълтъците, рибата, всеки вид месо. Разнообразното ядене е важно.
По-малко химии = на повече здраве! Режимите, претоварването и физически и психически - изтощават организма и отслабват имунната система. Защо да се разболеем и да прецакаме слабеенето с тези лекарства после... Умната!   
Peace Peace Peace

Пастет трябва да се организирам да направя. Много полезен и вкусен протеин. Peace

# 310
Много често срещам че някои от рецептите ги приготвяте в МВ newsm78 Аз много не я обичам-дали със същия успех ще стане в обикновена фурна?Или трябва да се промени рецептата.Примерно днес си харесах един шоколадов чийзкекй  Mr. Green Него мога ли да го пека в обикновена фурна?

# 311
  • Испания
Много често срещам че някои от рецептите ги приготвяте в МВ newsm78 Аз много не я обичам-дали със същия успех ще стане в обикновена фурна?Или трябва да се промени рецептата.Примерно днес си харесах един шоколадов чийзкекй  Mr. Green Него мога ли да го пека в обикновена фурна?

Може. Преди писах, че предпочитам МВ, защото става по-бързо и икономично.  Laughing

# 312
Дайте някаква вкусна рецепта за калмари?
Фракталче, и аз спирам да ям, когато съм стресирана, а качвам. А по отношение на степчетата и подсладителя, предпочитам да не хапна сладко, но газирано /кола лайт/ и "отрова за мишки", т.е. аспартам не доближавам.....

# 313
 Laughing  А така.То не се знае дали и аз няма да прибегна до нея  Laughing

# 314
Всъщност при Дюкан има мазнини. В жълтъците, рибата, всеки вид месо. Разнообразното ядене е важно.
С ръце и крака подкрепям! В края на краищата, целта е да решим здравословен проблем, а не да създадем нов такъв.

Калмари - пълнени, като шкембето; рингове с панировка от яйце и трици (и царевично нишесте върви); къри...

Общи условия

Активация на акаунт