Хамбургерите игнорираме и храната по дюкански си планираме - 281

• 33 778
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
Тъй, тъй, Тери, може и да си много права... Ама аз нали пусто не ям много от месата, които са разрешени, и избора ми, както нееднократно съм писала, е основно пилешко, малко видове риба и телешка кайма. Трудна работа  Crossing Arms ooooh!
By the way, "офишъл" от днес вече не съм Ври  Laughing

# 316
Здравейте и от мен  Simple Smile

Когато правите хляб, къде го съхранявате... при мен стои около седмица и повече, че ям по 2 филийки сутрин само. Понеже вътре има 4 яйца и се чудя? newsm78

Иначе сега съм в застой още и още вече 4ти ден... 70.7кг поне не е повече след тези коремчета от сьомга мислех, че ще съм 3 кг нагоре  Joy

# 317
Здравейте и от мен  Simple Smile

Когато правите хляб, къде го съхранявате... при мен стои около седмица и повече, че ям по 2 филийки сутрин само. Понеже вътре има 4 яйца и се чудя? newsm78
Режа на филийки и по две в торбички за сандвичи във фризера; после ги слагам директно в тостера (има функция размразяване) и стават като прясно изпечени, хурпкави.

# 318
Ауууу, ужасТници такива  love001 От сутринта се въртя в един омагьосан кръг заради вас. Тъкмо тръгна да пиша в темата и то пак има за четене, докато изчета всичко, те ми намерили работа..та те така  Simple Smile
Фракталче, ти си направо цяла енциклопедия. Въобще няма да се товаря да помня, ако се наложи направо ще си те употребя  Mr. Green

Карина  Hug / за да свиквам с новото ти амплоа/. Ще тръгнат пак надолу килограмите, може да си в плато. ...Абе ти си знаеш, не си от вчера на режима.
ArhMih, права си, въпреки, че и аз ги ядох пустите му степчета в началото. Вярно, едно пакетче кажи речи за цял месец и все си търсех оправдания. Но пък като се замисля, кремчето със степ, канелените бисквитки и три, четири пъти крем карамела са единственото сладко което съм консумирала.

Ще взема да направя и аз един пастет, нищо, че не съм много по дробчетата.....Тери,  греша ли или ти имаше рецепта за някакви дробчета с канела? Помня, че я правих и ми хареса...отивам да я търся  Mr. Green......редактирам се - намерих я, ама е за кюфтета  Mr. Green
Des Iv, аз лично, в хладилника, но при мен нищо за ядене не се задържа повече от три дни  Simple Smile
Днес ми е втория протеинов ден. Снощи се вихрих, а сутринта забравих всичко в къщи. Поръчала съм да ми донесат храната, но нещо се бавят. Добре, че в службата по стар навик си държа рачешки ролца и тофу, което всъщност отчитам като грешка, защото и в четвърта по стар навик продължавам да си хапвам по пет пъти, а май трябва да намаля храната.

На всички успешен и отслабващ ден.

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 12:57 от Пиратка

# 319

Режа на филийки и по две в торбички за сандвичи във фризера; после ги слагам директно в тостера (има функция размразяване) и стават като прясно изпечени, хурпкави.
Да, супер идея, благодаря Hug

Пиратка при мен нещо се задържат нещата, незнам много ли правя какво... Но и за хляба специално бавно отива..

# 320
Купих си аз едно килце пилешки дробчета, но преди пастета ще спретна половината от тях с малко гъбки и праз на тиганче довечера, ммм  chef
Пиратче  Hug

# 321
Купих си аз едно килце пилешки дробчета, но преди пастета ще спретна половината от тях с малко гъбки и праз на тиганче довечера, ммм  chef
Пиратче  Hug

Кари току що ми даде меню за утре, освен ако праза не се окаже, че може и в П дните newsm78

# 322
В П дните може, само ако е в малко количество, като подправка един вид  Peace

# 323
В П дните може, само ако е в малко количество, като подправка един вид  Peace

Hug супер имам и аз вечеря значи  Wink

# 324
  • Плевен
Мира нямате днес, палавници такива!
Алинка, отговорих ти аз, ама ми замина назад поста! Ти влюбена ли си, та толкова се разсейваш, бе либоф? Чети, де! Ама чети наред и внимавай!  Laughing Ще вземеш да напълнееш от някоя печатна грешка, ей! Аз калмари купувам на туби, варя за малко във вода и нарязвам на малки парченца за един коктейл заедно с рачешки рулца. Обаче, за да е режимен се замества майонезата с изцедено кисело мляко (не е гот като оригинала на рецептата, но се доближава!!!), добавям сварено нарязано и то на ситно яйце, бял пипер, изцеден лимонов сок, копър и 2 с.л. бяло вино; Прочете ли?  Laughing
Каринчетооо, добре си измислила ястието с дробчета, лук и гъбки... Моите пък "бленували" за филийки с пастет, но аз като съм си сипала моя натюр в непрозрачна купа и не знаели какво съкровище има в хладилника! Аз по твоята рецептичка с киселите краставички, но съм набарала едни лютиви бейби краставиченца и сложих 5-6 броя. Експериментът ми е в добавката на желирано прясно мляко - т.е. в половин чашка топло мляко разбърках половин пакетче желатин, за да съм сигурна, че сместта като цяло ще се сгъсти и леко ще стегне. Говорихме си преди за подправките - чер пипер, бял пипер, куркума, малко чесън на прах, (лук си имаше в печените дробчета) и нарязах на ситно малко магданоз. Добавих и ей така за разкош 2 с.л. сухо мляко. Чак днес се загледах в съдържанието му: да - 1,5 % масленост, но  - белтъчини - 34g(?!?), въглехидрати - 54 g, мазнини - 1,5 g. Мило, що не минеш малко на скумрия! Хем си е мазна риба, хем достъпна и като цена, а за режимна няма да говорим!
Дес Ив, може и в хладилника да си държиш филийките. Аз само 1 път си правих хляб. После му препичам както Фракталче, нарязаните филийки, но на един сандвич тостер - 2 х2, че са тънки - една в-у друга и им сменям местата - за да се опекат добре - т-е. да се отбележат чертичките на скаричката. Така съм си препичала и едни кексчета - стават хрупкави и заместват бисквитките. Но нямам време за нищо друго, освен за триците в мляко. Така си ги обожавам в почивните дни - с прясно мляко на МВ за 2 минутки! Супер са!
Елси, естествено, че нормалната фурна на печката е за предпочитане откъм вкус на печивата! В МВ става като варено почти всичко! Но пък за крем-карамел бива и там за бързина!
Пиратче, ти си толкова красива и грациозна! Някой ще си помисли, че кой знае колко имаш да коригираш! Бе, добре си си свикнала начесто, ама пък гледай наистина да е по малко.
Тери, права си за банските! Онзи ден това си казвах - Стискай зъби, жено, че лятото наближава... ама тази ледена епоха ми изпари летните мечти!

Последна редакция: пт, 22 яну 2016, 14:12 от ArhMih

# 325
Архмихче, аз скумрията точно имам предвид като споменавам, че хапвам малко видове риба. Е, всъщност главно нея имам предвид  Grinning Ама повече от ден и половина не мога на нея, идва ми в повече  Sick То при мен пак си е постижение, че хапвам поне веднъж седмично риба, преди Дюкан с месеци не ядах нищо рибно!
А за млякото - аз си го броя (а и то си е) толериран продукт и го вкарвам в кратката ми поне засега графа такива продукти за деня. Така, че лекинко си затварям очите за това ужасно голямо количество въглехидрати в него  Embarassed
Рецептата за пастета не е моя, недей така, че бързо ще ме скастри някой  Wink Heart Eyes Аз само си добавям някои нещица в нея, които мисля, че са уместни и позволени  Peace Ухх, сега като каза как хубаво е станал твоя, чак нямам търпение за моя утре  Laughing
Хайде аз бягам към фитнеса да изгоря някоя и друга калорийка  running jump newsm39

# 326
  • Плевен
Исках да кажа - по тази рецепта, която ти ползваш! Даа Peace Тичай сега към залата!

# 327
Привет!
Не съм списвала системно в темата, но сега се присетих и идвам да ви надъхвам. Simple Smile
Та момичета с Дюкан отслабнах, след раждане на хлапето -20 кг.От тогава до сега съм свалила още 5 кила в резултат на научените от мен правила за хранене.
Преди година включих и фитнес.Е истина е, че килата започват да падат стремглаво.По отношение на спорта, аз първо приключих с трета фаза и тогава започнах със спорта.В периода на активно слабеене нямах сили и за него.
Не забравям протейновите дни в четвърта фаза!Много, много са важни.
Схемата ми беше 5\5.Реших да пробвам1\1, но за мен това не беше успешната формула.
Успех момичета!Това е режимът!

# 328
Абе момичета кажете за тези кисели краставички, от буркани, готови ли ползвате, и може и през П дните или само ПЗ?

# 329
Абе момичета кажете за тези кисели краставички, от буркани, готови ли ползвате, и може и през П дните или само ПЗ?

Des Iv ,   за киселите краставички  от буркан - да, но само ако са правени без захар. Ако питаш дали може през П дните, може, но само една краставичка, тоест като подправка към разни сосове.
Не зная къде се продават по големите вериги магазини такива без захар. Това за което се сещам е, че по разни рибни магазини и такива за плод и зеленчук има такива готови в бидони, направени само в солена саламура. Не съм консумирала и не мога да кажа, дано момичетата се включат

Общи условия

Активация на акаунт