Отговори
# 390
  • Бургас
Диди, честита дъщеричка и от мен! Да е здрава, пък друготоще си дойде на мястото постепенно.
Мен хормоните през бременността ме подминаха, ама елате да видите след секциото. Циврех всеки ден, моите ми се караха, че щяла да ми спре кърмата, та си останах недоревана. Вече ми мина, но въпреки това има вечери, в които ми се плаче като се сетя какъв ужас изживях. Викам си, все някога ще се нарева на спокойствие и ще ми мине.
Днес се понаспах, дребен яде в 7:30 после го гушнах при мен в леглото и се събудих в 10:45. Е, закусвах с беб на ръце, ама вече не се впечатлявам. Каката е при баща си днес и имам малко време за себе си докато малчо спи. Успях даже душ да си взема, измих филтрите на климатиците,пуснах пералнята, пих кафе и сега релаксирам на дивана, че след малко пак ,ще има ,,скръц, скръц,, от кошарата Joy
Пурплетка, не се сдухвай, всичко ще е наред, просто бебчо още не е готов да се появи. Той се очертава нашето талисманче. Аз лично проверявам два-три пъти на ден дали не си родила  Joy

# 391
Хаха, Таня, много мило  Hug Нетърпелива съм вече да го видя и гушна този младеж буен  Rolling Eyes Утре ще споделя какво е положението.
Ама толкова сте ми сладки с вашите бебоци и трепети, надявам се и аз скоро да се включа  Hug И мен бременелските хормони ме подминаха, сега покрай преносването или съм нервна, или нямам настроение и ми е сдухано, или съвсем съм си ок и си свиркам  #Crazy Добре че мъж ми е на работа през деня, та не ми вижда ненормалните промени в настроението. Надявам се след като се появи дребчо да не ме треснат хормоните  Rolling Eyes
А времето тук е приказна пролет, замислих се че ако бях родила към 10 януари сега щяхме да въртим гуми по градинките, но природа си знае работата, каквото такова Simple Smile

# 392
  • София
Ние вече излизаме навън с количката. Малко ми е трудно да преценя как да го облека. Сега е топло, ама за бебе не знам...Явно му харесва, защото поне навън Филип не грачи. Цяла нощ пя, а аз на ръце го разнасям. Днес обаче успях да спя 3 часа на обяд, което ми е за първи път от както го родих. Ще взема да се очовеча скоро. Laughing

# 393
  • Варна
purpletka, и аз следя изкъсо темата, чакам новини от теб.  Hug
Ние днес пропуснахме разходката. Станахме късно, докато ги нахраня тримата, да свърша това-онова, да разузная количката, да се изкъпя... Той денят мина. Много ме е яд. Утре обаче цял ден ще сме по задачи. Имам да ходя до работа, до Хипото при сестра ми за някои неща, на гости на другото бебе (племенникът на ММ се сдобиха с момченце на 22ри и ще отида за морална подкрепа, че май доста ревливо се оказва). Та смятам да джиткаме ту с колата, ту с количката утре. Crazy

# 394
Кате  Hug утре след прегледа ще докладвам.
За сега мога само да измрънкам че списъкът с проверяващи ме хора се увеличава  Twisted Evil

# 395
  • София
Пухита, останахме само двете със Софи. Утре ще видим докторите какво ще кажат. Тази нощ така хубаво спах, без контракции, само ставах за тоалетна. Ама какво да направя, не ме слуша тялото ми и това е!
Ехе браво само двечки значи вижда ву се края.А на Пурпуретка и Софи им пожелавам всичко да мине леко и безпроблемно ☺сигурно вече сте поизнервени от чакане ,но скоро ще гушкате бебчовци bouquetхайде да се похвалите тези дни

# 396
Frozy, ти как си? Кръстихте ли вече бебчо?

# 397
Purpletka, София, сьс сигурност тези дни ще се похвалите с вързопчета Simple Smile но нека бъде безпроблемно.
Ние днес сме от обяд заедно baby_neutral Heart Eyes не искам да се отделям от нея. Колкото и да ме боля раздвижването, вече всичко е поносимо. Само да ми е здравичко човечето! Praynig

# 398
  • Сандански
Благодаря, момичета  Hug Днес се чух с доктора, който ме предупреди, че утре ще ме приеме за наблюдение. Скоро и ние ще станем родители  Praynig

# 399
  • Варна
Благодаря, момичета  Hug Днес се чух с доктора, който ме предупреди, че утре ще ме приеме за наблюдение. Скоро и ние ще станем родители  Praynig
Успех! Стискам палци! Hug

# 400
Софи, успех мила  Hug
Диди, страхотно че сте заедно вече! Гушкай го това човече  Hug
Фрози, изписаха ли ви вече? Как е положението?
Пухита, благодаря   Hug

Дай Боже всичко да мине по живо по здраво, чакането ще се забрави. С мъж ми пихме по едно винце да се отпуснем  Rolling Eyes

# 401
  • София
purpletka, сигурно сега не ти е до това, но нали знаеш как се предизвиква раждане - след винцето малко ласки и може да е тази нощ чудото.  Whistling

# 402
purpletka, сигурно сега не ти е до това, но нали знаеш как се предизвиква раждане - след винцето малко ласки и може да е тази нощ чудото.  Whistling
Знааам, ама при мен шийката не е центрирана и това няма да помогне Sad и контракции нямам втори ден, изобщо на тялото ми не му се ражда и туй то...

# 403
  • Бургас
Знааам, ама при мен шийката не е центрирана и това няма да помогне  Sad и контракции нямам втори ден, изобщо на тялото ми не му се ражда и туй то...
Пък аз влязох тук и гледам си писала по никое време, викам си, айде стана работата, а вие за секс си говорите  Joy

# 404
Ами една преносваща бременна и една прясно родила за какво друго да си говорят 😆
Така, сега ми мина прегледа, тонове ок, плацента много готова за раждане, разкритие пак 1-2 см. Поне док успя да ми дръпне шийката, че и сравнено с предните два прегледа не ме боля толкова или просто съм свикнала вече 😊 Направо не съм вярвала че да ми причиняват такава болка ще ме направи щастлива 😆 Имам и менструални болки в следствие от прегледа, дано почна да получавам редовни контракции най-после...
Утре пак съм на тонове и на преглед, дано не се върне шийката и да успеем да се родим естествено...
И да ви позабавлявам - лягам си снощи и поне 40 минути дребния ми играе карате в корема, чак имах тикове на краката от неговите движения и притискането на нерви. Почти вкарах един ритник на мъж ми 😆 Ама го разбирам и дребния, тясничко си му е вече 😙

Общи условия

Активация на акаунт