Отговори
# 375
Кате, да не би кърмата ти да намалява заради ядовете ти. Успокой    се заради детенцето, не че е лесно, aма...
Пурплетка, бебето ще излезе тогава,   когато си реши, че е готово.
Лен, и ние пазим ушичките, не знам защо  newsm78
Момичета, Сашко не е акал от вчера сутринта. Педито каза, че е нормално ден, два да не ака,ама аз си се притеснявам. Давах му изцедена кърма, за да вудя дали пък не му достига, не иска...
Иве, и мен Сашко ме цока по- често в дните с пикови колики, но аз си го обяснявам, че свързва болката в коремчето с глад.

# 376
  • София
   И ние пазим ушичките и аз не знам защо се прави.
   Балонче, Габи се е случвало да не ака и по една седмица, когато е била само на кърма. На мен педиатърката и ми е казвала, че до три дни няма проблем, след това да стимулирам да се изака с термометър. Но на мен това ми се виждаше жестоко и не сме го правили. По едно време и слагахме свещичка изилакс, като не акаше по 4-5 дена. Ако памперсите му са обилно опишани няма проблем.

# 377
Момичета, аз вече съм мама на девойка, Дарина, 3120 гр., 48 см. Всичко стана много спешно и бързо. Както си лежах на запис за тонове и се шегувахме с докторката да индуцираме раждане на 3ти, щото 2ри не ми харесва като дата и тя взе да изглежда притеснена. Тоновете били монотонни, покател, че бебето страда. Спешно в болницата. Тук тоновете бяха същите и спешно секцио. Ще го преживея, само беба да е добре. Донесоха ми я за малко. Толкова ми се вижда малка, но разбира се е най-хубавото мое "нещо"  Heart Eyes поплаках си първо от притеснение, после от страх от опкрацията и накрая от щастие Heart Eyes дано утре може да сме повече заедно.

# 378
  • Сандански
Диди, чудесна новина  Hug! Да ви е жива и здрава дъщеричката!

# 379
  • София
 did_i, честита дъщеричка!  bouquet Да е жива, здрава, спокойно бебе и будно дете! На теб бързо възстановяване и много да я нагушкаш като ти я донесат! Плачи си, аз първите дни вкъщи също си поплаквах - от хормоните. За щастие бързо мина.  Peace

лен, ние също пазим ушите, така ни казаха и на едно училище за бременни. Не знам какво е обяснението и докога се прави.  Blush

# 380
Диди,честито,Дарина да е жива и здрава,а ти бързичко на крака,ще видиш че не е толкова страшно, не го мисли,важно е щастливия край. bouquet

# 381
Диди, честита дъщеричка, много да ви радва и да ви слуша  Simple Smile Важното е, че бебето е добре и са успяли да реагират навреме. Дано утре да се гушкате вече и да се кърмите.

Пурплетка, накрая и аз се чувствах точно като кит на сухо  Joy, обаче всичко минава и заминава и после тези неща много бързо ги забравяш. Успех и дано скоро си гушкаш малкото човече.

Лен, май не е добре да се потапя главата и да влиза вода в ушите. Аз след баня внимателно с бебешките клечки за уши почиствам

# 382
  • Варна
Диди, честита дъщеричка! Да ти е жива и здрава! bouquet
purpletka, вижда му се краят, мила! Потърпи още малко, дечко все ще излезе накрая. Hug
И аз му пазя ушите. Ако влезе вода, може да направи някоя инфекция си мисля аз. newsm78

# 383
Момичета, аз вече съм мама на девойка, Дарина, 3120 гр., 48 см. Всичко стана много спешно и бързо. Както си лежах на запис за тонове и се шегувахме с докторката да индуцираме раждане на 3ти, щото 2ри не ми харесва като дата и тя взе да изглежда притеснена. Тоновете били монотонни, покател, че бебето страда. Спешно в болницата. Тук тоновете бяха същите и спешно секцио. Ще го преживея, само беба да е добре. Донесоха ми я за малко. Толкова ми се вижда малка, но разбира се е най-хубавото мое "нещо"  Heart Eyes поплаках си първо от притеснение, после от страх от опкрацията и накрая от щастие Heart Eyes дано утре може да сме повече заедно.
Леле, Диди, честито!  Hug Толкова пък е хубаво, че всичко е наред в крайна сметка! Да сте живички и здравички и двечките!  Hug Поплачи си щом ти се плаче, дано утре да ти я оставят направо при теб да си стои. Може би по-добре е станало, че така бързо са се развили нещата, а и виж каква хубава дата за раждане!

Денерис, аз издържах толкова време да не ме треснат хормоните, ама последните няколко дни вече се усещам нервна явно. Е, преди малко още един приятел ми писа кво ставало нямало ли да черпим. Разбирам, че от добро чувство го правят, ама е ужасно дразнещо, че и са все хора с деца, знаят какво е...

Кате, терминът ми по програмата на док беше днес, така че вече ме водят че преносвам. Подготвила съм се че повече от седмица няма да ни чакат  Hug

Пък да ви кажа нашето диване както беше кротко днес, така след вечеря направо имам чувството че се опитва да ми отвори шийката собственоръчно!  Joy От повече от час подскачам на дивана   Joy

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 22:47 от purpletka

# 384
  • София
   Диди, честита дъщеричка. Да ти е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване и утре много да се гушкате!!¡

# 385
  • Бургас
Момичета, аз вече съм мама на девойка, Дарина, 3120 гр., 48 см. Всичко стана много спешно и бързо. Както си лежах на запис за тонове и се шегувахме с докторката да индуцираме раждане на 3ти, щото 2ри не ми харесва като дата и тя взе да изглежда притеснена. Тоновете били монотонни, покател, че бебето страда. Спешно в болницата. Тук тоновете бяха същите и спешно секцио. Ще го преживея, само беба да е добре. Донесоха ми я за малко. Толкова ми се вижда малка, но разбира се е най-хубавото мое "нещо"  Heart Eyes поплаках си първо от притеснение, после от страх от опкрацията и накрая от щастие Heart Eyes дано утре може да сме повече заедно.
Честита щерка! Да ти е жива и здрава. Важно е, че  сега и двете сте добре. Като знам каква гадост е да се готвиш за едно, а в следващите няколко часа всичко да е извън теб...Аз също като теб минах под ножа, поради лоши тонове. Хем ниски, хем монотонни. Мислех, че ще стане работата за нормално, но не.
 Уж бях смела, пък когато ме посети докторката, която ме оперира ревнах. Буквално за 2,3 часа стана всчко. Не знам страх ли беше, ако да от какво, но сега си имам ревльо...и 10 см. белег на корема.
Сега се сетих - включете ме и мен в първия пост:
Термин 23.01, раждане 08.01, спешно секцио. Манекен със завидни мерки 2500(2530), 48см. Бебока се казва Николай.

# 386
Диди, честита дъщеричка. Да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!

# 387
  • София
Диди браво честита дъщеричка мила ,пурпулетка мъничко остана и вие да се гушкате стискай зъби ☺има ли други бебчета да се появяват при нас или сме готови всички  Joy

# 388
Пухита, останахме само двете със Софи. Утре ще видим докторите какво ще кажат. Тази нощ така хубаво спах, без контракции, само ставах за тоалетна. Ама какво да направя, не ме слуша тялото ми и това е!

# 389
Ох, като мама за първи път, чувството е неописуемо.  Heart Eyes поревавам си, ако тя плаче. С кьрменето естествено е голям зор  ooooh! зърната ми не били читави, препорьчаха ми да взема силиконови, дано се получи. Пьк и бебето го мързи да суче. Една от сестрите от детска стая ме ядоса, нерви се, че не ми се получава след като ми показва какво да правя и неколкократно нарече детето ми грубиянски мързелана. Операцията си боли Tired макар, че мп обезболяват.

Общи условия

Активация на акаунт