Отговори
# 360
  • Варна
И мен ме боли гърбът и затова гледам да кърмя легнала или поне добре облегната.

# 361
  • София
  Здравейте и от мен. Да чукам на дърво, засега Зори е направо ангелче. И да будува, не плаче. Днес си седя в шезлонга, аз си домакинствах. Това с каката не съм го и сънувала.
  Светлита, каквото било, било. Най- важното, че и двете сте добре и сте си вкъщи.
  Ивкелина аз по тази причина кърмя легнала. Мятам една пелена на леглото, гушвам бебка и като си заспи я оставям там.
  Кате, родителите не могат да се сърдят на децата си. Много скоро ще се радват на прекрасното си внуче. Лошото е, че когато трябва да си най- спокойна, те подлагат на това. Браво за кърменето. Ти си пример, че когато човек иска нещо го постига.
   На неродилите - наслаждавайте се на последните дни спокойствие с любимите.

# 362
  • Варна
Не знам какъв пример съм аз... Ей сега пак изцока 60мл. АМ... Колкото, толкова... Нямам нерви вече... Tired

# 363
Светлита, радвам се, че се появи  Hug щом беба е добре, всичко ще се нареди Simple Smile дано за компенсация на твоето страдание няма много колики и не плаче много  Praynig

# 364
Светлита, честито бебече! Радвам се, че вече сте си у дома и се гледате  Hug Важното е че вече всичко е наред  Hug

Аз изкарах една интересна нощ, събуждах се долу-горе през час от контракции, по-силнички. Иначе цяла вечер леко ме болеше кръста и имах леки менструални болки. Радвах се на всяка контракция.  Rolling Eyes Около обяд съм на консултация, ще видим док какво ще каже, но ми се струва, че ще е тези дни. Някак почна и да ме натиска по-различно, все едно иска да ми смъкне корема надолу.  newsm78

# 365
  • София
Усещам, че ще е тази нощ Mr. Green Айде, леко и утре да докладваш.
Моят дзвер сега е задрямал и аз използвам момента да полежа. Вчера з апърви път го изкарах на балкона, много му хареса или поне замлъкна. Днес пак, а от уикенда вече навън /мен ме мързи да излизам, а други доброволци няма/

# 366
Purpletka, стискам палци всичко да е ок.   Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 367
Благодаря, момичета  Hug Ще го видим, сега не усещам контракции, но ми е някак по-различно всичко  newsm78 Оказа се че съм на преглед късно следобяд, съвсем съм изтрещяла, сега седя и нервно гледам часовника в къщи...  Joy

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 14:18 от purpletka

# 368
  • Бургас
Purpletka, хайде стискам палци!
И аз кърмя легнала. Нямах рърпение да махнат конците, че иначе не можех да легна и ме болеше гърба адски.  Малчо явно преяжда от колики, дриска като за световно. Сменям памперс преди и след ядене, че някой път и между храненията...
Още не съм го извеждала дори на терасата, ама с тоз нашия вятър. Утре мисля да започвам
Ох, пак се събуди, отивам да се гушкаме.

# 369
Днес я изкарах за 5 мин на терасата открехнах я малко,не нацяло и я сложих в коша за кола,в космонавта и завита,утре повече и на по широко отворен прозорец,че и ние само2 пъти сме излизали за консултация.

# 370
Момичета, връщам се сега от преглед. За тоновете нищо не ми казаха, така че би трябвало всичко да е наред. Пак ме преглеждаха за разкритие, този път като знам какво ме чака се постарах да запазя спокойствие и да не се стягам много, за да не ме боли толкова. Е, пак си болеше, но поне не се шокирах толкова, а и док каза че ме боляло така защото се налагало много да ме натиска за да стигне шийката. Положението пак е същото, шийката ми е дълга и не била центрирана, стояла назад, изобщо нямам показания за раждане  Confused Толкова се надявах след контракциите от предните дни да се е променило положението Sad Вече почвам да се притеснявам да не стигнем до секцио, ама важното е пък бебето и аз да сме живи и здрави, в сряда съм пак на преглед...

# 371
  • Сандански
Не се притеснявай, всичко ще бъде наред  Hug Аз вече се успокоих и просто чакам сряда, за да ме приемат в отделението.

# 372
  • София
Светлита, честито бебче! Много здраве на цялото семейство и дано раждането е най-трудният момент в общия ви живот - оттук нататък само хубави емоции да имате!  bouquet
purpletka, спокойно, все ще излезе бебето някак - толкова време си го носила, ще изкараш още някой и друг ден. Аз познавам доста преосили жени и няма нищо страшно - понякога и седмица-две след термин си раждат нормално. По-назад Криси май беше също такъв пример. Използвай момента да правиш неща за себе си и да обръщаш внимание на мъжа си - после става трудно.  Peace
На мен бременността вече ми се струва толкова отдавна минала, а са минали само три седмици...  Crazy
Днес ни е първи ден сами вкъщи - ММ тръгна на работа. Да чукна на дърво, Сами е много добричък.  Heart Eyes
Остана само да се престраша да идем на разходка, но ми е голяма драма как да го обличам... Все се чудя дали не му е студено, пък не искам много да го навличам...  newsm78

# 373
Честити нови бебчета! Много да радват своите майки и татковци!   baby_neutral bouquet
Мами снощи свекито дойде да ни посети и се случи точно когато къпехме бебо и нали ние си го къпем в анатомична вана си го слагаме полу легнал като единия държи телцето и главичката, към края на къпането ММ го сложи леко легнал да си поритка, че му харесва и леко му потопи главата във водата и като ни се скараха как така го лягаме ще му влезело вода в ушите....  И се започна дайте да ви го окъпя, на къде го къпете...
Та въпроса ми е пазят ли се толкова много ушичките да не влиза вода? Нали до миналата седмица ми беше в корема целия във вода? Rolling Eyes

# 374
Момичета  Hug
Аз се сдухах, защото ако остане така положението май изобщо няма смисъл от индукция  newsm78 Ама все пак най-важно е всичко да е наред и с бебо и с нен, пък все трябва да излезе. Отделно днес е много кротък и се бях притеснила, но за тоновете нищо не ми казаха, а и аз слушах много концентрирано - бяха си равномерни както всеки път до сега.
Вече никак не си намирам място, всичко ме боли, ни наляво ми е добре, ни надясно, по гръб абсурд. През нощта като ставам за тоалетна срамната кост боли та ми се реве вече. Мъж ми милия и той снощи не спал покрай мен, само се ослушвал като ставам и мърдам. Пък аз толкова се старах да не го будя, че то нямаше за какво. Чувствам се като кит на сухо... Съжалявам за мрънкането, но поне вие ще ме разберете  Hug

Общи условия

Активация на акаунт