Отговори
# 345
Софи, пази се! Аз утре съм на преглед, подготвила съм се че пак ще ме бъркат, поне вече знам какво да очаквам.
Толкова ми е скучно! Мисля само за раждането и това ме напряга... Мисля да си взема по-късно една дълга баня и да предложа на мъж ми да гледаме някой филм...

# 346
  • София
Момичета 2в1 малко остана ,не го мислете и то ще се случи Flutterнаслаждавайте се на последните дни с тумбачета ,че на мен вече ми липсва хахах стискам палци да се случи когато е най-добре за вас и бебковците bouquet

# 347
Момичета, стискам ви палци и се моля всичко да е наред при вас!!!   Two Hearts

# 348
  • Варна
Хайде, чакаме да се похвалите вече! Когато, тогава. Бебе вътре не е останало. Стискам палци всичко да мине добре! Praynig
Днес бяхме на детски РД с големите деца, Борката го гледа майка. Баща ми беше на работа. Не знам дали се е прибирал, дали го е видял. Майка нищо не каза, не съм и питала. Татко определено не иска да говори с мен. Вчера ме видя, когато пракирах колата да оставя децата при тях, но не ни изчака, качи се горе и се покри. Добре, че поне не заключи вратата под носа ми. Tired Идеята ми беше да се опитам да говоря с него, да се извиня, но загубих смелост след тази демонстрация. Нагушках Борката, поревах си и толкова. Confused Горкото детенце, да стане причина за такава драма! Толкова ми е мъчно! Cry
Иначе кърмата ми учудващо май се засили, чак взех да го чувам като преглъща, не може да смогне. Дохранвам само от време на време, но не знам дали наддава. Ще се пробвам пак да го изтегля на кухненската везна.

# 349
Момичета много сте мили Simple Smile
Аз наистина не се виждах да пренося, очаквах малко преди термин да родя. Нервна съм, вече съвсем не мога да спя, а съм от късметлиите с идеален сън по принцип. Сега лежа на дивана, тъкмо задрямах и дребосъка пак почна с атаките, дори сега хълца, няма спане и това е 😀
Кате, гушкайте се с бебко, чудесно е че кърмата ти се засилва, само така!

# 350
дали ще стане на везната, сложи го в една купа хахахаха, щом преглъща значи хапва, ако и пишка и ака всичко е ок, даже и спри да дохранваш и ще се засили още, но гледай и да се успокоиш поне малко, ще им мине , знам че е кофти ама то името какво толкова носи, не го разбирам аз, сега второто ми дете всички искаха да го кръстя на майка, да тя заслужава, но не измислих име, това не значи че не я обичам и уважавам,може да се сърди жената но не го показва, абе сложно е знам

# 351
Ох, Кате, ама и вие драми имате!  ooooh! преди да се роди Борко, те знаеха ли, че мислите и други имена и реагираха ли тогава за името? Много кофти ситуация  Confused Като знам моя баща как може да се сърди, представям си. Все ще му мине, но това ще го помните  Tired

Моето и то ще ми изкърти корема, явно не намира пътя за навън  Laughing това е, на баща си ще прилича по спокойствие и моткане  Laughing да е живо и здраво да се появи по реда си, пък каквото такова  baby_neutral

# 352
  • Сандански
Благодаря, момичета  bouquet Кате, много неприятна ситуация. Много бих се разстроила, ако родителите ми се разсърдят. В нашия случай аз съм малко сърдита, защото ще кръстим детето на свекър ми. Нямам против, но не харесвам името - малко е остаряло  Sad.После си дадох сметка, че тя няма никаква вина за нашите разправии и ще си я обичам еднакво, независимо от името  Heart Eyes

# 353
  • Варна
Ох, Кате, ама и вие драми имате!  ooooh! преди да се роди Борко, те знаеха ли, че мислите и други имена и реагираха ли тогава за името? Много кофти ситуация  Confused Като знам моя баща как може да се сърди, представям си. Все ще му мине, но това ще го помните  Tired

Моето и то ще ми изкърти корема, явно не намира пътя за навън  Laughing това е, на баща си ще прилича по спокойствие и моткане  Laughing да е живо и здраво да се появи по реда си, пък каквото такова  baby_neutral
Ами сетихме се с ММ за поне 2 случая, при които сме споменавали, че мислим и други имена. Никой не реагира. Даже майка ми каза единия път: Да се роди първо, пък после ще решавате. Еми роди се и решихме... ooooh!

# 354
Диди, и аз днес точно си мислих че нашето диваненце си е цял бащичко - шило в торба и моткащ се  Joy Мъж ми постоянно го бъзикам, че винаги го чакам като излизаме някъде, което си е истина а не майтап  Joy Преди малко се замислих, че бях чела че при първескините бебето може да слезе в малкия таз две седмици преди раждането, а нашия го знаем че със сигурност е слязал от седмица...
Да излязат живи и здрави бебковците и ние да сме живи и здрави край тях, пък както Катето казва няма бебе останало в тумбака.
Ох, това с кръщаването на децата е много кофти ситуация. А такава ситуация в момент, в който жената е супер чувствителна след раждане, направо не знам Sad Но в крайна сметка дечицата нямат никаква вина и си заслужават цялата радост и трепети заради появата им. Аз съм второ дете в семейството и много страдам понякога от някакви неща като например че нямам бебешки снимки. Просто се усеща, че за мен не е имало такава еуфория, въпреки че и родителите ми и бабите ми отричат и че съм много планирано дете. Затова писах Катето да го гушка и да му се радва на Борко, толкова си го е чакала  Hug

# 355

Ами сетихме се с ММ за поне 2 случая, при които сме споменавали, че мислим и други имена. Никой не реагира. Даже майка ми каза единия път: Да се роди първо, пък после ще решавате. Еми роди се и решихме... ooooh!

Дано по-бързо му мине. Представям си на теб какво ти е  Confused

Аз утре съм на преглед, да видим има ли шанс скоро да се появим  Crazy иначе още преди 2 седмици уж беше слезнало в таза  Rolling Eyes

# 356
  • Бургас
Кате, напълно те разбирам. Не мисля обаче, че има за какво да се извинявяш. Вие сте големи хора и решенията са си ваши и трябва да се уважават. Намери сили в себе си да не се влияеш толкова, защото сега е по-важно да си спокойна и пълноценна майка. Сигурна съм че не след дълго на баща ти ще му мине, не вярвам да издържи да не се порадва на едно сладко малко бебе заради някакво си име.
Марти е много неспокоен от снощи. През два часа ми виси на циците, вече им иде да избягат  Crazy
Днес го залъгвах с чая на Хип пеотив колики, изпи 10 мл. и заспа, значи не е гладен. Тия колики били гадно нещо.

# 357
Карина31, родилните болки са като менструални, но по- силнички и аз лично усещах напъване надолу сякаш вътрешностите ми искаха да изкочат. Честно казано съм забравила какви са били болките, но не се умира от тях Simple Smile Хубавото е, че между контракциите има почивка. Минава и отминава после всичко се забравя и остава само възропчето Simple Smile
Момичета, не бързайте да раждатe, наспете се сега, че послее. Ей, това като ми го кажеха, докато бях бременна избеснявах, ама ей на днес Сашко е будрн от 6 сутринта, спа един час и още е буден. Вече сме изтощени... Нормално ли е да не спи така това дете? Аз от утре съм сама,мм тръгва на работа, почти месец си беше вкъщи и ми беше добре.
На мен еднократните пелени ми миришат. Поръчахме тестов пакет от многократни да видим кои ще ни допаднат.
Кате, и при нас имаше драми около името, от страна на моите роднини,  ама ние се наложихме.

# 358
Привет момичета, да се похваля- на 20.01 се роди нашата Таня, 3300, 50см. , нормално му е само думата, имах усложнения, ама явно прескочих трапа. 10 дена бяхме в болницата, беба напълно здрава, аз на АБ, лекарства и банки кръв, плазма,рингер, глюкоза и каквото се сетите... От два дена сме у нас. При целия ужас се цедях и да подържам кърмата. Таня беше на АМ, засука без проблем. От свръх лактация сега така ме изсмуква по час и половина яде, че търси скоро пак и се чудя дали ѝ стига изобщо.
На всичкото отгоре майка ми ме посрещна грипозна от болницата, сега и това го мисля. Че пък се и сърди, защо да седи изолирана за няколко дена , прави фасони и иска да си ходи. Типично- винаги ме изоставя в трудни моменти.
Да похваля мъжлето- тича насам-натам, готви и нейните капризи задоволява, с баткото се занимава и по малко за бебка се включва. Така от мен. Имам да ви наваксвам с четенето.

# 359
Светлита,честито бебешорче,радвам се че всичко е минало,ще се справиш и с кърменето.
Евата следобед изпада в кризи,след яденето в 5-6 ,и търси през час и половина,два да яде ама буквално засмуква всичко което и се изпречи,онзи ден на рамото такава смучка ми направи  Laughing,и явно са колики и се успокоява като висне на гърдата,и от топлото мляко,и от позата,може би всичко в комбинация.и заспива след 10,не че и тя не е имала дни да будува,ама за сега са рядкост.Много и се ака понякога,няма запек,но напъва и не става,помагам и-натискам и малко крачетата към тялото и често пъти ака много голямо количество и и олеква,мисля че няма ефект от капките зо колики-абоколикен някъде четох че образували газове,те уж са за това ама знам ли,днес умишлено не ги дадохме-еми същата работа,може и да ги спрем,второ шише купуваме,а са 20 лв.
А как ме боли гърба от кърменето,при вас така ли е? Оплакох се и аз

Общи условия

Активация на акаунт