КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 10

• 36 066
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Добро утро  Nature Snowman Nature Snowman Nature Snowman

Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes  Party Party Party

# 107
# 108
# 109
Да си пуснем и песничката  Party Party Party

# 110
# 111

Привет!  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy

Докато му запомни името...   hahaha hahaha hahaha Нарочно ли го правеше?  Joy Joy Joy

Снощи гледах Танер /Мерт/ в малка роля във филма "Дълга история" (2012) Не бях го мяркала другаде, освен в ПО. Хареса ми.  Grinning Grinning Grinning  "Нищо не може да попречи на истинската любов,...  дори смъртта"  Sunglasses  Sunglasses
Понякога плакатният им драматизъм ми идва байгън, но ... понякога само... Wink Wink

# 112
# 113
# 114

Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Хапнаха кюфтаците  Crazy Crazy и им дойде сЪрце на място...  Party Party Party Party

Hug Тази е единствената песен от сериала,  Peace изпълнена от Яман, която не ми се слуша  ooooh! ... и кръчмарските на майка му също...  Grinning Grinning Grinning Grinning  Нооо,  Peace по вкус и цвет, товарищи нет  Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Мира и тук добре похапна...  hahaha hahaha hahaha

Лека нощ!  Hug Hug Hug

# 115
Добро утро  Hug Hug Hug

Лу и на мен тази песен не ми е сред най-любимите, обаче така съм се затъжила, че изгледах клипчето даже 3 пъти /Вивчо  bouquet/ и ми беше много хубаво  Party Party Party Големи сладури са Яман и Мира с тези погледи, които си хвърлят  Heart Eyes Heart Eyes

# 116
Мерабаааа   Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

ваййййй Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Hug Тази е единствената песен от сериала,  Peace изпълнена от Яман, която не ми се слуша  ooooh! ... и кръчмарските на майка му също...  Grinning Grinning Grinning Grinning

и на мееееен  Joy Joy Joy Joy

# 117
  • София
Аз не слушам песента, а само тембъра на Чачо  Blush Blush Blush Blush Такъв един плътен и кадифен  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 118
Party Party Party Party Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Аз не слушам песента, а само тембъра на Чачо  Blush Blush Blush Blush Такъв един плътен и кадифен  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Страхотен е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Аз обичам и да го гледам като пее  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 119
Party Party Party Party Party Party Party Heart Eyes Heart Eyes

Страхотен е  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Аз обичам и да го гледам като пее  Crazy Crazy Crazy Crazy

newsm03 newsm53 newsm53 smile3521

Crazy Crazy явно и някои други... Я кажете какво става тук? Сърца, стрели...   hahaha hahaha

Flutter Flutter  Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт