КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ / MedCezir по bTV - ТЕМА 10

• 36 015
  • 742
  •   1
Отговори
# 570

тази ми е любимаааа  Heart Eyes Heart Eyes

може, може да е от края на април  Laughing Laughing  явно съм записала грешна дата  Laughing  но пък ти помниш мнооого  Joy Joy Joy  Значи това е след дълбоките размисли на Серка  hahaha hahaha hahaha
е, утре ще връщаме назад през априлските дни и болниците  Joy Joy Joy Joy

# 571

може, може да е от края на април  Laughing Laughing  явно съм записала грешна дата  Laughing  но пък ти помниш мнооого  Joy Joy Joy  Значи това е след дълбоките размисли на Серка  hahaha hahaha hahaha

И на мен ми е любима  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ако той караше сигурно и аудито на Серенай, щеше да подскача като калинката на Мира  Joy Joy Joy Joy Joy

# 572
  • София

Ако той караше сигурно и аудито на Серенай, щеше да подскача като калинката на Мира  Joy Joy Joy Joy Joy

И аз това си помислих, като видях снимката  Peace
Ма много е сладък като е ядосан  Blush

# 573
  • София
Добро утро  Hug Hug Hug
Снощи Еджем е празнувала рождения си ден  Party Party Party Party
Да е жива и здрава, да участва в още много успешни проекти и винаги де е заобиколена от приятели  newsm59

http://websta.me/p/1192263262083006223_8948374
Скрит текст:

http://websta.me/p/1192243084780690170_6249405

Преди една година  Party Party Party
Забравих да честитя рождения ден на Еджем  newsm59 newsm59 newsm59 Много успешни проекти й желая  Peace Бяха много готина тайфа в ПО

# 574
Изскочили са нови  снимки от сета на Меджезир  Party Party

Flutter Flutter

# 575
Изскочили са нови  снимки от сета на Меджезир  Party Party

Flutter Flutter
Сладури  Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 576

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Ядосан е жесток! Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Пак мерсиииииии, момичета bouquet bouquet bouquet И тези подробности не ги знаех Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

# 577
Добро утро  Hug Hug

# 578
април 2013  Crazy Crazy Crazy Crazy
една от наййййй-любимите ми снимки  Heart Eyes Heart Eyes

април  2014   Party Party Party Party

как ме бяха ядосали с тия снимки  Crossing Arms  разни нощни ходения по болници, уж при майката на приятел  Whistling през нощта  Whistling
Уж само колеги, пък с общи приятели, дето майките им имаха нужда от нощни посещения  ooooh! В комплект  ooooh! във видимо кофти настроение и здраве  ooooh!  Хмммм  Crossing Arms Crossing Arms ooooh!  Joy Joy Joy

После Серка ходи по аптеки  ooooh!

А накрая Чачо се опита да се измъкне от гаража на друга болница, за малко щеше да катастрофира  ooooh! ooooh! ooooh!

И видите ли чакали сме...  как беше .... чавета, сватби, мечтиииии   ooooh!  а една дама не помни явно как се беше спекла от подобен сценариx, как Серенай ходела с широки дрехи, когато другите били полуголи,  ooooh!  как се молеше да не е вярно  Joy Joy Joy Joy докато ние се заливахме от смях и шеги къде ходили, как го правили и т.н.  Joy Joy А после тръгнала да ме плаши - Маммата помнела  ooooh!

http://vbox7.com/play:7a11d6d84e

# 579
Скрит текст:

как ме бяха ядосали с тия снимки  Crossing Arms  разни нощни ходения по болници, уж при майката на приятел  Whistling през нощта  Whistling
Уж само колеги, пък с общи приятели, дето майките им имаха нужда от нощни посещения  ooooh! В комплект  ooooh! във видимо кофти настроение и здраве  ooooh!  Хмммм  Crossing Arms Crossing Arms ooooh!  Joy Joy Joy

А накрая Чачо се опита да се измъкне от гаража на друга болница, за малко щеше да катастрофира  ooooh! ooooh! ooooh!
Скрит текст:

И видите ли чакали сме...  как беше .... чавета, сватби, мечтиииии   ooooh!  а една дама не помни явно как се беше спекла от подобен сценариx, как Серенай ходела с широки дрехи, когато другите били полуголи,  ooooh!  как се молеше да не е вярно  Joy Joy Joy Joy докато ние се заливахме от смях и шеги къде ходили, как го правили и т.н.  Joy Joy А после тръгнала да ме плаши - Маммата помнела  ooooh!

Каквото и да е било, преживели са го рамо до рамо двамата ...  Peace Peace но ти, Иве, Peace Hug защо си се ядосала на снимките не разбрах  hahaha hahaha hahaha  Сладки са, уморени, но в синхрон, някак...   Flutter Flutter

Успоредно с периода на ретроспекцията тук Hug следя блога на Абдурахман Балчилар. В началото на април  2014 има странно затишие около Чачи - на 04.04 е побликувал това...

http://balcilar-blog.com/?p=1003 линк към блога на АБ

и цитира Гьоте, говори за любовта на Чачи към животните и Съфари, завръща в стари интервюта... абе смуче си от пръстите.. освен ако за вас това не е значело нещо друго...

а на 09,04.14 голата му снимка. със смокиновото листо...

Хубав ден на всички  Hug Hug Hug Hug

# 580

И видите ли чакали сме...  как беше .... чавета, сватби, мечтиииии   ooooh!  а една дама не помни явно как се беше спекла от подобен сценариx, как Серенай ходела с широки дрехи, когато другите били полуголи,  ooooh!  как се молеше да не е вярно  Joy Joy Joy Joy докато ние се заливахме от смях и шеги къде ходили, как го правили и т.н.  Joy Joy А после тръгнала да ме плаши - Маммата помнела  ooooh!

Много странно беше това среднощно посещение в болницата  Whistling Whistling Преди да се появят снимките и репортажите, една жена, работеща в същата болница беше писала, че ги е видяла пред един кабинет и били само двамата.
Този път обаче папараците сериозно успяха да ядосат Чачко. Бяха писали, че Серенай припаднала и Чачко много се уплашил, закарал я в болницата и я внесъл на ръце. На другия ден той писа в туитъра, три, после пак писа. И двамата със Серенай едновременно се обясняваха, че са здрави и са ходили да видят майката на приятел  Whistling Whistling Whistling Каква точно е истината само те си знаят.  Whistling Whistling
Когато Чачко се измъкваше от гаража на другата болница, за първи път се спомена новият му мениджър  Peace

Това е малко след среднощното посещение в болницата. Идват на сета с аудито и бежовата шапка вече се е преместила от Чачовата върху Серината глава  Laughing Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Не само мамата и ние помним какво се изписа тогава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дамата даже очакваше в началото на втори сезон Мира да е бременна  Whistling Whistling Whistling

# 581
  • София
Привет  Hug Hug Hug

Какви интересни неща сте изписали  Peace И да ви благодаря за ретроспекцията  bouquet bouquet bouquet
Много ми е интересно да чета за тогава. Явно е трябвало Чачо да мине през всички тези случки. Имам чувството, че поведението му преди и сега, е коренно променено  Thinking Много по-пораснал и премерен в отношенията с хората и действията е сега  Peace

# 582
Скрит текст:

Много странно беше това среднощно посещение в болницата  Whistling Whistling Преди да се появят снимките и репортажите, една жена, работеща в същата болница беше писала, че ги е видяла пред един кабинет и били само двамата.
Този път обаче папараците сериозно успяха да ядосат Чачко. Бяха писали, че Серенай припаднала и Чачко много се уплашил, закарал я в болницата и я внесъл на ръце. На другия ден той писа в туитъра, три, после пак писа. И двамата със Серенай едновременно се обясняваха, че са здрави и са ходили да видят майката на приятел  Whistling Whistling Whistling Каква точно е истината само те си знаят.  Whistling Whistling
Когато Чачко се измъкваше от гаража на другата болница, за първи път се спомена новият му мениджър  Peace

Това е малко след среднощното посещение в болницата. Идват на сета с аудито и бежовата шапка вече се е преместила от Чачовата върху Серината глава  Laughing Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Не само мамата и ние помним какво се изписа тогава  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Дамата даже очакваше в началото на втори сезон Мира да е бременна  Whistling Whistling Whistling

вярно, и това го имаше   ooooh! ooooh!   Laughing Laughing

Пончика си заел позицията вече  Party Party Party
Даааа, много интересно беше и това видео с пристигането и шапката  Naughty

Лу, Идосана бях  Crossing Arms Crossing Arms  и на Серка и на Чачо, ама..... нямам снимков доказателствен материал   ooooh! Joy 

# 583

Лу, този Абдулрахман в блога си общо взето преразказва клюките  Mr. Green

# 584

Лу, този Абдулрахман в блога си общо взето преразказва клюките  Mr. Green

Да, Вени,  Hug но ми е удобно, защото мога да си пусна гугълджим преводача... И да не питам за всякa дреболия, която ми се губи... hahaha  А инфото тук е безценно, цветно и 3D, спор няма, само благодарности...  bouquet

Бърза, не бърза, но маха за поздрав, сладурският бонбон безземен!  Heart Eyes

Иве, а още ли си им ядосана за тогава? Кажи си де...  Peace какво беше?

Айййй, тука много сладък, бе! Слагам я да не я изгубя, това минахме ли го?

Laughing

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 16:15 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт