*Минахме средата вече и през МАЙ ще гушнем мъничко човече!* Тема 7

• 35 048
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • На остров
Радост консултирай се с акушерка или лекар.

При нас има размер и 50 и 56, момичета погледнете в ХМ там има със сигурност.
Ще ползвам или Либеро или Памперс, ще видя кои ще ни харесат повече.
И аз искам вече да е май  Simple Smile

# 511
Избрах си тази, която постна whoowhoo /за което много й благодаря/ https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=966 … gid=54&filter[brand
Аз нямам лични впечатления, но моя близка приятелка, която има бебче на 5 месеца и е купила същата количка от АИКО, каза, че е много доволна.
А и като цяло марката е с много добри отзиви за качество. Сигурно ще останеш доволна!

# 512
Днес видях тази количка в Айко, много е хубава, много стабилна и доста просторна, ще може да шава малкия бебок. Аз съм се спряла на Zippy Sport.

# 513
Пег пергото много ги хвалят. Макар че не се оказа " моята" количка мисля че няма да съжалявате.
rossi_shn ние купихме Зипи Спорт. Дано и аз не съжалявам.

# 514
Amairani, мъжът ми ме спира да я взема Sad, казва че е рано. Много ми харесва, не очаквах да има толкова големи гуми, но по-добре.

# 515
Ние я купихме втора употреба и просто сега попаднахме на оферта - евтина и от нашия град да може да я разгледаме. Сега е на склад при свекървата, че каката се настани и в двата коша. smile3532 Побра се и то без проблем, ама ме е страх да не счупи нещо. Даже като й виках, че това е количката на бебето тя ми сочи коша за новородено и вика  " Това е неговия" , а тя се излегнала в другия. Joy

# 516
Въпреки, че твърдо бях против да се купуват неща предварително и ние купихме количка и столче за кола. Много ми хареса и беше на добра цена, столчето също. Модела е Макси коси мура 4 плюс. Столчето за колата и то е на тази марка. Като ги регнеш в сайта и ти дават доживотна гаранция. Надявам се да са качествени : )  Сега се чудя с леглото, че на доста места чета че миришат на боя още и е хубаво да го сглобим малко по- рано, за да може да се измирише. Даже за да не я мисля и гледам количката сме я оставили в наши приятели  #Crazy

# 517
Нямам търпение да започна с пазаруването за бебчо Simple Smile. Аз не съм суеверна, но като ми казват всички "има време" и се въздържам. А да ви попитам момичета, някоя от вас използвала ли е такава възглавница?
 https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=166&pid=49649&sgid=166
На опаковката беше показано, че може да се използва от бременна мама - за спане, а може и да се слага бебчето на нея.

# 518
Аз имам възглавница, а мисля и други момичета тук. Тази, която си показала е от по-обикновените и след време се сплъстяват. По-добрите са с микроперли стиропор.

Моята е такава:

# 519
И аз не съм особено суеверна, но все пак се въздържам от други покупки. Ще чакам търпеливо до април ииии се мятам по магазините  baby_neutral

# 520
Благодаря, amini. До скоро спях по корем. Но вече и да искам не мога да си позволя това удоволствие  Joy Бях чувала за подобни възглавници, но сега като видях, че имат няколко приложения определено ще си взема.

# 521
То при нас количката беше единствената по-голяма покупка. Друго не мисля да купувам. Останаха дрехи, че от каката почти нищо не мога да ползвам. И предпочитам всеки месец по 2-3 дрешки, отколкото 10-15 накуп. Чисто финансово ми е по-изгодно. Whistling

# 522
Аз имам възглавницата и спя с нея , подпирам се през деня , ММ я краде да гледа телевизия и племенничката (на 4 месеца ) я хареса Simple Smile . Днес бяхме на пазар и докупихме всичко освен количката и нещата от аптеката Simple Smile (даже доста глезотийки ) . Кога мислите да си подготвяте нещата за болницата ?

# 523
Че какво толкова има да се подготвяме за болницата?

# 524
Че какво толкова има да се подготвяме за болницата?
Визирах в началото на 8ми или 9ти месец мислите да си събирате сакчетата ? На мен календарно и ехографски термините ми се разминават с 2 седмици и по ехограф идва да съм в края на 7ми месец ... Та ми е малко странно , плюс че ни е първо бебче ... Доки каза в 8-ми месец да сме готови , но не и кой от двата термина

Общи условия

Активация на акаунт